Arkadaşlar lütfen yardım edin psikolojim bozuldu artık :((

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Gads
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

Re: Arkadaşlar lütfen yardım edin psikolojim bozuldu artık :

Mesaj gönderen Gads »

O zaman haftada 300 MG vursam 6 hafta kullansam be kadar testesteron kullanmalıyım
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen orhan15 »

Kullanmamalısınız daha vucudunuzda adele yok dogru düzgün önce alt yapıyı yapmalısınız ilk yorumumdaki adımları takip ederseniz 5-6 ay ıcınde bayağı değiştiginizi göreceksiniz .Adım adım gidin ki hedefe en sağlıklı şekilde ulaşın.
eko571
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen eko571 »

güzel kardeşim formdaki arkadaşlar sana gerekli açıklamayı yapmış bence onlara güven ve maddi durumun iyiyse ve vakitde bolsa kaliteli beslen derim ben senin yerinde olsam dünyayı yerim ya kilo alamamakta neymiş ama proteinde zengin ve kaliteli karbonhidrat alırsan isediğin olur sonrasında kür düşünürsün...saygılar
royjones1
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen royjones1 »

dostum bence 6 ay bile çalışmadın salona bir hafta gidip hemen olsun istiyorsun bence iyi düşün ve planlarını zaman yay 6 ay sonra şöyle olacağım 1 yıl sonra böyle olacağım 2 yıl sonra duruma göre küre gireceğim gibi... yaşın genç duruyor zamanın çok hava atacağın zamanlar ilerde.
ferdi
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

psikolog kilo aldırmaz ama psikiyatr aldırır kardeş, sen bir psikiyatra git, anlat durumu sana 1-2 tane ilaç verecektir ve kilo aldırma konusunda emin ol çok fena işe yarıyorlar. denendi ve onaylandı
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

REÇETE: SPORU BİR BİLİM OLARAK İNCELEMEK,BESLENME VE ANTRENMAN SİSTEMLERİNİ ÖĞRENMEK !
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen moonstorm »

Dostum karar senin vücut senin istediğini yaparsın,ama benim kişisel fikrim,doğru düzgün beslenmeden etmeden kilo alamıyoruz diye steroid e girmek saçma,weight gainer dediğin türkiyede ateş pahası bide bunun creatini protein i glutamini bcaa si vs vs si var,hadi diyelim kullanıyosun,çeyrek ölçek gainer kullanıp 2 aya yetiştiriyosunuz 15 günlük ürünü,sonra kilo aldırmıyo bu vsvs.
Sihirli değnek falan değil steroidler sana birşey vermez..önce bi altyapı oluştur 1 2 sene doğru düzgün beslenmeyle sıkı spor yap,hadi 1 2 seneyi geçtim 6 ay bari doğru düzgün yap dene.gainere para verme git muz pekmez yulaf ezmesi süt karıştır ye sürekli.protein al creatin al çalış.50 kiloda küre girsen nolacak 55 kilo olursun hadi ol ol 60 ol ,,, ;)
tonyjason
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen tonyjason »

bence biran önce diyetisyene git kontrollü bir şekilde kilo al belli bir kas kazanımı elde ettikten sonra 3 yılnı sporda doldur küre öyle başla
Gads
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gads »

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim hepsini göz önünde bulundurdum ara verip başlamama rağmen dediklerinizi dikkate alarak birşey kullanmadan (protein tozu bile) sadece düzenli beslenerek 10 kilo aldim buda şimdiki resmim teşekkürler.
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Yanılmıyorsam 18 gün den fazla ara verirsen mahsuru varmış, sen uygun mühletler haricinde ara vermeden idmanlarınıen az daha 3 sene yap. Artık çalışmakla eskisi gibi büyüyemeyecek hale gel, o akit, şu ilaç mevzuunu yeniden müzakere edelim.

Çok iyi olmuş, tebrik ederim

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir