ilk kürüm
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
Re: ilk kürüm
selamlar
arkadaşlar ilk kürüm 250 mg testo enatathe idi 12 hafta bir ay oldu pct de biticek ayın 19 da fazla bir etki alamadım kürden
şimdi küre en erken ne zaman girilir sağlıklı olarak ve ialacın vucuttaki etkisini tam olarak yapması için eski ilaç sanırım vucuttan etkisi gitmeden diğeri pek etkili olmuyormuş ?
kürüm bu şekilde olucak 300 deca 400 testo enatat lennox 77 hocanın dediği gibi 8 hafta deca 11 hafta testo olucak
spor geçmişi 2.5 sürekli toplamda 5 yıl
boy 1.77
kilo:94
kol 41
omuz 133
bacak 55 58 arası
kalf 41
kalın kemikli mesomorp
saygılar tşk şimdiden
arkadaşlar ilk kürüm 250 mg testo enatathe idi 12 hafta bir ay oldu pct de biticek ayın 19 da fazla bir etki alamadım kürden
şimdi küre en erken ne zaman girilir sağlıklı olarak ve ialacın vucuttaki etkisini tam olarak yapması için eski ilaç sanırım vucuttan etkisi gitmeden diğeri pek etkili olmuyormuş ?
kürüm bu şekilde olucak 300 deca 400 testo enatat lennox 77 hocanın dediği gibi 8 hafta deca 11 hafta testo olucak
boy 1.77
kol 41
omuz 133
bacak 55 58 arası
kalf 41
kalın kemikli mesomorp
saygılar tşk şimdiden
-
- Yeni Üye
birkaç güne resim ekleyip fikirlerinizi alıcam yol göstermiş olur aklında soru işareti olan arkadaşlara böyle resimli paylaşım olunca gelişmeyi daha iyi görebilir dışarıdan bakan biri insan kendini tam olarak anlayamıyor gibi
-
- Yeni Üye
hayalet yazdı:selamlar
boy 1.77
kol 41
omuz 133
bacak 55 58 arası
kalf 41
kalın kemikli mesomorp
saygılar tşk şimdiden
enjekteyi bölen var ayrı vuran var sağ sol kalçadan dalgalanma olmasın diye nedir bunun aslı astarı ?
deca ve testo aynı şırıngada vuranda var mesela
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Diyelim ki 2 ilaç kullanıyorsunuz,
Testo Enantat ve Deca olsun
2 cc Testo ve 2 cc Deca karıştırılabilir,ayrı ayrı da vurulabilir
Dozajlar yüksek olmadıkça karıştırabilirsiniz
Dozajlar yüksekse de ayrı vurun çünkü ağrı olur
İşin tüm esprisi bu

