İlk Kür Eksiklerim
- steroidology
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
İlk Kür Eksiklerim
Öncelikle herkese merhaba;
Yaşım 21 Boy 182 Kilo 80.- 2 Senelik BB geçmişim var.%15-17 arası bir yağ oranım var.
İlk Kürümü şu şekilde düşündüm;
1-10 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-4 hafta günlük 40 mg dianabol
----------------------------------------
Günde;
1 Tablet Berko Zinco
Ester-c Sabah 1 Akşam 1
Proviron Sabah 1 Akşam 1
Apikobal 1
*2 Günde bir "yarım" tablet Arimidex (Aromalaşmayı Önlemek adına)
---------------------------------------
Pct (Günlük) - 4 HAFTA
nolvadex-d(2 Tablet) + klomen(2 tablet)
Eksik fazla gördüğünüz birşeyler varmıdır ?
Arimidex kullanımı aromalaşmayı engellemek adına uygunmudur ?
Yaşım 21 Boy 182 Kilo 80.- 2 Senelik BB geçmişim var.%15-17 arası bir yağ oranım var.
İlk Kürümü şu şekilde düşündüm;
1-10 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-4 hafta günlük 40 mg dianabol
----------------------------------------
Günde;
1 Tablet Berko Zinco
Ester-c Sabah 1 Akşam 1
Proviron Sabah 1 Akşam 1
Apikobal 1
*2 Günde bir "yarım" tablet Arimidex (Aromalaşmayı Önlemek adına)
Pct (Günlük) - 4 HAFTA
nolvadex-d(2 Tablet) + klomen(2 tablet)
Eksik fazla gördüğünüz birşeyler varmıdır ?
Arimidex kullanımı aromalaşmayı engellemek adına uygunmudur ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: İlk Kür Eksiklerim
provıron kullanıyorsan arımıdex kullanmamalısın yada arımıdex kullanıyorsan provıron kullanmamalısın yoksa su tutumazsın onun dısında kurunde eksık yok basarılar sımdıden
- steroidology
- Yeni Üye
Proviron ile arimidex'in birbirine engel olduğunu ilkkez sizden duyuyorum bilimsem bir açıklaması var mıdır ?
-
- Yeni Üye
birbirine engel olurmu dedım ben orada ?.ıkısının kullanılması kurunuze olumsuz yansız ıkısıde antı ostrojen su tutumunu azaltır aromatize olan enantet dıanabol ve boldenon kullanacaksınız madem su tutmucaksınız neden vucudu yoracaksınız?
- steroidology
- Yeni Üye
farklı yorumları da okumak isterim lennox ve ironman başlığa yorum yapasa çok sevinirim ürün teminini yapmak istediğim kişilerdir kendileri
- melcan61
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
provironuda arimidexide kullanmasa ne olur? kullanmasan ne olur? Benimde testo enant deca boldenon ve dianabol kürüm var. bu 4 stero dışında başka herhangi birşey kullanmıyorum. Gainer Protein Tozu Bcaa Amino ve Animal Pak. benim fikrim ne provirona boşuna para ver ne arimidexe. kür sonu pct ni düzgün yap sorun olmaz. Ama tabi diğer arkadaşlarım ne der ve sen ne düşünürsün bilemem bu benim fikrim kolay gelsin kürün başarılı gözüküyor.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
- steroidology
- Yeni Üye
Bildiğim kadarıyla proviron testonun reseptörlere bağlanmasını kolaylaştıran aynı zamanda vücut üretimini sıfırlatmayan bir androjen tablet.
Çalıştığım salonda protein tozsuz vitaminsiz gelişen arkadaşlar dahi gördüm, önemli olan zaten vücuda alıyoruz bu kimyasalı, bari tam verim alalımdır.
Arimidex mevzusu ise %15-17 arası yağ oranımdan dolayı aklıma takılan bir konu.
Çalıştığım salonda protein tozsuz vitaminsiz gelişen arkadaşlar dahi gördüm, önemli olan zaten vücuda alıyoruz bu kimyasalı, bari tam verim alalımdır.
Arimidex mevzusu ise %15-17 arası yağ oranımdan dolayı aklıma takılan bir konu.
- melcan61
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Arimidexe gerek yok. Definasyon kürü yaparsın veya kür sonu su atıcı kullanırsın. Kürün devam ederken haftada 1 gün kardiyoya ayır kardiyo yap. Tam yapalım diyorsun madem arimidexi çıkartmanı tavsiye ederim
▪█─ NoPainNoGain ─█▪
-
- Yeni Üye
Sevgili kardes bulk kuru yapiyorsan su tutman gerek arimidexde provironda antiostrojen gorevi gorebiliyor.ikisini birden kullanirsan su tutamazsin.yalnizca proviron yeterli
- steroidology
- Yeni Üye
Arimidex ile provironun beraber kullanıldığını çoğu yerde okuduğumu hatırlıyorum.
Özellikle lennox pek çok mesajında bundan bahsetmiş;
"kimse ağzın yüzün şişmiş demesin istiyorsanız arimidex kullanabilirsiniz." gibi bir post'u vardı.
Anladığım kadarıyla Boldenone ve diabonal güçlerini östrojenden alıyorlar ve antiöstrojen madde almak bu maddeleri boşuna almak gibi bir durum yaratıyor.
Yinede benim gibi %15 ve üstü yağ oranına sahip arkadaşlar jino riskini minimuma indirmek ve yağlanmayı engellemek adına ne yapabilirler ?
Özellikle lennox pek çok mesajında bundan bahsetmiş;
"kimse ağzın yüzün şişmiş demesin istiyorsanız arimidex kullanabilirsiniz." gibi bir post'u vardı.
Anladığım kadarıyla Boldenone ve diabonal güçlerini östrojenden alıyorlar ve antiöstrojen madde almak bu maddeleri boşuna almak gibi bir durum yaratıyor.
Yinede benim gibi %15 ve üstü yağ oranına sahip arkadaşlar jino riskini minimuma indirmek ve yağlanmayı engellemek adına ne yapabilirler ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 1 misafir