Kür sırası jinekomasti yardım !!!
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
Kür sırası jinekomasti yardım !!!
kürümün 4.cü haftası bitmek üzere jinekomasti başladı ama kaşınma batma yok yardımcı olursanız sevinirim
resimleri yükleyemedim bu arada
resimleri yükleyemedim bu arada
Re: Kür sırası jinekomasti yardım !!!
Kur sirasinda henuz yeni olusmaya baslamissa nolvadex'le engellenebilir. Ancak kullanilan ilaca da bagli. Nolvadex gogus uclarindaki ostrojen reseptorlerini bloke eder. Prolaktin kaynakli bir gyno ise nolvadex calismaz, cabaser gerekir.
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
başlangıçta engellenebilir abi ama yıllar geçmişse üstünden ameliyat olunması lazım kanımca bunlarda geri çevirmiyor ordaki yag tabakasını silip alıyor özele bile gitmeye gerek yok devlet hastahanesinde bile 1 günde ameliyat edip ertesi gün taburcu ediyorlarmış sıkıntılı bir konu degil ama benimde muzdarip oldugum bir konu 17-18de oldu sanırsam 21 iz şu an ama geçmiyor doktora danışmak en mantıklısı gibi bir boş zamanda bu konunun ardına düşmek lazım ayrıca ülkemizdeki erkeklerin birçogunda jineko ayyuka cıkmış durumda çogu insan bu durumdan muzdarip bu neden oluyor işte gdo lu hormonlu tavukları yiyecekleri bize yedirince böyle sorunlar hasıl oluyor..
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Çok yağ yakmazsak hafif sulu da olrsa başlangıç vaziyetindeyken bunu belli etmeden rahatlıka beraber yaşayabiliriz, fakat müeakkip merhalelerde, bu bize müşkülat çıkartabilir.
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Kadınsı meme büyümesi baştan tedbiri alarak küre başlamakla bertaraf edilebilir. Sonradan geç oluyor.
Ama biraz yağlı iken başlangır halindeyse belli olmayabiliyor, ilerlediyse kötü görünüyor, tek ćaresi ise ameliyat.
Yediğimiz tavuklarda bol miktarda kadın hormonu olduğunu biliyordum ama pişince bir zararı olmaz sanıyordum
Ama biraz yağlı iken başlangır halindeyse belli olmayabiliyor, ilerlediyse kötü görünüyor, tek ćaresi ise ameliyat.
Yediğimiz tavuklarda bol miktarda kadın hormonu olduğunu biliyordum ama pişince bir zararı olmaz sanıyordum
Küründe kullandıklarını yazarsan bu konuda yardım edecek hocalarımız çıkacaktır.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir