pct hakkinda ustadlardan deestek

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
eko571
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

pct hakkinda ustadlardan deestek

Mesaj gönderen eko571 »

arkadaşlart.enantat 500 - deca 400- danabol-50 li
k bir kure girdim ve kurum bitti yaklasik bir hafta oldu pct ye basliycam ama testislerde kücülme olup olmadigini fark edemedim ve libido maximumlarda neyapmaliyim kurde ptovironda kullandim gorüslerinize ve tecrübenize ihtiyacim var saygilarimla
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: pct hakkinda ustadlardan deestek

Mesaj gönderen lennox77 »

Klomen-Nolvadex terapisi yeterli olacaktır
3 hafta 100 mg Klomen
3 hafta 30 mg Nolvadex
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
eko571
Yeni Üye

Mesaj gönderen eko571 »

hocam zaten prengln yok (1500 iu) piyasada bundan sonraki kurlerde ne yapariz bilmem onerileriniz icin tesekkurler
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Pregnly piyasada yok fakat rahatlikla bulunabiliyor
Kullanıcı avatarı
lennox77

Kürlerinizi uzun tutun
Benim önerim kısa süreli kürlerdense uzun süreli normal dozajlı kürler ve tam bir Pregnyl PCT'si
Böylelikle 1500 iu Pregnyl peşinde de koşmak zorunda kalmazsınız
Kürler sadece steroidleri temin etmekle olmuyor
Pregnyl durumunuza göre de ayar çekmeniz gerek
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
HAN
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen HAN »

Selam,

PCT için geç kalmışsın ve deca olan bir kürde kesinlikle pregnyl kullanman gerek.
Forumda Pregnyl ve Doğru PCT nasıl yapılır iki başlık açtım, okumanı tavsiye ederim.
PCT kürün son 2 haftasında ( kür uzunluğuna göre 3 hafta ) içinde başlanır yani hala dışardan alınan testo etkili olduğu dönemde.
Bu forumda doğru PCT nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan ne yazık ki yok.
Umarım yakında bu durum değişir.
Kullanıcı avatarı
lennox77

Sizin değiştirmeniz dileğiyle :)
PCT ezbere yapılan birşey değildir
Her sporcu da ayrı olarak incelenmelidir
Her Deca kullanan Pregnyl vurulacak gibi bir durumun ben çok doğru olmadığını düşünüyorum
Hatta Pregnyl kullanımının minimumda tutulması gerektiğini savunan birçok yazar da mevcut
Kendi kanaatimce her kürde Pregnyl ile oynanmamalı
Kürün içeriğine ve sporcunun kür sonlarına doğru testis hassasiyetine göre karar verilmeli
NOT: Dışarıdan alınan testo etkili olurken başlanılması güzel fikir ama bu illa kür sırasında olmak zorunda mı ? Depot bir testo türevi kullandığımızı varsayarsak zaten ilacı keser kesmez etkinliği bitmiş olmuyor
Kullanıcı avatarı
eanday
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen eanday »

Pct ye kür bitimden 2 hafta sonramı başlıcaz kür bitmeden 2 hafta öncemi ? Yorumlar kafa karıştırmaya başladı
eko571
Yeni Üye

Mesaj gönderen eko571 »

ustadlar prengliy i buldum yaklasik olarak kur bitiminden 14 gün sonra 1 adet 1500 luk yaptim ve takviye olarak nolvedex 30 ile klomen 100 mg ikiser hafta yeterlimi sizce ve zaten testislerde bi kuculme olmadi ve libido cok yuksekti kur boyunca ve sonrasi saygilar
HAN
Yeni Üye

Mesaj gönderen HAN »

lennox77 yazdı:Sizin değiştirmeniz dileğiyle :)
PCT ezbere yapılan birşey değildir
Her sporcu da ayrı olarak incelenmelidir
Her Deca kullanan Pregnyl vurulacak gibi bir durumun ben çok doğru olmadığını düşünüyorum
Hatta Pregnyl kullanımının minimumda tutulması gerektiğini savunan birçok yazar da mevcut
Kendi kanaatimce her kürde Pregnyl ile oynanmamalı
Kürün içeriğine ve sporcunun kür sonlarına doğru testis hassasiyetine göre karar verilmeli
NOT: Dışarıdan alınan testo etkili olurken başlanılması güzel fikir ama bu illa kür sırasında olmak zorunda mı ? Depot bir testo türevi kullandığımızı varsayarsak zaten ilacı keser kesmez etkinliği bitmiş olmuyor

Selam,

Çok doğru. PCT ezbere yapılan bir şey olmamalı çünkü kürde en önemli nokta PCT.
Bu nedenle PCT kürde kullanılan ilaçlar ve kür uzunluğna göre PCT dizayın edilmeli. Ama genelde Deca kürleri 12 hafta ve daha uzun süre olduğu için hatta 8 hafta bile olsa kesinlikle Pregnyl tavsiye ediyorum çünkü Deca ve Trenbolon gibi ilaçlar vücudun testesteron üretimini çok etkili ve kısa sürede sıfıra indiriyor.
Testis hasasiyeti çok güzel bir deyim ama tıp ta bunu nasıl ölçüyorlar?

Gelelim ne zaman Pregnyle başlamamalı sorusuna.
Bu dışardan alınan testesteronun yarı ömrüne bağlı.
Eğer testesteron enentat kullanıyorsam son iğneden 3 gün önce 500 ıu pregnyl ile başlamalı 10 gün süre ile. Böylece testonun yarı ömrü ( 7 gün ) bittiğinde pregnyl de bitmiş olacak. Pregnyl bittiği anda Clomen ve Tamoxifen başlanır.
Eğer uzun bir kürden sonra ( mesela 6 ay ) PCT yapılacaksa o zaman pregnyl 20 gün alınmalı ve yine kullanılan testesteron yarı ömrüne göre başlamak gerek. Böyle bir durumda son üçüncü testesteron enentat iğnesinden 1 gün sonra günlük 500 ıu pregnyl ile başlanmalı. Yine son pregnyl iğnesi ile clomen ve tamoxife.
Ben sadece okuduğum bilgileri burada paylaşmıyorum. Onlarca öğrencimin ve kendi deneyimlerime dayanarak ( ve test sonuçlarını baz alarak) bu bilgileri sizinle paylaşıyorum.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir