Kötü Üslubumdan Dolayı Herkesten Özür Diliyorum,Başlık Kilit

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

KÜR VE BESLENME PROGRAMI

Mesaj gönderen melcan61 »

KÜR

1-6 hafta : 750 testo 500 deca ( son enjekte testo 1000mg olacak )
6-10 hafta : 700 sustanon 500 deca
11-15 hafta : testo prop. ve 300 masteron
1-3 hafta günlük 100mg anapolon
3-6 hafta 50mg danabol
6-9 hafta 75mg danabol

Kür Boyunca Peptit( GHRP 6) + GH ( genotropin - 2 ay 4 ünite ve peşine takiben 3 ay 6 ünite günlük )
Kür Boyunca günlük 2 porsiyon animal pak ve günlük 6 adet amino 3001

BESLENME PROGRAMIM

UYANIŞ ( İÇECEK )

50 gram yulaf
30 gram fındık
30 gram ceviz
1 ölçek protein
1 büyük muz

KAHVALTI

4 bütün yumurta
1 adet tost ( 2 kepekli ekmek arasına 60 gram kaşar 40 gram sucuk )
8-10 adet zeytin
50 gram süzme beyaz peynir
Koca bir bardak taze sıkma portakal suyu ( kendim sıkıyorum )

SPOR ÖNCESİ

250 gr pilav
300 gr beyaz et veya kırmızı et
1 porisyon baklagil
İçecek

SPOR SONRASI

250 gr pilav
300 gr beyaz et veya kırmızı et
1 porisyon baklagil
İçecek

GECE 10-10.30 CİVARI

2 adet ton balıklı sandviç
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Kullanıcı avatarı
steroidology
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez

Re: 13 ARALIK - 11 MAYIS KÜR - RESİMLİ -

Mesaj gönderen steroidology »

Yazmaya devam ne durumdasın?
ozcany

Mesaj gönderen ozcany »

Melcan kardesim kusura bakma ama kafayı yemissin.
Tamam herkes kür yapıyorda bu kadar abartmanın manası nedir. Yarısmaya mı giriceksin. Allah esirgesin saglık bozulursa kötü
1-3 hafta günlük 100mg anapolon
3-6 hafta 50mg danabol
6-9 hafta 75mg danabol sen vücudun bu kadar ilacı tolere edebilecegine inanıyormusun.
İkinci olarak bu spor sabır ve emek ve para istiyor. Alt yapı yok, istiyorsunki hemen olsun.
Kür'e gir ama abartma bence.
Sana bisey soyleyeyimmi. Hakikaten şuna inandım Alt yapı cok onemli bu iste
Susta+Primo+Danabol+Deca kürüne basladım 2. haftaya girdim ister inan ister inanma gözle görülür degisiklik var. Kür sonunda bende resimleri ekliycem.
Demem o ki biraz kendine zaman ver. Vücut yaparsın hemde kralını yaparsın ama kademe kademe gitmek daha dogru.
Diğer bir konu gordugum kadarıyla beslenme bilincindesin, yukarıdaki beslenme programıda güzel olmus. Ama Lafta kalmasın yemek isi, İstersen 1000 1000 ilaç vur beslenme iyi degilse bi b..kk olmaz.
Sonra bu kürü kimle hazırladıgın çok onemli, boyle sert bi kür ilaççıdan yadan forumdan yorumlayarak uygulamakta son derece yanlıs olur. Param var diyorsun, o zaman adam gibi bir hocaya git. Yok kürü zaten profesyonel bir hoca yazdı diyorsan lafım yok.
İnsallah sag salim bu isi bitirirsin.
ozcany

Mesaj gönderen ozcany »

Animal pak alıcan ama yetmez kürde Çinko yok B vitami yok, Omega yok, C vitamini yok, deve dikeni yok Beslenmede ara ögün lazım.
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

ozcany haklı kardeş, ben şimdi hocama 10 haftalık kürü 12 yapsak olmaz mı dedim 10 iyi dedi, o da 2. kürüm olacak, sen ilk küründe çok fazla abartmışsın, hem süreyi hem de ilaçları, kaç farklı ilaç kullanmışsın sen pçt yi hangi ilaçlara göre nasıl yapacan, kür şehidi olmanı istemiyoruz yani :)
vocard
Yeni Üye

Mesaj gönderen vocard »

ben bi kür yapıcam 1 yıldır okumadığım aramadığım yer kalmadı , adam anapolon çakmıs bıde peşine danabolu 50 den 75 e pramit çakmış testo 1000 lerde falan pct mi ben olsam namaza başlardım:D
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Forumda moda bugunlerde kafama koydum yapicam mottosu.kimi srkadaslar baska,topiclere daha cok erken alt yapin yok bilmem ne derken kendileri neler yapiyor.bakalim gorelim hepimiz kim hakli cikacak
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

kardeş bi fotoğraflarını atarmısın kür 1 veya 2 anabolizanla yapıır sen ne bulduysan kullanmışsın kürün bittiği zaman böbrekleri ne karaciğere özelliklede fsh ve lh ya baktır derim merak ediyorum fotoları vallaha
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Herşeyi Paylaşacağım kür devam ediyor en ufak sıkıntı yok :) Yazamadığım şeyler var tabi ara öğün vitminler korumalar felan herşey tam merak etmeyin :) Kür güzel gidiyor ama böyle 8-10 gün formdan düşmüştüm toparladım şimdi sıkı çalışıyorum tekrar. 15 kilo felan aldım güzel şekilde. Kürde evet herşey var ama bi sıkıntı görmedim şuana kadar :) bulabilseydim eğer primobolanda ekleyecektim küre :D:D
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

G
En son melcan61 tarafından Sal Mar 18, 2014 6:57 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Kilitli

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 0 misafir