İyi günler arkadaşlar,
Şu an klasik testo+deca küründeyim, ilk deca kullanımım oldugu için dozajı düşük tuttum ve 500 testo 200 deca kullanıyorum toplam 4 cc yapıyor, testoyla decayı aynı şırıngaya çekip bacakta enjeksiyon uyguluyorum.
Kürüm bitmek üzere, decadan cok memnun kaldım ve sıradaki kürüm 500testo 400deca şeklinde olacak, fakat bacak enjeksiyonunda max 5 cc olabilecegini okumustum. 500testo+400deca 6cc yapıyor, enjeksyonu nasıl yapmalıyım? kalçadan 6cc tek seferde vurulabilir mi?
testo+deca 5cc den fazla olursa;
Re: testo+deca 5cc den fazla olursa;
testosteron enante leri ampul şeklinde alırsan yeter önce deca yı çekersinsin sonra enante yi çekersin üzerine olur biter
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: testo+deca 5cc den fazla olursa;
Tek seferde vurmanın özel bir amacı mı var ?
Bir de ikinci küründe aynı kür olacaksa iyi bir ara vermen lazım reseptörlerini boşaltman için
Bir de ikinci küründe aynı kür olacaksa iyi bir ara vermen lazım reseptörlerini boşaltman için
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir