S.A arkadaslar
12 Haftalık kürüme Allahın izniyle basladım. Daha once konusup, yorumlarınızı esirgemediginiz kürü iptal edip, Temel ve basit bir kür olan susta+primoyu seçtim. Kürümle ilgili tefarruata girmemekle Başlıca ilaçlarımı yazıyorum
Kürüm şu sekilde
1-4 hafta 500 susta + 350 deca + 200 primo + 30 mg danabol
5-10 hafta 500 susta + 350 deca + 200 primo
10-12 hafta 500 susta + 200 primo olacak
kafamdan söyle şeyler geçiriyorum kür ortasındaki yada son 4 haftada Susta 750 primo 300 e cıksam sıkıntı olur mu olmazmı
fikirlerinizi paylasmanızı rica ediyorum.
Benzer sekilde küre giren arkadasların sonuclarını merak ediyorum.
SUSTA+PRİMO+DECA
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: SUSTA+PRİMO+DECA
Primo sıkıntı olmaz 500'e kadar çıkabilirsin ama 750 mg Sustanon önermem
Onun dışında kürün çatısı doğru başarılar
Onun dışında kürün çatısı doğru başarılar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Hepimizin basına gelmiştir tabii bir an önce büyüyeyim dev gibi olayım falan filan, o yüzden sordum dozları artırmayı
Sabır edip çalışmaya + beslenmeye devam
Bu pazar kürün 2. haftasını bitirmiş olucam.
500 susta + 350 deca + 200 primo + 30 danabolle devam ediyorum. Kürüm su ana kadar gayet iyi geçiyor herhangi bir sıkıntım yok.
İdmanları çok sert yapıyorum Sağ omuzum sakat olmasına ragmen sıka sıka calısıyorum.
Antremanlarda omuz bölgesini maalesef acemi düzeyinde çalısıyorum. Ağrım fazla oldugu için.
kürüme Decayı bu omuz sıkıntısı yüzünden ekledim. Eklemlere tendonlara iyi geldigini soyliyorlar.
arkdasın telefonuna çektim idmanımı ust gogus + benc peş peşe 10 reps 100 KG desteksiz basıyorum Allahın izniyle.
Aslında gögüs bölgesinde KG daha da artırabilirim ama omuzuma vuruyor
videoyu atsın ekliycem foruma
Susta konusunda sizleri dinliycem 500 olarak devam etmeye karar verdim. danabol 4 hafta sonunda bitince primo 300'e çıkarak devam edicem
Sabır edip çalışmaya + beslenmeye devam
Bu pazar kürün 2. haftasını bitirmiş olucam.
500 susta + 350 deca + 200 primo + 30 danabolle devam ediyorum. Kürüm su ana kadar gayet iyi geçiyor herhangi bir sıkıntım yok.
İdmanları çok sert yapıyorum Sağ omuzum sakat olmasına ragmen sıka sıka calısıyorum.
Antremanlarda omuz bölgesini maalesef acemi düzeyinde çalısıyorum. Ağrım fazla oldugu için.
kürüme Decayı bu omuz sıkıntısı yüzünden ekledim. Eklemlere tendonlara iyi geldigini soyliyorlar.
arkdasın telefonuna çektim idmanımı ust gogus + benc peş peşe 10 reps 100 KG desteksiz basıyorum Allahın izniyle.
Aslında gögüs bölgesinde KG daha da artırabilirim ama omuzuma vuruyor
videoyu atsın ekliycem foruma
Susta konusunda sizleri dinliycem 500 olarak devam etmeye karar verdim. danabol 4 hafta sonunda bitince primo 300'e çıkarak devam edicem
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Omuz sakatligina dikkat etmeni oneririm.cok.tehlikeli
.
Onun disinda primo olmasada olurmus ama danabol bitince 3oo makul

Onun disinda primo olmasada olurmus ama danabol bitince 3oo makul
Sorma vallahi bende cok korkuyorum bu omuzdan sakat sakat girdim küre. İnsallah daha da ilerlemez
Sn Blacklight
Elimde 40 kutu primo var. İlk kürüm olması sebebiyle bu ilaca güveniyorum. Daha önce hiç bu tip ilaç girmedi vücuduma
Şİmdi
500 susta + 350 deca nın yanına acaba primo da ne kadar doz yükseltsem Primo da 300 idealmidir
yoksa daha da yüklenebilirmi?
Elimde 40 kutu primo var. İlk kürüm olması sebebiyle bu ilaca güveniyorum. Daha önce hiç bu tip ilaç girmedi vücuduma
Şİmdi
500 susta + 350 deca nın yanına acaba primo da ne kadar doz yükseltsem Primo da 300 idealmidir
yoksa daha da yüklenebilirmi?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 6 misafir