KÜRÜ UZATMAK İSTİYORUM AMA FARKLI İLAÇLA YARDIM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
KÜRÜ UZATMAK İSTİYORUM AMA FARKLI İLAÇLA YARDIM
Merhaba Arkadaşlar sustanon ve boldenon kürüne gireli 3 hafta oldu enjektelerim 2 hafta sonra biticek bittikten sonra sustanon ve primabolan yada başka bir anabolik iğne kullanabilirmiyim 5 haftalık ve pct nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: KÜRÜ UZATMAK İSTİYORUM AMA FARKLI İLAÇLA YARDIM
5 haftalık kurler cok kısadır bır fayda alamazsın bence aynı ılaclarla 5 hafta daha uzatman guzel olur
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Bu yaptığın 5 haftalık bir kür gerçek bir kür sayılamaz o yüzden uzatma gibi bir mantık yerine aynı ilaçlarla 10 haftaya kadar çıkman daha doğru olacaktır
Hep dediğimiz bir doğruyu bir türlü anlatamadık
Kana karışmasından sonra yarılanma ömrü geç olan ilaçlar,depot ilaçlar, KISA SÜRE KULLANILMAZ
Hep dediğimiz bir doğruyu bir türlü anlatamadık

Kana karışmasından sonra yarılanma ömrü geç olan ilaçlar,depot ilaçlar, KISA SÜRE KULLANILMAZ
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
çok sağolun şuan bende boldebal var onun yerıne boldenon alsam olurmu peki ?
- melcan61
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Lennoxun söylediği gibi Sustanon ve boldenon kürünü 10 haftaya çıkartabilirsin. Sustanonda piramit sistemide izlenebilir. Kürüne sonradan ne eklenebilir ona birşey diyemeyeceğim şuan fakat 10 hafta sustanon 10 hafta danabol kürü uygundur. Vücudun ile ilgili birşey söylememişsin o yüzden bunu ekleyeblirsin veya bunu çıkar bunu ekle gibi yorumlar yapamıyorum. Hedefte yok? PCT konusunda da kür sonu yardımcı olabiliriz.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
depot ilaclarda helekı sustanona piramıt sıstemı ızlemek mantıksız zararlı bıle olabılır
- melcan61
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Sustanonun dalgalanma olayından dolayı mı piramit sistemi zararlı ? Tren ile karıştırdım ben
ıronman in konusunu okuyordum onu araştırıyordum tam karıştırdım 

▪█─ NoPainNoGain ─█▪
-
- Yeni Üye
boy 1:70 kilo 76 vücut yağ oranı %16 kol : 41.5 bel : 76
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir