Kötü Üslubumdan Dolayı Herkesten Özür Diliyorum,Başlık Kilit

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: İLK KÜR ! 13ARALIK ( GELİŞİMİ PAYLAŞACAĞIM ) -RESİM EKLE

Mesaj gönderen melcan61 »

Benim ürünlerim 275mg/ml deca 325mg/ml testo. Marka : axio labs. Ama kürü uzattım balkan pharma testo ile deca aldım. Testo 500 deca 400. onla devam edeceğim. Bel çevresi aldı başını gidiyor ferdi doğru söyledin onu ona bi çözüm bulmam lazım :) gainer ı kesiyorum mecbur.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

küre bir de clenuterol ekle istersen, ayrıca da senin kür zaten 12 haftalık değilmiydi? hiç uzatma istersen, deca tehlikeli bir ilaç, 8-10 hafta deca kullanan bazı insanlar 5-6 ayda ancak kendilerine geldiklerini söylüyor.
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

8 enjekte deca(275mg) 8 enjekte testo(325mg) kullandım.. 6 hafta daha 400 deca giricem. testoda 8 hafta daha giriyorum 500mg olacak oda. Şuan itibari ile 5 enjekte decam kaldı 7 enjekte testom kaldı işte. kürümde boldenon vardı 3-5 enjekte sonra kürden çıkarttım ben onu. hem dozaj 200mg az geldi hemde ilaç şuan için kürümde etkisiz kalacak diye düşündüm. Danabolü kesicem işte bu aralar :)
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

14 hafta deca kullanacan yani, iyi bakalım sen kullan bir sorun çıkmazsa bende denerim belki :D
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Ya zaten bu ilacı 10 hafta yapıyorlar 70 gün felan. ben 6 günde bir vuruyorum 84 gün yapıyor. 14 gün fazla kullanmış olacağım ilacı pek sorun çıkacağını sanmıyorum. İlk kürümdü ilk küre decayı soktuk madem tam etki almak istedim. Bu decayı seneye tekrar yapacağım çünkü yaz girmeden 2.kürü yaparsam eğer tam olsun kapatayım kür işini diye düşünüyorum :)
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

İLK KÜR ! 13ARALIK ( GELİŞİMİ PAYLAŞACAĞIM ) -RESİM EKLENDİ-

Kürde bayağı aşama kaydettim sanırım. Etrafımdakiler iyi gelişim var deselerde ben hala tatmin olmadım diyebilirim :) Vede ne bulursan ye tarzı bi beslenmeye dönüştü beslenmem ilk 2-3 enjekteden sonra. Bunun önünü alamadım. Göbektede bi artış oldu 3-5cm civarı.. 29 Ocak 4 Şubat 10 Şubat 16 Şubat 22 Şubat 28 Şubat 6 Mart enjektelerim kaldı sadece. 400mg Deca 500mg Testo şeklinde son 7 enjekte ( kürün uzaması ile birlikte ) danabolü henüz kesmedim.. 15 aralıkta başlamıştım 1 şubatta kesicem onu. Danabolü keser kesmezde yüklemeli kreatine başlayacağım. 1 şubat danabol bitiyor. 1-2 şubat kullanmayacağım danabol 3 şubat itibari ile kürüm bitene kadar, yani 6-7 marta kadar kreatin kullanacağım. Aldığım sonucun üstüne birşeyler ekler mi acaba? Vede antrenman programımı 13-14 şubat gibi değiştirsem mi? 2-2.5 aydır aynı programı yapıyor olacağım 13 şubatta? Teşekkür ediyorum şimdiden cevaplarınız için iyi forumlar..
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Dianabolu kesince birden gucten dusmezsin kendini buna şartlandrma kreatini yuklicem derken bobreklerini yorarsan kuru cope atarsin.

Ve unutma danabolu nekadr uzatirsan vucut okadar alisir ona kestigin an tahmininden daha cok piskolojik cokuntu yaratir
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Kreatin yüklememeli miyim yani? bu gün itibari ile son 6 enjekte kaldı.. Ne yapayım?
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Ben kur esnasinda protein ve bcaa dan baska bir supplement kullanilmasi taraftari degilim bosa israf
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Benim elimde şuan universal markasının bütün ürünleri var. Neden israf olduğunu düşünüyorsun peki? sonuçta onlarda bir işe yarıyor :) kür sonrasında da çok iyi yardımcı oluyorlar..
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Kilitli

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir