Karar veremiyorum..
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Karar veremiyorum..
Merhablar,
Ben bundan yaklaşık 1 yıl önce testeron + deca +danbol kürüne girdim fakat 1 igne (deca ve ayrıca 20mg danabol )olduktan sonra 2 gece boyunca aşırı terleme olayı yaşadım ve korktuğumdan kürü bıraktım. O günden bugüne elime binbir çeşit ilaç geçti aldım sattım bir çok kişiye küre girmesinde yardımcı oldum araştırdgım bıldgım kadarı ile fakat bi türlü kendimi hazırlayamadım korkumu yenemedim ve bir türlü küre girmedim şuanda girmek istiyorum fakat korkuyorum sizce ne yapmalıyım? Testeron seviyemde normalden biraz daha düşük (alt sınıra yakın ) ama fiziksel muaynede herşey sağlam.(not:18 yaşına yeni gireceğim)
En azından 1-8 hafta 250mg only testo kürü yapmak istiyorum acaba bu kür bana ne getirir doğal üretimimi kesermi testis küçülmesi gibi sorunlar yaşarmıyım ve bu küre girmelimiyim kafam çok ve çok karışık.Not:2009dan beri bu sporu yapıyorum.
Ben bundan yaklaşık 1 yıl önce testeron + deca +danbol kürüne girdim fakat 1 igne (deca ve ayrıca 20mg danabol )olduktan sonra 2 gece boyunca aşırı terleme olayı yaşadım ve korktuğumdan kürü bıraktım. O günden bugüne elime binbir çeşit ilaç geçti aldım sattım bir çok kişiye küre girmesinde yardımcı oldum araştırdgım bıldgım kadarı ile fakat bi türlü kendimi hazırlayamadım korkumu yenemedim ve bir türlü küre girmedim şuanda girmek istiyorum fakat korkuyorum sizce ne yapmalıyım? Testeron seviyemde normalden biraz daha düşük (alt sınıra yakın ) ama fiziksel muaynede herşey sağlam.(not:18 yaşına yeni gireceğim)
En azından 1-8 hafta 250mg only testo kürü yapmak istiyorum acaba bu kür bana ne getirir doğal üretimimi kesermi testis küçülmesi gibi sorunlar yaşarmıyım ve bu küre girmelimiyim kafam çok ve çok karışık.Not:2009dan beri bu sporu yapıyorum.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Karar veremiyorum..
17 yasindaki bi adam.hangi bilgiyle neye daysnarak steroid ticsreti yapiyor nasil kur hazirliyor helal olsun.ezbere saglikli degil bu isler
- orhan15
- Yeni Üye
Alt sınırda olmasının sebebini şuna bağlıyorlar daha önce çok aşırı kg'li idim 30kg ustu kg verdım fiziksel muaynede herşey normal sertleşme filanda normal ama kandaki değerlerim düşük ve prolaktin yüksek.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
hormonlar yaklaşık 22 yaşına kadar gelişimini sürdürür ve düzene girer. bu forumda kime sorarsan sor sana bu yaşta küre girmeni asla tavsiye etmeyeceklerdir. bu yaşta hormonlarını bozmak istemezsin emin ol. kaldı ki o yaşta hormonlar zaten fazlasıyla yeterli bence vücut geliştirmek için. bence kararını kür yapmamak yönünde kullanmalısın en azından sağlığın açısından. tabi yine seçim senin..
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
- orhan15
- Yeni Üye
Haklısınız sanırım bende şuan tamamen beklemedeyim.Doğal testo artırıcılar filan kullanıyorum yeniden bir doktora gidiceğim bakalım son kararımı ona göre vericem uyarılarınız için teşekkür ederim.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
17 yaşında ben ekşın olarak en fazla boks maçlarına çıkıyordum
İğneyi de kıştan kışa grip ilacı olarak oluyordum
İğneyi de kıştan kışa grip ilacı olarak oluyordum

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kardesim yerinde olsam o yasta hormonlarimi bozmazdim daha 17 yasindasin bence steroid icin cok erken. Bencede kararin baslamaman yonunde olmali.
Sayglarimla.
Sayglarimla.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir