İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol) 20.01.2014 Başlangıç resimler

Mesaj gönderen moonstorm »

Arkadaşlar kürün 3. haftasındayım, testislerde bi ağrıma oluyo acaba normalmidir bu durum çözemedim?
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

kardeş küründe yazdığın 50 60 mg danabolu almıyosundur inşallah 5,6 hafta diyede yazmışsın danabolun sıırı 40 mg zaten danabolu düşür milk thistle al birde proviron al 50 mg günlük ağrı geçer
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye

danabol 50 mg tabletler bendeki,2 ye bölüp yarısını sabah yarısını akşam sallıyorum,olmazsa biraz kenarından kırayım,libido da aşırı bi artış oldu işte o sıralar testislerde ağrı yapıyo,enerjiyi değişik işlerde kullanmayayım spor verimini düşürmesin diye dişimi sıkıyorum ama sanki ondanda olabilir mi?
multivitaminlerim falan sıkıntısız,zannetmiyorum karaciğerden falan olduğunu
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Cinsel islerini idmandan sora mumkunse yatmadan once tutmaya calis .idman onceleri idman performansini baltalar
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

libido artışı normaldir anlamadığım 50 mg yarısını sabah yarınıs akşam alıyosun provironu almanı tavsiye ederim hem reseptörlere bağlanımı artırır hemde ağrı sürekli olursa giderir bendede bu kürdeyken olmuştu zamanında tavsiye ederim gnenede sen bilirsn
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye

http://hizliresimyukle.com/images/2014/02/06/mq9rv.jpg
şu resimdekinden işte 50 mg lık her tablet,bi tableti 3 4 parçaya bölüp un ufak etmeyim diye direk 50 mg kullanıyorum günlük :)
aşşa yukarı 17 gün oldu küre başlayalı ama öyle extrem bi güç artışı kaslanma kilo alımı falan yok,yani kol ölçüsü falan bazı arkadaşların yazdığı gibi 3 haftada 38 den 43 olmadı 39 du 39,5 hadi bilemedin 40 cm oldu yani.acep bendemi bi gariplik var yoksa normali mi budur üstadlar ? :roll: :roll: :roll:
_BlackLight_
Yeni Üye

Ben degil bi kurun ilk 3 hFtasinda kur boyunca 38 den 43 degerini gormedm 38 den 4o olur 4o.5 olur ama 43ler 45 ler nedir helal olsun yapan arkadaslara 4 aydir kurdeyim 45 den max 46 olmustur kolum soguk hadi sicak 47 olsun 4 ayda 1cm olcu alabilmek mukemmel benim icin
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye

_BlackLight_ hocam sizin tabi 50 ye merdiven dayamış illaki yavaşlar belli bi noktadan sonra ama bu benim ilk kürüm oda bulk kürü,yani hadi koldan geçtim,deca+danabol su topluyo işte eklemleri rahatlatıyo vs. deniyo heryerde, yani bilemedim benim omuz eklemleri falan sağlam ağrıyo yani öncesinden pekte bi farkı yok,3 günlük sporcu değilim yani hakkatten farkediyorum vucudumu, az bi agresiflik bide libido artışı var bide 2 3 kilo farketti şimdiye kadar,hayvan gibi karbonhidrat almıyorum ama 200 gramdan aşağı da düşmüyorum proteinide karbonhidratıda.hani bekliyorum bu extrem bench pressleri squat ları deadlift leri ama daha bi numara göremedim dibine kadarda zorluyorum her antrenmanda, fazla mı acele ediyorum acaba hocam ?
_BlackLight_
Yeni Üye

Aynen oyle acele etmene gerek yok.hersey zamanla olacak.bu. sihirli degnek degil dokundugu an degistirsin.sabir sabir sabir
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye

ehehe eyvallah hocam :) ben ciddi ciddi sihirli deynek zannediyordum ama değilmiş görmüş bulunduk :)
hocam bide şimdi bu kürden illaki bi %3 - %5 arası bi yağlanma meydana gelecek,ardına suda toplayacak vucut,ardına bi definasyon kürü yapmak lazım amma velakin definasyonda tuzlu baya ,biz bu definasyonu sırf testo p. + clenbuterol şeklinde yapsak hani bütçeye uydurmak babında,acaba oluru var mıdır? yani şimdi winstrol e falan hiç giremem bunun hemen ardına zorlar yani deli gibi malzeme aldım :)
Sabırla dinleyip özenle cevap verdiğiniz içinde bilfiil teşekkür ederim,saygılar.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir