İLKKURUM
Re: İLKKURUM
hocam nasıl yani tam anlıyamadım ? Birde hocam enante ile boldenon aynı şırıngada vurulabilir deilmi ? Kusura bakmayaın sizide meşgul ediyorum
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Pct de ne kullanp ne kullanmayacagina kur bittikden sonra karar verebiliriz.
Ayni siringada vurulur
Ayni siringada vurulur
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Ilk haftadayim hocam yalniz grip gibi oldum acaba grip ilaci kullansam bir sakinca olurmu acaba ?
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Hangi grip ilacı ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Yok sıkıntı olmaz tedbiri baştan al ki ilerlemesin grip
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
hocalarım 3 haftadayım kürde yalnız karnımda çok kötü kasılmalar oluyor karnım şişkin vaziyette kürü sonlandırmak isyiuorum .kullandığım ilaçlar testo enanthe , boldenone ve vitaminler pct yapmam gerekirmi acaba?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 4 misafir