DECA-TEST E. BEFORE-AFTER RESIMLI

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
enes
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

DECA-TEST E. BEFORE-AFTER RESIMLI

Mesaj gönderen enes »

10 hafta 200 mg Deca 12 hafta 500 mg test e. kurumun bugun son testesteron enjeksiyonunu oldum. Kure 61 kiloyla basladim suan 76 kiloyum cok verimli bi kur oldu benim icin ama pct konusunda cok bi bilgim yok. Dolabimda 5000lik pregnyl var(uzerinde teknoloji markasi olan LG`nin amblemi var o yuzden tam olarak guvenemiyorum buna eczaneden 1500luk almayi dusunuyorum) ama bu dozaj fazla herhalde tek seferde o kadar dozaji almak istemiyorum ne zaman ve ne kadar dozaj almam gerekiyor ve pregnylle birlikte klomen kullanabilirmiyim kac mg kullanmam gerek klomeni. Son olarak jinekomastiye degincem kurumun ortalarinda sol gogus ucumda yaklasik 2.5-3 cm buyuklugunde bi kitle ortaya cikti bundan bi ay sonra da ayni sekilde sag gogus ucumda daha ufagi 0.5 cm civarinda bi kitleortaya cikti. yag bezesi oldugunu dusunuyorum bir hafta gunluk 20 mg nolvadex aldim sonra kestim kur sonunda alayim aldigim enjeksiyonlarin etkisini azaltmasin diye. simdi nolvadexi tekrar kullanmak istiyorum dozajlari ne olmali. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

http://i.hizliresim.com/e7bBnW.jpg
En son enes tarafından Çrş Şub 05, 2014 9:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Re: DECA-TEST E. BEFORE-AFTER RESIMLI

Mesaj gönderen ferdi »

Kardeş küründeki gelişim valla süper olmuş maşAllah, bir de karnı düzleştirip göğüsleri biraz daha ön plana çıkarsan çok çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca bacaklar vücuda göre biraz zayıf duruyor. Ama Kollar falan gayet iyi yani, bir de before and after ölçülerini alabilir miyim boy falan, ölçüdeki gelişimleri merak ettim. Bende 750 testo+400deca+40dianabol düşünüyorum ama daha kesin bişey yok :)
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

75o testo nedir ya.yonetim el atsin bu adama arti :evil: k.
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

400 decaya 500 testo az gelir diye düşündüm abi, daha ortada bişey yok yani, 500 testo+250 deca da olabilir yani
enes
Yeni Üye

Mesaj gönderen enes »

Yardımcı olcak kimse yok mu son enjeksiyonu olalı 10 gün oldu ve be yapcağım hakkında tam bi bilgim yok
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

10 gün olduysa prngnl vurman gerekiyor, prengly de dozaj konusunda sana yanlış bir bilgi vermek istemem ama klomeni günlük 100, nolvadexi de günlük 40 mg almanı öneririm. hemen başlayıp 1 ay kullanabilirsin
enes
Yeni Üye

Mesaj gönderen enes »

1500 pregnyl yeterli olur mu yoksa bi kez daha 1500 almam gerekir mi
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

İlk pregnly i vurduktan 5 gün sonra bir tane daha vurman gerekiyor. Genellikle klasik 500 testo+400 deca+danabollu kürlerde 5000 pregnly vuruyorlar
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

enes kardeş az önce bir kür planı gördüm senin küre çok benziyordu, kürden 2-3 gün sonra 5000 prengly bir tane vurulması gerekiyor diyor. Sen eğer 1500lüğü vurmadıysan 5000 vur kurtul 1 tane
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

500 testo enant 400 deca küründe pct de 5000 lik prengly fazla bence adamlar tren küründe vuruyo 5000 liği

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir