tavsiyelerinizi bekliyorum.

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
royjones1
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mesaj gönderen royjones1 »

doğal olarak 2 yılı aşkın süredir çalışıyorum 29cm kol ile başladım şuan 35-36cm kollarım yağ oranım %8 %10 civarı 180 boyda 74 kiloyum ve yaşım 23. ektomorf yapıdayım ve beslenme konusunda iştahsızım o yüzden istediğim sonuçları alamadım. şuan elimde bu spor için ayırabileceğim 700 lira civarı para var zorlasam hadi 1000 lira olsun. benim yerimde olsanız bu parayı en etkin şekilde nasıl değerlendirirdiniz. bu parayla küre girilmez protein al devam et mi dersiniz yoksa küçük bi kür + supplement mi öneririsiniz? istediğim vucut zyzz tipi ve bu yaza en azından bu hedefe yakın bir vucutla girmek istiyorum. steroidle ilgili şunu söylüyorlar eğer küre girersem gecici olarak kütle kazanacağım kür sonrası %80inini kaybedeceğim ve bundan sonra ki doğal gelişmemde iç tahribattan ve hormon dengemi bozmamdan dolayı yavaşlayacak. o yüzden kafam karısık. bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Oncelikle tercihinde basarilar bir kac ufak bilgi vermek isterim

Hedefin olan insanim formuna ulasman cok güc olabilir ulkemiz sartlarinda keza tren acetatli kurleri 16 18 hafta suren yaninda t3 ve growth gbi maliyeti yuksek ve tehlikeli(t3)ilaclar kullanan bi sporcu.

Yazinin Steroidlerle ilgili subnu soyluyorlar kismindan sonrasina inaniyorsan hic bulasma bu ise .
royjones1
Yeni Üye

vucudumun şuanki halini atıyorum http://hizliresimyukle.com/uyNr http://hizliresimyukle.com/uyVA bu vucut için hangi kür nasıl sonuç verir. deca testo kürü benim için uygunmudur? malın orjilini nasıl temin edeceğim birde o sorun var :) satış için tavsiye ettiğiniz yerler varsa özelden mesaj gönderirseniz sevinirim.
Ozgur
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen Ozgur »

royjones1 yazdı:doğal olarak 2 yılı aşkın süredir çalışıyorum 29cm kol ile başladım şuan 35-36cm kollarım yağ oranım %8 %10 civarı 180 boyda 74 kiloyum ve yaşım 23. ektomorf yapıdayım ve beslenme konusunda iştahsızım o yüzden istediğim sonuçları alamadım. şuan elimde bu spor için ayırabileceğim 700 lira civarı para var zorlasam hadi 1000 lira olsun. benim yerimde olsanız bu parayı en etkin şekilde nasıl değerlendirirdiniz. bu parayla küre girilmez protein al devam et mi dersiniz yoksa küçük bi kür + supplement mi öneririsiniz? istediğim vucut zyzz tipi ve bu yaza en azından bu hedefe yakın bir vucutla girmek istiyorum. steroidle ilgili şunu söylüyorlar eğer küre girersem gecici olarak kütle kazanacağım kür sonrası %80inini kaybedeceğim ve bundan sonra ki doğal gelişmemde iç tahribattan ve hormon dengemi bozmamdan dolayı yavaşlayacak. o yüzden kafam karısık. bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

Steroid küründen sonra kazandığınız kütleyi beslenmeniz ve idman sertliğiniz önemli kütle ona göre kalıcı olur idmanlarınız sert geçer ve güzel beslenirseniz aldığınız kütlede çok fazla kayıp yaşamazsınız kür sonrası supplement desteği ile kazandığınız kütleyi muhafaza etmeye devam edersiniz.Steroid küründe hormonel değişikler olucak özellikle testo konusunda ama kür sonrası tedavisinde bunun tekrar düzene girmesi mümkün , karaciğer yorulacaktır bunu enginar özü ve milk thistle ile tekrar düzene sokabilirsiniz düzenli vitamin ve koruyucuları kullanım sonucunda pek bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.Formunuza baktım bana göre başlangıç kürü olarak deca testo e.danabol kürü uygun olucaktır
1-8 hafta Deca 400 mg
1-10 Hafta Testo Enant. 500mg
1-6 Hafta 40mg Danabol
Bu kür ilk kürünüz için uygun olabilir
royjones1
Yeni Üye