İşin tüm esprisi bu
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
teşekkürler hocam
teşekkür ederim hocam
carsil aldım deve dikeni tablet şekli 22.5 mg lık kaç gr kullanıcaz kürde 30 tl fiyatı b köyde
diğerleri formu araştırdım kullanma şekli bu şekliyle tavsiye edilmiş
çinko yatmadan 1 tablet zinco çinko 220
bemik c 1 tabletmi alıyım 100 mg tek tablet
b vitamini almıyorum wheyde var artı bemiks c dede var baş ağrısı yaptı bende diğer kürümde aldım ağır geldi
saç dökülmesine karşı beşe bölüp (proscar ) alıcam lennex77 hoca kürde alınır dedi sağolsun
idman sonrası 2 ölçek 20 gr soya ısolat içine 15 gr whey isolat şeklinde alıcam
aminoya gerek varmı whey ve kaliteli menüyle planlıyorum 2. kürümü ve eksiğim varmı siz değerli üyeler söylermisiniz
saygılar
lennox77 yazdı:Diyelim ki 2 ilaç kullanıyorsunuz,
İşin tüm esprisi bu
teşekkür ederim hocam
carsil aldım deve dikeni tablet şekli 22.5 mg lık kaç gr kullanıcaz kürde 30 tl fiyatı b köyde
b vitamini almıyorum wheyde var artı bemiks c dede var baş ağrısı yaptı bende diğer kürümde aldım ağır geldi
saç dökülmesine karşı beşe bölüp (proscar ) alıcam lennex77 hoca kürde alınır dedi sağolsun
aminoya gerek varmı whey ve kaliteli menüyle planlıyorum 2. kürümü ve eksiğim varmı siz değerli üyeler söylermisiniz
saygılar
-
- Yeni Üye
hayalet yazdı:teşekkürler hocamlennox77 yazdı:Diyelim ki 2 ilaç kullanıyorsunuz,
İşin tüm esprisi bu
teşekkür ederim hocam
saygılar
ginseng aldım eczaneden 60 kapsül 600 mg bunu kürdemi kullanıyım kür bitince mi pct de ekliyim hormon düzenlemeye yardımı oluyormuş sanırım fikirleriniz
aldığım
whey isolat whey soya whey yumurta süt amino asit (idman sonrası 3 adet amino tab 30 gr karışık whey
sabah c vitamini kahvaltıdan sonra bir adet karsil milk this
akşam yatmadan zinco çinko 1 tablet ve 4 de böldüğüm tabletin bir parçasını içiyorum proscar saç için umarım işe yarar ilk kürümde saçım dökülmedi testo e idi 250 mg
beslenmem kaşar ve balık protein ağırlıklı yağı sorun olurmu kaşarın kürde deca testo e kürüm 400 testo e 300 deca
valla heryer ürün doldu ayakkabı kutusunda muhafaza ediyorum ürünleri çok dikkat çekmesin diye şaka değil insanlar panik oluyor herkezin durumu aynıdır aşşa yukarı

- Hakan
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
başarılar hocam.ben de 500mg test e. 400mg deca 8.haftadayım.etrafımdaki hemen hemen herkes ilaç kullanıyor musun diye soruyor.geçen haftayla bu hafta çok değiştin lafını baya duyuyorum.ilk defa gördüğüm kişi bile sorunca insan sinirleniyor.herkes steroid gurusu olmuş anasını satayım.biyere yazmam lazımdı bunu kusura bakma 

175cm
85kg
85kg
-
- Yeni Üye
sorun değil anlıyorum seni
ialaçla bende yaparım demek yerine şöyle sormak daha akla mantığa uygun
belli bir seviyeden sonra ilaçla daha fazla gelişme olur değilmi
veya ilaçla sanırım daha fazla hacimlenmek mümkün tabi daha fazla hacim demek daha fazla çalışmak sabır ve para demek
deca ilk kürünmü ve kaçıncı haftada etkilerini gördün
saç falan dökülmesi varmı saygılar
ialaçla bende yaparım demek yerine şöyle sormak daha akla mantığa uygun
belli bir seviyeden sonra ilaçla daha fazla gelişme olur değilmi
veya ilaçla sanırım daha fazla hacimlenmek mümkün tabi daha fazla hacim demek daha fazla çalışmak sabır ve para demek
deca ilk kürünmü ve kaçıncı haftada etkilerini gördün
saç falan dökülmesi varmı saygılar
- Hakan
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
işte bilmiyorlar ki daha fazla kütle daha fazla emek olduğunu.
dirseğimde ağrım vardı uzun zamandır sırf onun için deca ekledim kürüme.iyi ki eklemişim.ilk kürüm.6.haftadan sonra tam anlamıyla etkisini görmeye başladım.hem hacim hem eklem ağrısı.saç dökülmesi bu tür ilaçlarda olmuyor diye biliyorum,dökülme olmadı ama sırtımda acayip sivilceler çıktı
dirseğimde ağrım vardı uzun zamandır sırf onun için deca ekledim kürüme.iyi ki eklemişim.ilk kürüm.6.haftadan sonra tam anlamıyla etkisini görmeye başladım.hem hacim hem eklem ağrısı.saç dökülmesi bu tür ilaçlarda olmuyor diye biliyorum,dökülme olmadı ama sırtımda acayip sivilceler çıktı

175cm
85kg
85kg
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir