Kas kasilmalari

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
eldarian
Yeni Üye

Kas kasilmalari

Mesaj gönderen eldarian »

Merhaba

Gecen sene prima deca testo olan kürümde kür esnasinda ve 2 3 ay sonrasinda bacaklarimda yürürken dahi inanilmaz kasilmalar oluyodu şiştiğini hissediyorudm ve adim atamaz hale gelicek kadar sertleşiyodu kramp dğeil cok şiddetli ağri içeren bi kasilmaydi kür bitti bi süre sonra geçti , şimdi gene küre girdim bu sefer prima yok testo deca boldenon var sanirim deca bu etkiyi yapiyor bilgisi olan varmi acaba kürümde 3.haftaya girdim ve ayni agrilar başladi gecmiyor bunun sebebini yada tedavisini bilen varmi acaba ?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Kas kasilmalari

Mesaj gönderen lennox77 »

Tedavisi yok
O tarz şikayetler aslında Deca'nın orjinalliğinin kanıtı
Su tutuyor,şişiriyor bu da kardiovasküler görev gören her eylemde sana sıkıntı yaratıyor
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Ben yokus cikarken calflar pantolunu sıkıyorayni sorun bendede var
eldarian
Yeni Üye

Mesaj gönderen eldarian »

Lennox hocam verdıgın bılgı ıcın tesekkur ederım :) blacklıght kardesım keske dedıgın gıbı sadece yokus cıkarken olsa 3 kat merdıvenı yavas yavas cıkarken kasılmalar baslıyor buyuk sıkıntı oluyo
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Ozmn birak kuru bosver
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Boşuna Deca kürlerine damacana kürü demiyorlar demek ki :)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
HAN
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen HAN »

Selam,

Kasılmaların sebebi ( kramp dahil ) mineral eksikliğinden ( calcium+magnesium ) ve baazen b vitamini eksikliğinden olur. Kürde mineral ve vitamin ihtiyacımız artıyor. Yükesk protinli beslenmemizde ve ilaçlarla protein sintezini arttırdığımızda magnesium ihtiyacı artıyor. Magnezium protein sintezinde önemli ve gerekli bir mimeral. Örnek : Testesteron vücuttaki çinko rezervelerini tüketiyor.

Kürde sadece protein tozu+amino asit+bcaa+creatin..... önemli değil bunlar kadar ve daha fazla önemi olanlar ise vitamin ve minerallar. Kesinlikle iyi bir multivitamin+c vitamini+magnesium+calcium+çinko olmazsa olmazlardır.
Kenich
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen Kenich »

bende diyodum bu bacakta ki kramplar neyin nesi diye lennox hoca sağolsun :D

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 2 misafir