Yarım kalan kurde pct yardımı

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
superstar
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Yarım kalan kurde pct yardımı

Mesaj gönderen superstar »

Sevgili hocalarım ve arkadaşlar ben haftada 500 enantat ve 500 boldenon girdigim kurde 6. Haftada ilac degistirip degistirdigim ilacın kalcamda kristalize olusundan dolayi yarida birakmak zorunda kdim ilk kuandigim enantat siyah enatatdı iran malı sonraki ismininsuanda hatirlayamiyorum urun orjinal ama igneyi vuran arkadasimda oldugu icin kutusu aklima gelmiyor malesef birakma nedenim kalcda kristalize olan enantatin yaptigim fail spora engel olmasidir sadece kalcadan vuruluyordum bi kac abimizede sordum iran enantati yokmus ellerinde ne kur icinde gunluk 50 mg proviroun kullandim testislerimde kuculme var suanda ellerimle kontrol ettigim rahatlikla fark edebiliyorum son igneden bu yana 13 gun gecti onerileriniz bekliyorum saygilar ve tesekkurler steroidforum ailesi
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Yarım kalan kurde pct yardımı

Mesaj gönderen melcan61 »

Küre devam etmiyor musun şimdi sen ? bitirdin mi ?
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

2 gun daha bekleyıp 1500luk bır adet pregnly kullsnsbilirsin
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Kürde deca yok sanırım. Blacklight ın dediği gibi uygun olacaktır..
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
superstar
Yeni Üye

Yok kurde sadece enantat ve boldenon vardı bitirdim suanda peki normal. Bu kur bitiminde klomen kullaniliyor gordugum kadarıyla benim icin o cok mu gec :/
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

hayır gec degıl anabolızan ve androjen ılacların vucuttan cıkmadan kullanırsan zaten bır faydasını goremezsın
superstar
Yeni Üye

hocalarm şimdi ben 1 tane 1500 iu Pregnyl vurulim yoksa .klomen nolvadex mi yapmalıyım ? klomen nolvadex derseniz dozajını nasıl yapim kullanım suresini filan
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Kürü tamamen bitirseydin sana 1500iu pregnyl önerirdim pazartesi. Pazartesi iğne ile beraberde kullanman gereken 2 ürün. Clomifen 50mg 5 hafta veya Tamoxifen 50mg 5 hafta olacaktı. şimdi durum farklı sanırım. Pazartesi 1500iu pregny al aynı gün de dediğim 2üründen birini almaya başla 3-4 hafta kullan yeterli olacaktır. Benim bilgilerim doğrultusunda olayın çıkar yolu budur. Geçmiş olsun diyorum iyi forumlar
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

superstar
Yeni Üye

ben başladım pazartesi pregyln vuruldum 1500 luk şimdide hergun 50 mg klomen kullanıyorum nolvadexe gerek var mı peki ya zaten benm testisler sorunlu varikosel varda prenglynden sonra testis biraz daha buyudu ama tam olarak degil yani daha lazım ne yaparım yeterli olr yani dimi sonra cocuksuz kalmayalım :(
falcone
Forum Duayeni
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Varikesol ile bu mevzunun bir münasebeti yok, diğer mevzuya bak.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir