Sustanon + Primabolan

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Rooturk
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 60 kez

Sustanon + Primabolan

Mesaj gönderen Rooturk »

Merhaba forumda bir kaç konu açmışlığım var. Daha once yaptıgım kürler...

1 : definasyon kürü trenbolon ve testo pro süper verim aldım (Lennox77 verdi)

2 : 12 hafta 500 testo enanta - 400 deca - danabol : bu kür yüzünden anam ağladı :) erkeklik gidiyordu ağır jinekomasti yaptı ayrıca kür ortasındada elimi kırdıgım için verim alamadım... ( ismini açıklamıycam bu forumdan biri verdi )

3 : 750 testo cypionate - 600 boldenon felaket verim aldım en ufak bir yan etki yaşamadığım gibi karaciğerimdeki yağlanma ilginç bir şekilde geçti ve kolesterolum düştü bunun nasıl oldugunu henüz anlamış değilim. (Lennox77 verdi)

son kürden sonra pct yaptım aradan 5-6 ay civarı geçti su an hormonlar hersey kendini toparladı. deca kesinlikle kullanmıycam ve testo enantta asla kullanmam benim üzerimde verimi yok.

Ailevi bazı sebeplerden dolayı bir ay kaç ara verdim ve ne var ne yoksa gitti :) psikolojim cok bozuldu özellikle eski resimlerime bakınca ...

haftada 500 sustanon anapolon ve 300 primabolan kürüne girmek istiyorum kaç hafta girmeliyim ve sizin önereceğiniz dozlar nelerdir. kilo 78-boy 183
Benim aklımdaki kür söyle 8 hafta ...
500 susta - 300 prima 1-8 hafta
Anapolon 50 mg 1-4 hafta
1-8 hafta 50 mg proviron
1-8 hafta nolvadex 20 mg (jinekomastiye yatkınım)
4. Haftanın ve kür sonunda preglyn (kür ortası)
Pct
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Lakot
Yeni Üye

Re: Sustanon + Primabolan

Mesaj gönderen Lakot »

bende kür yapmak istiyorum ama lennox77 ye ulaşamadım özelden msj attım cevap alamadım, yardımcı olursanız sevinirim...
Rooturk
Yeni Üye

Mesaj gönderen Rooturk »

telefonunu vereyim özelden
Rooturk
Yeni Üye

Mesaj gönderen Rooturk »

forum ölmüş kimse yokmu :D
zekico
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez

Mesaj gönderen zekico »

testo enantat bende etki etmiyor derken hocam ilac sahte olmasın yoksa nasıl etki etmez bende testo enantat vermodje marka 5uncu haftadayım ilk hafta 1000 sonra 500 mg vuruldum su an libido etki etti yanında danabol alıyorum , danabol dogal testo uretimini baskılıyor e bende libido artıs yaptıgına gore testo calısıyor demekki ama yınede içim rahat degil merdiven altı ilacı oldugu ıcın testo nun calıstıgını nasıl anlayabilirim tam olarak ?
royjones1
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen royjones1 »

sustanon ve primoplan eczane malı bulabilirsen en azından gönül rahatlıyla kullanaibliyorsun orjinalliğinden şüphe olmadan. sustananon içinde 4 farklı testesteron var dalgalanma yaptığı söyleniyor fakat bu dalglanmanın hala ne olduğunu çözmedim :)
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Iyice okuyup anlaman dilegiyle.

Sustanon
3o mg test.propionat
6o mg test.phenly propionat
6o mg test.isocapoate
1oo mg test.decanote icermektedir.

Yari omurleri ise(ortalama degerleriyle yaziyorum ufak yanlisliklar olabilir!)

Test.propionat 3gun
Test.phenly prop 5 gun
Test isocsrproate 9 gun
Test.decanote 21 gun

Simdi sen yari omru 14gun olan primabolan ile yari omurleri yazdigim.gibi olan sustanonu ayni anda kullanmYa basladiginda uyusmazlik cikacak.cunku ilaclarin yari omurleri ile dedection timesleri yani yarilanip islevsiz hale geldigi zaman da orantilidir.sen sustanonu ve primabolani ayni anda.vurdugunda tes.prop 3.gun aktif olacak etkisini goreceksin ve 3.gunden sonra etkisi dusmeye baslayacak yani propionattan verim almadin.phenly propionat 5.gun aktif oldu ve 1o.gun etkisi azalmaya basladi ve phenly prop.dan da faydalanamadn daha primabolan 14.gun aktif olacak 9.gun test.isocarprote aktif olacak ve 18.gun etkisi dusmeye baslayacak ve 14.gun primabolan aktif oldu.sonra test.decanote 21.gun aktif oldu primabolanin son gunleri ancak yakaliyor test.decanoteyi.

Yani.anlayabilecegin sekilde yari omurleri uyumlu calisabilen esterler degil ki aralardaki gecis gunlerini yazmadim bile.senin ortalama ilk 6 gun libidon gucun kuvvetin yuksekken 1o.gun 11gun patates gezersin.hadi primabolan tolere edilebilir bi ilac ama sen deca sustanon yaparken 4oo mg decayi 1oo mg testoyla calistirmaya calisirsan pipim kalkmiyor diye konu.acarsin.

Sustanon guzel bi ilac tek kullanimi yada mix ilaclarla kullanimi cok cok daha fayda verir

Parabolan-sustanon
Phendex-sustanon
Dexxa-sustanon. Gibi bunlar sadece ornek farkli ticari markalar la ornekler cogaltilabilkr.

Dedigim.gibi sustanon duzgun ilaclarla kullanilsiginda cok cok daha guzel verimli.bir ilac olarak karsimiza cikar.

Son gunlerde.forumda kafama koydum yapicam furyasi moda herkese kolay gelsin .
Rooturk
Yeni Üye

Mesaj gönderen Rooturk »

sustanonla primoyu karıstırıp vurabilirmiyiz sıkıntı olurmu? ona bi doz ayarlaması yaparım ben
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Hayir sikinti olmaz
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Primo 400-500 mg'da olabilir
Bir de kür de Nolvadex yerine Arimidex kullanımı daha mantıklı olacaktır (3 günde 1 tb)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 1 misafir