fiyat açısındada uygun olan testo-deca kürü sanırım bahsetiğiniz kür 500 lira civarı tutar gibi. peki bu kür sonrası tedavi için kullanılacak ilaçlar ve koruyucuların maliyeti nedir. başlangıçta hormon ölçümü yaptırmak istiyorum ve kür sonunda yine hormon ölçümü yaptırmak istiyorum. kür öncesi ölçüm için hangi bölüme çıkıp ne demek lazım, küre gireceğim hormon dengemi merak ediyorum demek istemiyorum. :)
Ozgur
Yeni Üye

Mesaj gönderen Ozgur »

royjones1 yazdı:fiyat açısındada uygun olan testo-deca kürü sanırım bahsetiğiniz kür 500 lira civarı tutar gibi. peki bu kür sonrası tedavi için kullanılacak ilaçlar ve koruyucuların maliyeti nedir. başlangıçta hormon ölçümü yaptırmak istiyorum ve kür sonunda yine hormon ölçümü yaptırmak istiyorum. kür öncesi ölçüm için hangi bölüme çıkıp ne demek lazım, küre gireceğim hormon dengemi merak ediyorum demek istemiyorum. :)

Pct İçin(Kür sonu tedavi için ) ;
1-4 hafta 100 mg Klomen ( 10 12 lira )
1-4 hafta 30 mg Nolvadex ( 10 15 lira )
Testislerde küçülme olursada pregnyl kullanılabilir testis de küçülme olursa.
Kullanılcak vitaminler olarak bütçen müsait ise eğer animal pack ( 130 - 140 lira ) , milk thistle ( 50 60 lira) , 3 günde 1 arimidex (66 lira ) enginar özü (35 40 lira) ( Jinekomasti engellemek için ) eğer bu şekilde bir koruyucu maliyeti 230 250 lira arası tutar ama animal pack pahalı gelir dersen komplex b vitamini c vitamini gibi vitaminler kullanmalısın ( benexol (12 lira) , supradyn (20lira) gibi ki supradyn filan yeterli vitamini vermez diye düşünüyorum )
Benim bildiğim kadarıyla ya özel poliklinikler de yapılıyor veya hastanede üroloji servisine gidebilirsin sperm ölçümü için ama bahane için bişey diyemiyorum :)
royjones1
Yeni Üye

salon hocasıylada konustum primopolan-sustanon kürü önerdi. kür için 300lira supplamet içinde 500 lira toplam 800 lira ayırmamın yeteceğini söyledi. diğer kürlerin ağır olacağını uygun olanın primo-susta kürü olduğunu söylüyor.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Dozajlari hakkind bilgi verrmisn
Ozgur
Yeni Üye

Mesaj gönderen Ozgur »

royjones1 yazdı:salon hocasıylada konustum primopolan-sustanon kürü önerdi. kür için 300lira supplamet içinde 500 lira toplam 800 lira ayırmamın yeteceğini söyledi. diğer kürlerin ağır olacağını uygun olanın primo-susta kürü olduğunu söylüyor.

O da olabilir ama testo enant. dememin sebebi sustanonda dalgalanma yaşayabilirsin , başlangıç kürü için zaten deca testo enant. danabol çok önerilen bir kür blacklight hocamın sorduğu soruyu bende sormak isterim dozajlar hakkında bilgi verirsen daha net olabilir. Birde şu var supplement için bence 500 liralık bir harcama çok olacaktır bana göre sadece protein tozu ve glutamin kullanmanın yeterli olacağını düşünüyorum
royjones1
Yeni Üye

ayaküstü konuştuk dozajları sormak aklıma gelmedi yarın dozajlarıda öğrenirim küçük bi kür olacağını söyledi heralde dozajlar düşük olacak. 8kg alacağımı kollarda 3-4cm kadar fark olacağını söyledi. kararı hemen vermek istemiyorum bende araştırmalarım devam ediyor rakip salonun hocasıylada konusacağım :D bakalım o ne diyecek.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir