Doğru yoldamıyım ?
Doğru yoldamıyım ?
Triple (primabolon testo masteron ) üçlü karışım , deca , boldenon ve anavar kürüne basladım bır bucuk yıllık spor alt yapım var sizce bu kür dogru bir kür mü ilk kürüm için hacim kazanmak ve 3 kilo almak istiyorum kurumun 3 . Haftasındayım triple 1 mg haftada 3 kez dgrlerını tek sefer kullanıorum boyum 178 kılom 72 bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirşm bu konuyla ilgili cevremde bilgi sahşbi kimse yok ve yurt dısı da oldugun ıcın herkeslede konusamıyorum formu cok begendım tebrik ederim cok iyş bi çalışma olmus
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
Re: Doğru yoldamıyım ?
3 kilo almak için toplamda 10 ml lik boldenon yada primabolon +10 ml lik enantat yada cypionate işini görürdü.
ilk kür olduğunu, altyapını ve kilonu düşünürsek inşallah sağlığına bişey olmaz demekten başka birşey gelmiyor elimden.
Şuan temennim inşallah arkadaş bizi trolluyodur.
ilk kür olduğunu, altyapını ve kilonu düşünürsek inşallah sağlığına bişey olmaz demekten başka birşey gelmiyor elimden.
Şuan temennim inşallah arkadaş bizi trolluyodur.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Doğru yoldamıyım ?
Bir ay oncesinin konusu zaten arkadasin yaptigini biri onaylamadigi icin pek yazan olmamis
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir