Kötü Üslubumdan Dolayı Herkesten Özür Diliyorum,Başlık Kilit

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: 13 ARALIK - 11 MAYIS KÜR - RESİMLİ -

Mesaj gönderen melcan61 »

ozcany yazdı:Melcan kardesim kusura bakma ama kafayı yemissin.
Tamam herkes kür yapıyorda bu kadar abartmanın manası nedir. Yarısmaya mı giriceksin. Allah esirgesin saglık bozulursa kötü
1-3 hafta günlük 100mg anapolon
3-6 hafta 50mg danabol
6-9 hafta 75mg danabol sen vücudun bu kadar ilacı tolere edebilecegine inanıyormusun.
İkinci olarak bu spor sabır ve emek ve para istiyor. Alt yapı yok, istiyorsunki hemen olsun.
Kür'e gir ama abartma bence.
Sana bisey soyleyeyimmi. Hakikaten şuna inandım Alt yapı cok onemli bu iste
Susta+Primo+Danabol+Deca kürüne basladım 2. haftaya girdim ister inan ister inanma gözle görülür degisiklik var. Kür sonunda bende resimleri ekliycem.
Demem o ki biraz kendine zaman ver. Vücut yaparsın hemde kralını yaparsın ama kademe kademe gitmek daha dogru.
Diğer bir konu gordugum kadarıyla beslenme bilincindesin, yukarıdaki beslenme programıda güzel olmus. Ama Lafta kalmasın yemek isi, İstersen 1000 1000 ilaç vur beslenme iyi degilse bi b..kk olmaz.
Sonra bu kürü kimle hazırladıgın çok onemli, boyle sert bi kür ilaççıdan yadan forumdan yorumlayarak uygulamakta son derece yanlıs olur. Param var diyorsun, o zaman adam gibi bir hocaya git. Yok kürü zaten profesyonel bir hoca yazdı diyorsan lafım yok.
İnsallah sag salim bu isi bitirirsin.

Gelebildiğim maximum noktaya gelmeye çalışıyorum işte Mayıs sonuna kadar.. Elimden geldiğince beslenme antrenman olarak en en en iyisini yapmaya çalışıyorum. Şimdilik bi sağlık problemim yok. deca yapıyorum kaç aydır. Gelişimi bi önceki mesajda yazdım işte. Hala beni nedense tatmin etmiyor. Alt yapı önemli evet ama ben çok insan gördüm sporla tanıştığı gün steroidle tanışıp bu işte ilerleyen ve istediğini alan. En kısa ve en sağlıklı şekilde..
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
ozcany

Mesaj gönderen ozcany »

bende 10-12 kutu fazladan primo var
Kullanıcı avatarı
steroidology
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen steroidology »

Az önce çok roid girdi diye kızan arkadaş şimdi primo var diyor :D
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Ozcan yaa :( :D
ozcany

Mesaj gönderen ozcany »

sayın streoidology bak bu acıdan dusunmemistim haklısın arkadasa yardımcı olmak adına var dedim :P
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

İlaçların neresi çok acaba yaa ? :D hayır cidden soruyorum ukalalık anlamında değil. 2 enjekte var 1 hap var hep. sadece sürem uzun?
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Kime gore neye gorr sevgili kardesim 3o cm kolun var growth kullaniyn
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

33 artık :) gelişim güzel fakat ben zaten küre erken ve doğal yoldan tam gelişmeden başladığım için tatmin etmiyor beni. Ama sanırım ilaçlarında maximum yapacağı budur :) 40cm kol hayali başka bahara kaldı gibi gözüküyor. 33de sabit kaldım çünkü. Herşey yaklaşık 1 aydır sabit. artan azalan yok yerimde sayıyorum. Tek umudum danabol. Danabol tekrar girecek küre ara verme zamanım bitiyor. 2 haftaya tekrar danabol giriyor küre, ondan iyi beklentim var. bi 3-4cm daha eklerim kola sanırım yaza kadar
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

küre ne eklersen ekle o kol daha da artmaz, benim de başıma geldi çünkü, hemen kürü bırakıp 2-3 ay ara vermen lazım, 1 aydır herşey sabit diyorsun, o kadar ilaç nereye gidiyor sence, iç organlarını bir muayeneden geçir derim ben, kalbin falan büyüyor olabilir, ilaçların mutlaka bir etkisi oluyordur, görünürde yoksa görünmeyen yerlerde muhakkak bişeyler vardır. Ben danabolu bırakalı 3 ay oldu, 2. kürde tekrar kullanacam ama ilki gibi etki eder mi konusunda hala tereddütlerim var
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

3 ay ara verdiysen ilki kadar olmasa bile iyi etki verir o konuda için rahat olsun :) ama benim işte 1 aydır sabit herşey. Kürü bırakıp ara versem neolcak? 1-2 ay sonra komple bırakıcam zaten. Ama mart ayı içerisinde de bi etki almazsam dediğin gibi yapacağım. Bırakırım kürü komple. Seneye saklarım ilaçlarımı
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Kilitli

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir