HER ŞEY HAZIR
- melcan61
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: HER ŞEY HAZIR
Neyse tamam arkadaşın konuyu baltalamayayım ben
onun konusu ile ilgilenelim.

▪█─ NoPainNoGain ─█▪
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
abi ben ne diyorum okuyan yokki. Bu kür işi eziyet gibidir 6 ogun yemek ye, diyet yap, herseyden kendini soyutla, resmen ota baglıycam
o yüzden adam gibi saglam bir kur yapmak istiyorum.
3 ay sonra istedigim vucut olmazsa diye endiseleniyorum. O yüzden 2-3 anabolizan var kürde
Zaten kürün ilk dizaynı
1-12 hafta 500 testo+400 Bolde+proviron
1-4 danabol 3 tablet
9-12 winstrol 5 tablet
şimdi deca ya gerek mi yok sizce doz mu az
hedef 10 kg yagsız kutle kazanmak
su sekilde yapsak nasıl olur bolde yi 600 mg 8 hafta vurup son 4 haftada da 400-500 mg deca mı yapsam
o yüzden adam gibi saglam bir kur yapmak istiyorum.
3 ay sonra istedigim vucut olmazsa diye endiseleniyorum. O yüzden 2-3 anabolizan var kürde
Zaten kürün ilk dizaynı
1-12 hafta 500 testo+400 Bolde+proviron
1-4 danabol 3 tablet
9-12 winstrol 5 tablet
şimdi deca ya gerek mi yok sizce doz mu az
hedef 10 kg yagsız kutle kazanmak
su sekilde yapsak nasıl olur bolde yi 600 mg 8 hafta vurup son 4 haftada da 400-500 mg deca mı yapsam
son 3 hafta anapolon icin ne dusunuyorsunuz
bu arada elimde 6 kutu clenbuterol var son 4 hafta 3 tabletle baslayıp 6 tablete kadar cıkacagım Clenbuterol kullanımana ne dersiniz??
bu arada elimde 6 kutu clenbuterol var son 4 hafta 3 tabletle baslayıp 6 tablete kadar cıkacagım Clenbuterol kullanımana ne dersiniz??
- melcan61
- Yeni Üye
1-12 hafta 500mg testo
1-10 hafta 300mg deca
1-10 hafta 300mg bolde
1-4 hafta 30-40mg danabol
Yeterli sana hacim için. winstrol clenbuterol ne işine yarayacak senin? testis boyuna göre libidona görede pct yapılır. Klasik hacim kürü budur. benim kürümde böyle zaten ama testo 325mg deca 275mg bolde 200mg danabol 30-40-50 şeklinde arttırmalı. gayette memnunum. şuana kadar yan etki olmadı pump etkiside güzel. aynı kürün dozajları yüksek olanı yapabilirsin. senin kilo kaç bel çevresi kaç yağ oranı kaç ?
1-10 hafta 300mg deca
1-10 hafta 300mg bolde
1-4 hafta 30-40mg danabol
Yeterli sana hacim için. winstrol clenbuterol ne işine yarayacak senin? testis boyuna göre libidona görede pct yapılır. Klasik hacim kürü budur. benim kürümde böyle zaten ama testo 325mg deca 275mg bolde 200mg danabol 30-40-50 şeklinde arttırmalı. gayette memnunum. şuana kadar yan etki olmadı pump etkiside güzel. aynı kürün dozajları yüksek olanı yapabilirsin. senin kilo kaç bel çevresi kaç yağ oranı kaç ?
▪█─ NoPainNoGain ─█▪
- melcan61
- Yeni Üye
Tamam bu yazdığımız şekilde kür uygun zaten vücuduna. dozajlar felan uygun. danabolü arttırabilirsin ama. aynı kürü bende yapıyorum 12gün 30mg 12 gün 40mg ve son 12günde 50mg alacağım. 40-40 gidiyorum şuan bitince 50mg a geçeceğim sende böyle yapabilirsin vücudun bunu kaldırabilir. başarılar
▪█─ NoPainNoGain ─█▪
- melcan61
- Yeni Üye
clenbuterole gerek yok bence ama daha çok bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir. Önce kürünü bitir vücudun nasıl olacak görelim ona göre yardımcı olur bilgili arkadaşlar
▪█─ NoPainNoGain ─█▪
danabolu sıcrama icin ilk dort hafta sabit doz alıcam asıl ilacım anapolon olacagı icin cok fazlda danabola yuklenmek istemiyorum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir