İlk Kür Eksiklerim

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: İlk Kür Eksiklerim

Mesaj gönderen melcan61 »

ne gibi bir sakıncası olabilir peki? benim küründe boldenon ile dianabol aynı anda kullanılıyor. şuan 5 enjekte boldenon yaptım 6 enjekte testo yaptım. danabolünde 26.günündeyim ve dozaj 50mg a çıktı. sakıncası nedir belirtisi nedir söylerseniz ben söylerim size bu oldu bu olmadı diye..
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Arastirmanda fayda var melcan.en azindan flakonlarin yanindan cikan kagitlari okusan kafanda birseyler uyanabilir

Boldenonun bunyesinde azda olsa androjen vardir yani şoyle boldenonunun anabolik androjenik.gucu 1oo:5o olarak gecer yani cok agir bir anabolizan degildir zira icerdigi androjen seviyesi bazi forumlarda boldenonun tek basina kullanilabilecegi yonunde makaleler var.

Yani anabolizan olarak kullanilan iki ilactan biri androjenini digri ostrojenini artiyor birbirini baskillama durumu olabilir diye dusunuluyor
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen melcan61 »

anladım tamam teşekkür ederim.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir