Hesaplı ve Güvenilir Satıcı
Hesaplı ve Güvenilir Satıcı
Öncelikle merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bulk kürüne girmeyi planlıyorum Türkiye genelinde (şehir farketmeksizin) hesaplı ve aynı zamanda ürünlerin orjinalliği konusunda güvenebileceğim birini önerebilirmisiniz ?
Re: Hesaplı ve Güvenilir Satıcı
anaboliksteroidal.com sitesi güvenilir diye biliyorum, ben de ordan alışveriş yapmayı düşünüyorum ama forumda da muhakkak güvenilir satıcılar vardır, bildiğim kadarıyla lennox77, Iron_Man ve Uncl0 da forumdaki satıcılardan..
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Re: Hesaplı ve Güvenilir Satıcı
Her gün her yerden bulabileceğiniz malları ortada dolaşan piyasa fiyatlarından alacaksanız bu sitede yahut başka yerlerde satıcılar bulabilirsiniz fakat hem sahte olmayan hem de piyasa fiyatlarından uygun ilaç arıyorsanız, zaten herkese satabilirler , müşteriye ihtiyaç ları yok ki size neden bu iyiliği yapsınlar, "K U R T A R M I Y O R olsa dükkan senin" vs diyerek sizi kendi koşullarına doğru ç ekmeye çalıcaklardır.
bir arkadaşımın bana versiği bazı ilaçlardan ve fiyatlarından memnun kaldım, isteyen olursa onun telefonunu verebilirim.
bir arkadaşımın bana versiği bazı ilaçlardan ve fiyatlarından memnun kaldım, isteyen olursa onun telefonunu verebilirim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 4 misafir