Boy : 170cm
Kilo : 87 kg
Yağ Oranı : %26
Bel ölçüsü : 100 cm
Son ölçülerim. kürüme yarın sabah ilk enjekte ile başlıyorum. Clenbuterol günde 4 tablet mi ilk hafta yoksa 2 tablet mi dediniz tam anlayamadım? vede winstrolü kesin çıkarmam gerekli mi yoksa kullanmam azda olsa bir etki sağlar mı ? vücudum yağlı fakat omuz ve kol bölgelerinde kas kütlem iyi. kol ölçüsü sıcak 36cm rahat çıkıyor onu kaybetmemek için winstrol yazmıştım kürüme. yağ oranı bel çevresi ve kilomuda güncel yazdım şuan tekrar bakarsanız memnun olurum arkadaşlar teşekkür ediyorum.
BİRDE KÜRÜME MASTERON EKLEMEMİ SÖYLEMİŞ LENNOX ARKADAŞIM. MASTERON FİYATI NEDİR NASIL VE KAÇ MG VURMALI?
ZAYIFLAMA KÜRÜ
- melcan61
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: ZAYIFLAMA KÜRÜ
Küre başladın sanırım. Hafta hafta etkileri yazarsan seviniriz. Pump etkisi performans etkisi gibi bilgileri verirsen iyi olur. Kür için before koyacak mısın?
▪█─ NoPainNoGain ─█▪
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir