ilk kür baslangıc
ilk kür baslangıc
herkese merhaba daha once kure girmek ıcın yazmıstım sonra ertelemıstım aradan 6 ay sonra sımdı gırıyorum elimde 7500 mg testo enantat ve 220 tane 10 mg dıanabol var.
http://i.hizliresim.com/wbQbEZ.jpg
dıanabol balkan pharma, testo ise vermodje marka.
elimde ayrıca 2 kutu unıversal anımal pak ve 2 kutu whey proteın var kurde hergun 1 servis anımal pak ve 2 servis whey proteın beslenme olarak 800-900 gr et/tavuk/balık ne varsa yanında 450 gr komplex karbonhıdrat yulaf ve bulgurdan gunluk almayı dusunuyorum.
14 hafta 500 mg testo ve ilk 4 hafta 30 mg dıanabol sonra 4 hafta off sonra 4 hafta 50 mg dianabol bu sekilde kuru yapmayı dusunuyorum
kurde ostrojen,jınekomastı dıanabol un karacigeri zararlarını engellemek ıcın neler yapmalıyım ayrıca nelere dikkat etmemı onerirsiniz ilk küre giren birine neler tavsiye edersiniz dediklerimde aldıklarımda planımda bi yanlıslık var mı hocalarımdan yardım bekliyorum.
Birde haftanın 4 gunu ıdmana gıdıyorum su an gogus on kol-sırt trapez kaf bilek- omuz arka kol - bacak seklide sanırım boyum uzun oldugu ıcın sırt ve gogus bıraz geride kaldı kurde bunları 2 kez calıstırsam toplamda 4 yerıne 6 gun ıdmana gitsem bı sıkıntı olur mu over traınıng olur muyum olmaz mıyım ? ayrıca yag oranım yukselmesın dıye kardıyo da yapmalı mıyım interval kardiyo 20 dakika off gunlerınde yada ıdmandan once yada sabah ac karnına hangısı daha ıyı olur karın kası çizgilerim 4 senedir felan belli olmuyor kurde testo alınca kardıyo yaparsam yag yakımıda olur mu?Cok soru sordum baska nerden ogrenebilirim bu soruların cevaplarını bilmiyorum yardımlarınız için simdiden tesekkürler saygılar
http://i.hizliresim.com/wbQbEZ.jpg
dıanabol balkan pharma, testo ise vermodje marka.
elimde ayrıca 2 kutu unıversal anımal pak ve 2 kutu whey proteın var kurde hergun 1 servis anımal pak ve 2 servis whey proteın beslenme olarak 800-900 gr et/tavuk/balık ne varsa yanında 450 gr komplex karbonhıdrat yulaf ve bulgurdan gunluk almayı dusunuyorum.
14 hafta 500 mg testo ve ilk 4 hafta 30 mg dıanabol sonra 4 hafta off sonra 4 hafta 50 mg dianabol bu sekilde kuru yapmayı dusunuyorum
kurde ostrojen,jınekomastı dıanabol un karacigeri zararlarını engellemek ıcın neler yapmalıyım ayrıca nelere dikkat etmemı onerirsiniz ilk küre giren birine neler tavsiye edersiniz dediklerimde aldıklarımda planımda bi yanlıslık var mı hocalarımdan yardım bekliyorum.
Birde haftanın 4 gunu ıdmana gıdıyorum su an gogus on kol-sırt trapez kaf bilek- omuz arka kol - bacak seklide sanırım boyum uzun oldugu ıcın sırt ve gogus bıraz geride kaldı kurde bunları 2 kez calıstırsam toplamda 4 yerıne 6 gun ıdmana gitsem bı sıkıntı olur mu over traınıng olur muyum olmaz mıyım ? ayrıca yag oranım yukselmesın dıye kardıyo da yapmalı mıyım interval kardiyo 20 dakika off gunlerınde yada ıdmandan once yada sabah ac karnına hangısı daha ıyı olur karın kası çizgilerim 4 senedir felan belli olmuyor kurde testo alınca kardıyo yaparsam yag yakımıda olur mu?Cok soru sordum baska nerden ogrenebilirim bu soruların cevaplarını bilmiyorum yardımlarınız için simdiden tesekkürler saygılar
En son zekico tarafından Pzt Oca 20, 2014 7:56 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: ilk kür baslangıc
lazka yazdı:anabolizan olarak ne kullanıcaksın
ilk kür oldugu ıcın only testo yapıcam hocam bırde dianabol ekledim işte o kadar
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Bu foruma uye oldugumdan beri ilk defa biri ilk kurunde only testo yapacqgim diyor.helal olsun zeki kardes forumu okuyup duzgun bilgi aldugin belli sormak istedigin yardimci olabilecegimiz.birsey olursa pm den de sorabilirsin.
Adamsin zeki
Adamsin zeki
_BlackLight_ yazdı:Bu foruma uye oldugumdan beri ilk defa biri ilk kurunde only testo yapacqgim diyor.helal olsun zeki kardes forumu okuyup duzgun bilgi aldugin belli sormak istedigin yardimci olabilecegimiz.birsey olursa pm den de sorabilirsin.
Adamsin zeki
tesekkurler hocam pm den yazdım simdi
-
- Yeni Üye
1)beslenmen takviyelerin hepsi yerinde kür sirasinda vucudunu rahatlikla besleyebilir sikinti yok.
2)jinekomastiyi onlemek icin kurun ilk haftasindan itibaren gunluk 5o mg proviron,karacigeri koruman icinde b komplex ve milk tistle kullanman sorunlari cozmene yardimci olur.ama jineko yinede olursa baslangicina yakin yani goguslerin agrimaya baslarsa nolvadex kullanman iyi olur gecene kadar.
3)beslnme duzenin bu sekilde oldukdan sonra yani bozmadigin surece overtraining olmazsin eksik bolgelrrini haftada fazladan 1 idmanla takviye edebilirsin.
4)testesteron alirken yada almazken kardiyo yaparsan vucut yaglarindan arinabilirsin bu dogru ama.insanin bunyesinde biriken yaglardan biri doku yaglari yani vucut yaglariyken digeride deri alti yaglaridir mideni parcalamak istiyorsan diyetinede onem vermen gerek şeker ve hamuru 0a indirip zeytinyagi ve hafif yaglarida kararinda tuketirsen diyetli yani clean bulk buyumus olursun
2)jinekomastiyi onlemek icin kurun ilk haftasindan itibaren gunluk 5o mg proviron,karacigeri koruman icinde b komplex ve milk tistle kullanman sorunlari cozmene yardimci olur.ama jineko yinede olursa baslangicina yakin yani goguslerin agrimaya baslarsa nolvadex kullanman iyi olur gecene kadar.
3)beslnme duzenin bu sekilde oldukdan sonra yani bozmadigin surece overtraining olmazsin eksik bolgelrrini haftada fazladan 1 idmanla takviye edebilirsin.
4)testesteron alirken yada almazken kardiyo yaparsan vucut yaglarindan arinabilirsin bu dogru ama.insanin bunyesinde biriken yaglardan biri doku yaglari yani vucut yaglariyken digeride deri alti yaglaridir mideni parcalamak istiyorsan diyetinede onem vermen gerek şeker ve hamuru 0a indirip zeytinyagi ve hafif yaglarida kararinda tuketirsen diyetli yani clean bulk buyumus olursun
_BlackLight_ yazdı:1)beslenmen takviyelerin hepsi yerinde kür sirasinda vucudunu rahatlikla besleyebilir sikinti yok.
hocam fazladan 1 idman derken 4 gunun harıcınde 1 gun gidip hem gogus hem sırt mı calısayım yoksa 1 gun daha extra gogus sonra 1 gun daha sırt mı bırde anımal pak ın ıcerıgınde milk thıstle varmıs b vitamınıde bolca var yınede alayım mı extradan yoksa animal pak yeterli olur mu jınekomastı ıcın bu engelleyici ılaclar kurun verımını azaltıyor mu yanı agrı felan olmadıgı surece kullanmazsam agrı olunca kullanmaya baslasam olur mu
-
- Yeni Üye
1gun fazladan giymt gogus,sirt yap zorlamana gerek yok
Animl pak in icerigini tam olarak bilemiyorum fakat anladigim kadaryla yeterli
Provironu kurun basindsn beri kullanirsan daha iyi olur bence nolvadexi sadece agri oldugu zaman kullanmakda fayda var
Provironu kurun basindsn beri kullanirsan daha iyi olur bence nolvadexi sadece agri oldugu zaman kullanmakda fayda var
_BlackLight_ yazdı:1gun fazladan giymt gogus,sirt yap zorlamana gerek yok
tamamdır hocam kure haftaya baslıycam baslarkende yazıcam baslamadan once hastaneden bır testo degerlerıme baktırıyım bırde kurun ortasında bırde pct den sonra tekrardan baktırıyım degelerlerı karsılastırmak ıyı olur ilk enjeksiyon dan once fotografda eklliycem once sonra yapmak ıcın bu baslık altından devam edicem konuya yardımların ıcın teşekkürler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir