haftada bir primobolan

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
balgamyus
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

haftada bir primobolan

Mesaj gönderen balgamyus »

arkadaşlar merhaba. ben 5 yıl gibi bi süredir bu sporun içindeyim. hiç steroidle işim olmadı bugune kadar. ama ufak ufak girişimlerde bulunma isteğim var. salon hocam dahil bi kaç yerden duyduğum haftada 1 kere falan primobolan vur protein sentezini arttırır diyorlar. bu konu hakkında bilgisi olup da paylaşmak isteyen olursa sevinirim. teşekkürler. ( lütfen looserlar surda artistlik yapmasın :)
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: haftada bir primobolan

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Hedefin?amacin?statlarin? Nedir
balgamyus
Yeni Üye

Mesaj gönderen balgamyus »

Vucudu saglam kure girmeden goturebildigim kadar ileri goturmeyi istiyorum. Kol 40 omuz 126 gogus 117. Yas 21 öğrenciyim. Acikcasi kur de kulfet geliyo bana.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Haftada 1 Primo olmaz
Primo tek başına Testo olmadan kullanılmaz ....
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

lennox hocam peki bende ögrenciyim arkadaşla vucudumuz ortalama olarak aynı 40cm soguk kol ölçüm saglam idmanlar çıkarabiliyorum bizde tek olarak ne önerirsiniz masumane ama tam patlayıcı olmak kaydı ile hocam malumunuz yaz geliyor :) benim yaşta 21 bu arada hocam şimdi enanthat alalım o zaman tek girelim yahut bize bir akıl lazım gerçekten arkadaşla hemfikirim kür bize çok maliyetli olacaktr ek olarak malumunuz bunun yanında vitamin kombinasyonu full beslenme gerekir ki buda bizde yok.. salonumuzda bir agabeyimiz b12 vitamini vurdurun diyor dodex 5 li olandan 2 haftada yada ayda bir kere hem kas hem güç artışı saglayacaktır dedi ne derece haklıdır b12 kafama yatıyorda eczaneye ugradım igne yapamıyoruz dediler alıp kendim vursam felç geçiririm mazAllah.. çıkmazda kaldık hocam yardım...
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

ayrıca hocam primobolan depot kilo alma amacında olanların kullandıgı protein sentezini artırsada tek ignede 13-14kg alan insanların oldugunu biliyorum yanlışmıyım acaba bize direkt kas yapacak birşeyler gerek b12 gibi testo enanthat yahut propionat gibi...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir