KÜRÜ YENİDEN DİZAYN ETTİM

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
ozcany

KÜRÜ YENİDEN DİZAYN ETTİM

Mesaj gönderen ozcany »

S.A. Arkadaslar forumda daha once paylastıgım kür programımı ilaçlara güvenemediğim için iptal ettim.

Yeni aldığım ilaçlar ve kür dizaynım şu şekilde

1-12 Hafta 500 MG. Organon Sustanon Orjinal Eczane Malı

1-10 Hafta 500 MG. Primobolan

1-10 Hafta 400 MG. Deca Thaiger Marka

01-4 Hafta 3 Tablet Danabol Balkan Pharma

1-12 Hafta 1 Tablet Proviron

2-12 Hafta 1 Tablet Nolvadex

Kür'ün son haftasından itibaren 4 Hafta boyunca 5 Tablet Winstrol + Piramit Şeklinde Clenbuterol

Degerli yorumlarınızı kürün eksik fazla gereksiz dusundugunuz kısımları icin yorumlarını bekliyorum
biceps35
Yeni Üye

Re: KÜRÜ YENİDEN DİZAYN ETTİM

Mesaj gönderen biceps35 »

400 deca üstüne 500 primo ya testistisleri eline alıp bilye diye oynaya bilirsin kür sonunda bence sadece deca bile efsane gelişim sağlar bide sustanon alıcaksın oda iniş çıkış yapan bi ilac zaten o iki anabolic için 500 sustanon az bence tehlikeli bi dizayn dostum burda iyi hocalarımız var yardımcı olurlar
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

bu ilk kürün mü ilk küründe çok ağar gelir değilse diye devam ediyim primobalon çok gereksiz deca var zaten gerçi almışsın ama sustanon yerine testo enant kullansaydın iyi olurdu yani bana göre şöyle bir kür olmalıydı 500 mg testosteron enante 12 hafta deca 400 mg 10 hafta vede proviron u 50 g çıkar bence ve milt thistle al bu küre eğer sustanonla giriceksende libidoda dalgalanma yapacağını bilerek gir küre
ozcany

Mesaj gönderen ozcany »

bir dunya yabancı forum gezdim bu kürü yapan cok. Bu arada ilacların hepsini teslim aldım elimdeki ilaçlara göre dozlarda biraz azalma söz konusu. Enjeksiyon durumum şekilde
1-12 hafta 500 mg sustanon
1-12 hafta 300 mg primo
1-10 hafta 350 mg deca
1--4 hafta 3 tablet danabol
kür boyunca 1 tablet prviron + 1 tablet nolvadex
ozcany

Mesaj gönderen ozcany »

Bu arada Enantat filan hikaye bence,
Güzelim steril eczane sustanonu varken ne oldugu bilinmeyen Enantatları kullanmaktan son derece yanlış.

Alıntı bir cümle paylaşmak istiyorum
"Meshur bir vücutçumuzun bana dediği sustanonla ilgili bir cümleyi burdan paylaşmak isterim " hic bir sey kullanma, sadece haftada 3 sustanon yap ve 3 ay sonra aynada kendine bir bak"
ozcany

Mesaj gönderen ozcany »

Kür ilk olacak. Enantat almıştım iade ettim. Çok tecrübeli bir abimizle gorustum. Sustanonu özelikle aldırdı.
Gavurlar sustanon icin kırk takla atarken biz elimizin altındaki ilacın kıymetini bilmiyoruz.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Iyi karded kullan ozman 3 hafta sonra aynaya donsuz bak birde

Kimse sustanon etkisiz bilmemne demediki triplere girmisin hemen calisma prensibi tehlikleki duzenli performans alamazsin

Hatirladigm kadariyla 3o 6o 6o 1oo gibi bi mg icerigi vardi sustanonun sen vucuduna 3oo deca 3oo primoyla caliscak uzun ester 2oo mg testo undecanote vereceksin phenly propionat ve diger kisa esterler senin decan daha yarilanmadan vucutta yarilanip bitmis olacak kolay gelsin basarilar
ozcany

Mesaj gönderen ozcany »

Arkadasim tribe filan girdigim üslübüna dikkat et.
Ben burda kürüm icin yorum bekliyorum. Güvenilir olmayan bir enantat kullanmaktansa Sustonun daha temiz oldugunu soyliyorum.
Bildigin soylecegin birsey varsa adam gibi soyle.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Yabanci forumlar ,cok onemli bi ustad vb...herkesin farkli bi dusuncesi vardir.

Evet dogru bencede eczane mallari herseyden guvenlidir.

Ama genelde arastirirsan mix ilaclar.yine mix ilaclarla kombin edilir

Sustanon-parabolan gibi cunku onemli olan testesteronun ve anabolizanik uyumlu calismasidir.

Ha kurune gelirsek sustanon yerine enantet yada cypionatla gayet iyi bir kur olabilir.ama tercih senin kurunden sonra cinsel problem yasaman muhtemel pctsini iyi yaparsin umariz
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

ozcany kardeşim sinirlenme sadece kürün hakkında yorum yapııyoruz vicud senin ilaçlar senin istediğin gibi kullan biz sadece yorum yapıyoruz.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir