Ilk kür

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
regardless
Yeni Üye

Ilk kür

Mesaj gönderen regardless »

Merhabalar yaklaşık 6-7 seneden beri fitness ile uğrasıyorum ve 2011 den bu yana bu isi ciddi bir sekilde yapmaya başladım. Su ana kadar tamamen natural beslenmekten yanaydim. Diet ve antreman konusunda cok ciddi ve disiplinliyim. Günde 5-6 ogün mutlaka yerim ve bulking ya da cutting sezonunda protein, karbonhidrat ve yağ konusunda gramajına kadar ayarlarım. Simdi vücudumu anlatmak istersem tipik bir endo ve meso karisimiyim. Yani carb cycle dietine tam tepki veren, hiit antremanlarinda tam verim sağlayan bi vücut. Su an yağ oranım yaklaşık %9-10. Yaklaşık diyorum cunku bir ay ara verdim 14 haftalık bir dietten sonra. Antremanlara başladığımda ve yine temiz yemeye başladığım ilk 10 gun (yüksek
karbonhidrat) vücudum baya iyi tepki verdi ama sonraki günlerde yine aynı yememe ve supplementleri sıkı tutmama rağmen o ilk dirilik gitti. Sanırım biz fitness ve bb dunyası en cok dirilik ve yağsizlik ile ilgileniyoruz :) bu diriligin gitmesi neden olabilir bir türlü anlamıyorum. Sürekli carb cycle mi yapmam gerekiyor?
Ikinci sorum ise ilk defa bir küre girmek istiyorum. Yalnız ağır bir kur olmasını istemiyorum cunku dediğim gibi amacım o ben naturalim diyen lazer angelov, rob riches, steve cook veya greg plitt gibi bir form yakalamak. Arkadaslarım her hafta 500 mg(haftada bir) sustanon kullanarak 8 hafta gitti ve gayet iyi sonuc aldı. Siz nasıl bir kur önerirsiniz bana, daha cok fitness modeli tipi bir vücut isteyen birine? Pct nasıl olmali? Cok pahalı bir kür olsun istemiyorum.

Şimdiden çok teşekkürler. Hosgeldim diyelim :)
En son regardless tarafından Pzr Oca 26, 2014 9:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
regardless
Yeni Üye

Re: Ilk kür

UP
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

naturelım dıyen adamlar gıbı bır form yakalayamazsın kardes hevesını kırmayım ama kımseyle kıyaslama kendını kımseyede benzemeye valısma ayrıca onlar naturel degıl :)

.ilk kur olarak yalnızca sustanon yada yalnızca enantet guzel bır secım agır olmaz sıcratıcı bır kur olur ıyıde beslenır ve ıdman cıkarırsan ıstedıgını alırsın
regardless
Yeni Üye

kimseye benzemeye çalışmıyorum, herkesin genetik yapısı farklı :) orda üstünde durmak istediğim "natural diyenler gibi bi form" kalıbıydı, tabi yanlış okunmaya müsait bir pasaj :D
regardless
Yeni Üye

up
Kullanıcı avatarı
steroidology
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen steroidology »

---
En son steroidology tarafından Pzr Şub 09, 2014 5:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
regardless
Yeni Üye

Hehe vay be bir cümle ne kadar yanlış anlaşılabilirmiş burdan da görülebiliyor. Emin ol sen ne kadar biliyorsan o domatesi ben de iyi biliyorum. Onları geçmek ya da onlar gibi olmak, bunları hangi cümlemden çıkartıyorsunuz çok komik cidden :) Bu işin zor olduğunu biliyorum. Caka satmak istemiyorum böyle bir yerde. O yüzden lafı uzatmıcam. Teşekkürler yardım için.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir