İlk kürüme başladım (Bütün Fotoğraflar Eklendi)

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: İlk kürüme başladım (Bütün Fotoğraflar Eklendi)

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Suan resimlere bakamam ama en kisa zamanda bakcam

Agresif degilim ferdi sana oyle gelmis :D .ama kürdeym

Biraz amator yaklasiyorsun 15 kilo alip 6 7 sini verdiginde sonmezsin tabiki idmanlari ve yemeyi brakmazsan.hatta suyu atinca hatlarim daha belirgin olur dahada takdir toplarsin

Vucudum asiri su toplamasin diyorsan decadan uzak dur derim iron man guzel bi yol cizecektir sana

Bizim de istegimiz şudur ki bu ise gonul verip emek harcayan para harcayan zaman harcayan tum arladaslarimiz verim alsin.harcamalari bosa gitmesin.
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Mesaj gönderen angelcold »

aldığın verim gayet belirgin kardeşim :) inan iyiliğin için yorumladık. daha fazla verim alman ve zamanının emeğinin paranın boşa gitmemesi için.. bu arada kendini hocanla kıyaslamamanı tavsiye ederim 1 ayda şişmesinin ve göbek yapmasının sebebi büyük ihtimalle growth hormonunun iç organları büyütmesinden dolayı olabilir. yani çok büyük ve yüksek dozajlı bir kür demek. su tutmadan büyüyemezsin bunu bil öncelikle. ya da büyürsün ama çok fazla büyüyemezsin desek daha doğru olur sanırım. büyüme dönemleri bulk ve definasyon olarak 2ye ayrılır. bulk döneminde gerekirse yağlanır sulanır şişersin ve definasyonda su ve yağları atıp yağsız ve susuz define formunla kas kütlelerini görürsün. :) he ayrıca bir kür yapmasan dahi yağ olmadan kas gelişmez. (örneğin omega 3 ve 6 , diğer yağ asitleri gibi)..

önün açık gözüküyor , başarılar diliyorum saygılarımla :)
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, bakalım ne olacak hayırlısı :)
_BlackLight_
Yeni Üye

insallah bu seferkı kurun daha basarılı gecer ferdı yıne kafana takılan bırsey olursa sor ama barı yenı kure gırene kadar bıraz daha hacım almaya calıs dogal yollarla en azından kurune kutlelı gırersen performansında o yonde yuksek olur kure baslarken ;)
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

inşaAllah abi, benim kilo almam çok zor ama yine de elimden geleni yapacam, bu haftadan itibaren 1 ay doğal beslenme ile alabildiğim kadar hacim almaya çalışacam. 1 Aydan sonra da doğal beslenmeye bir de gainer ekleyecem, 2. küre 65 kilo üstü girersem çok süper olur benim için, senin kullanıp memnun kaldığın etkili bir gainer var mı ?
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Mesaj gönderen angelcold »

şuan amix carbojet basic 6 kg gainer var ben kullanıyorum 1 ayda 3-4 kg aldım. gainer kullanmaya bir an önce başla farkı göreceksin. kilo alamıyorum deme gainerla kesin alıcaksın. hem de kür bile yapmadan. tabi beslenmeyi de sıkı tutman gerek. başarılar
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

evet inceledim şimdi iyi bişeye benziyor, ama bu hafta memlekete tatile gidecem tatil süresince hiçbir suplement kullanmayacam 3 aydır kullanıyorum vücut alıştı artık, önceki gibi tepki vermiyor, tatilde 3 hafta falan kalırım işte, o sürede ev yemeklerinden ne yersem kar :D gelince de bir karbonhidrat yüklemesi yaparım, eğer 65e çıkarsam 1.5-2 ayda sen gör o zaman, tadından yenmez valla :)
_BlackLight_
Yeni Üye

gainer hic kullanmadım bılemıyorum
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen melcan61 »

Ben kendim 2 gainer kullandım. Biri Weider Mass Gainer diğeri universalın gaineri. Şuanki kürümde universala devam ediyorum ama biraz şişkinlik yapıyor gibi. Weider Mega Mass Gainer harika bir ürün fakat fiyat olarak yüksek. Çok bi maddi durumun yoksa universalda işini görür. Universal gainer 1 porsiyon whey protein 3 porsiyon ile günde sadece bu iki ürünle 1550 kalori alıyorum. 150nin üzerinde protein ve karbo. Bildiğimiz gibi universalın en basit ürünü bile zengin içerikte olduğundan çok iyi 2 ürün. her küre koymanı tavsiye ederim büyüme gelişme ile ilgili. Çok etkisini görürsün. ben küre 64 kilo başladım şuan 68kiloyum ve daha 1ay olmadı sayılır ama kağıt üzerinde 1 ay diyelim. 1 ayda 4 kilo bence hiç fena değil. kür etkisi başlamadı bile henüz. Kurban bayramı sonunda 59kilo civarıydım gelişimi burdan anlayabilirsin. göğüs omuz toparlandı biraz. Artık kürlede kol ve göğüse sağlam şekil vermek kaldı. Dediğim gibi 1) Weider Mega Mass Gainer 2)Universal
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Arkadaşlar kürün son enjeksiyonundan 10 gün sonra bir tane 1500 pregnly vurdum ve günde sabah akşam ikişer tane klomen 50 mg Nolvadex 20 mg kullanmaya başladım, ilk preglyden 5 gün sonra da bir 1500 pregnly daha vuracam, var mı pçt de bir sorun ? Kolmenle nolvadeksi 4 hafta kullanacam ?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir