İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Re: İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol) 20.01.2014 Başlangıç resimler

Mesaj gönderen lazka »

uzun ester olduğu için geç karışır kana bu ilaçlar acale etme
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Tabiki olur propionat ve clenbuterolle de guzel definasyon yapilir winstrol mukemmel bi ilac bu dogru ama winstrolsuzde su atilir guzel bir kardiyo dusk karbonhidrat diyeti propionat ve clen bi sporcu icin mukemmel bir definasyon yapabilir bunlar.

Gonul isterki vaktimiz olsa kardiyo idmanlarinizi diyet programlarinizi yazabilsek burdan hic ilaca batmadan propionar clenle cok guzel definasyon yapilabilir bu kumkun
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen moonstorm »

BUgün itibariyle 3. haftam bitti kürde ve ilk defa bugün göğüs antrenmanında oha lan noluyo bana böyle dedim :))
baya bi güç artışı hissettim yani normal olmadığı belli öyle durup dururken 2 gün içinde 10-15 kilo bench te farketmesi anormal bi durum,demekki daha yeni yeni başlıyor etki etmeye malzemeler :D
85 kiloyu geçince yeni resimler yüklerim(kendimede sürpriz olsun diye 5 gündür tartılmadım 1 hafta daha tartılmayacam moralim bozuluyo sonra istediğimi göremeyince :shock: ),balon gibi oluyorum ehehe :D
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye

Bide bi sorum olacak hocalarıma,ben bu oral steroid olayını hiç sevmiyorum danabol baya sağlam falan tamamda sadece 4 hafta alsam acaba olur mu?
yani biraz gyno korkum var işin aslı hazır testoyla deca etkilerini göstermeye başlamışken bu hafta danabol ü 25 mg a düşürsem son haftası olsa olabilir mi acaba ? yani ne farkettirir,güç kaybı falan zannetmiyorum olacağını çünkü hakkatende deli gibi kafein falan aldığım için vucut doğru düzgün su toplayamadı yazık :D lüzumsuz kullanıyormuşum gibi geliyor danabol ü.
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye

sağolun arkadaşlar ya çok yardımcı oldunuz gerçenkten hafta bitti ne yazan var ne eden eyvallah iyiki bişey sorduk ha :lol:
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez

Mesaj gönderen melcan61 »

4 hafta danabol kullan 50mg sonra 4 hafta ara ver sonra 4 hafta daha kullan. Çok okuyamadım yazılarını ama hacim kürü yapıyorsun su tutmasını istemiyorsun? neden? kafeini kür sonunda alırsın winstrol felan girersin suyu atmak adelelerini belli etmek için?
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Su tutmadan büyüme olması imkansız zaten o yüzden Danabol'ün bulking kürlerine eklenmesinin en büyük nedeni iyi su tutmasıdır
Son hafta sizi rahatsız ediyorsa dozajı düşürebilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye

hocam çok teşekkür ederim,
danabol ü bıraktım ya bu oral steroidler can sıkıyo lüzumu yok :))
zaten decayla testo etkilerini göstermeye başladıktan sonra coştum gittim ,77 kiloydum spor sonrası, şimdi 83 geliyo 1 ay olmuş daha,doğru düzgün çok sağlam diyette yapamıyorum ama baya sağlam olmaya başladı,3 ay sonuna 95 i göreyimde definasyonla 85 çaktıkmı tamamdır :D
efsana enjeksiyon yapar oldum baya elim uzmuş bu işlere ehehe :))
bi bilek güreşi yaptık gaza getirdiler sağ dirsek bir haftadır sakattı, sakat makat gene az buçuk girdimde bir hafta deli bacak çalıştım,bacaklar balon gibi oldu ehehe :D
kür bitimine doğru paylaşacam gelişimi gerçi göbek falan oluyo yani aham şaham bişey görünmüyo bulk sezonunda ama yinede paylaşayım yol göstermiş olsun başka arkadaşlarada :)
steroidturkiye
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen steroidturkiye »

Kür nasıl gidiyor moonstorm aynı kürü bende uykuluyorum 2.haftadayım daha bişi hissedemedim acıkcası ...
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye

kür nasıl gidiyor biraz sıkıntılı :))
benim testo e lerin 4 ampülü kırıldı,yenisini sipariş ettim onlarda postada gelmedi,pazartesi yapacağım enjeksiyonlar kaydı bakalım çarşamba bitti hala yapmadım ne olacak bende bilemiyorum şuan, onun haricinde kür iyi yani 4. haftadan sonra falan güç artışını hissetmeye başlarsın,bende ne bi aşırı agresiflik ne sivilce ne saç dökülmesi hiçbirşey olmadı, girdiğimde 77 kilo civarındaydım şimdi aşağı yukarı 85-86 falanım ama yağlanmadım çok fazla,kollar 39 du 41 oldu yani öyle uçup gitmedi 4 5 cm bazı arkadaşlar öyle yazıyolar ama nasıl bir ölçüm yapıyolarsa :D kollar 2 cm büyüyo ama damarlanıyo şekilleniyo omuzlarda büyüyüp çok daha estetik bir görüntü veriyo sanki baya büyükmüş gibi ama aslında 2 cm falan oynuyo yani :D öyle sihirli birşey beklemek abes olur.beslenmeme uyku düzenime çok aşırı özen gösteremedim ama başlangıç olarak eğlenceli bir deneyim oldu,son iki haftam zaten testo e ler gelsede bitirseydim resimleri atıcam :)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir