BuLK DöNeMi yArDıMmM

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Gokhann
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

BuLK DöNeMi yArDıMmM

Mesaj gönderen Gokhann »

Merhaba herkeze malumunuz bulk kurune baslicam yalniz baslamadan once eski performansima donebilmek adina ve bulkdan daha fazla verim almak icin 2aylik antreman programima basladim 10 gunude geride biraktim.
Bu surecte bir haftalik kreatin yuklememi yaptim ve simdi gunluk kreatin alimini 10gr kadar dusurdum,ayrica her sabah kalkar kalkmaz ac karna proteinimi iciyor antreman gunlerinde antremandan 10-15 dk once likid aminomu ve antreman sonrasinda da yine proteinimimi aliyorum .
Cikabildigim maksimum guce cikip ogle bulk yapmak daha fazla verim almak istiyorum.beslenmeme dikkat ediyor gunde ortalama 9/9,5saat uyumaya ozen gosteriyorum,suan kollarim soguk 38 sicak 40 cm .
Sizce bu surecte yanlis yada eksik bisey varmi??
2.sorumda sizce gainer eklimmi bu iki aylik surece yoksa gaineri bulk donemindemi kullanmaliyim??

Tskler,iyi forumlar..
En son Gokhann tarafından Sal Ara 24, 2013 3:44 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: BULK DöNeMİM HaKKinda FİKİrLEriNiZ

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Maximum verime ulastigini.nasl anlayacaksin?
Anlaman kac ay surecek?
Mesela Nisan ayinda bulk kurune girersen mayis haziran da nekadar verim alabilirsin?
Gokhann
Yeni Üye

Re: BULK DöNeMİM HaKKinda FİKİrLEriNiZ

Mesaj gönderen Gokhann »

_BlackLight_ yazdı:Maximum verime ulastigini.nasl anlayacaksin?
Anlaman kac ay surecek?
Mesela Nisan ayinda bulk kurune girersen mayis haziran da nekadar verim alabilirsin?

•Maximum verim ulasabildigim en yuksek kuvvet+karsiliginda basilan agirlik miktari.
•anlamaktan ziyade subat 15 e kadar olan surecteki antreman performansi,gelinebilmis nokta ulasilabilcek en uç olarak ornek teskil etcek.
•12 haftalik bir kur = subat 15 de baslanilicak sonuc itibari ile mayis 15 de bitmis olucak sekilde programlanmistir .

Sence gainer suan mi?kur doneminde mi kullanilmali??
_BlackLight_
Yeni Üye

Re: BuLK DöNeMi yArDıMmM

Subat 15 guzel bi tarih kurun hemen ardina guzel bi definasyon kuru yapilir

Gaineri ben olsam kürde kullnirm
Gokhann
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gokhann »

_BlackLight_ yazdı:Subat 15 guzel bi tarih kurun hemen ardina guzel bi definasyon kuru yapilir

Gaineri ben olsam kürde kullnirm

Bende kurle beraber kullanmanin daha faydali olcagi kanaatindeyim , haziran gibide tatile cikicam o yuzden definasyon da karar kilamadim sonucta oda enaz 12 hafta surecektir. Asil aklimdan gecenler ise iki bulk ust uste yapip sonra definasyona girmek ama oda ikinci bulk un tarihleri yaz aylarina gelecegi icin fazla bi randiman alamamaktan cekinmekteyim.
Bu arada forumdaki en duyarli arkadas olarak gordugum sana birkez daha tsk ederim.
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

definasyon kürü 12 hafta sürmez 6 ila 8 maxsimum sürer ama beslenmeni dikkat edersen yazında bulk kürüne girilir
Gokhann
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gokhann »

lazka yazdı:definasyon kürü 12 hafta sürmez 6 ila 8 maxsimum sürer ama beslenmeni dikkat edersen yazında bulk kürüne girilir

Ozaman sole sorim sana;
12 haftalik bir bulk doneminin ardindan girilcek olan 8 haftalik bir definasyon dan ne derece fayda alinir?
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

gayet güzel sonuç alınır genelde o şekilde önerilir zaten definasyona girilecekse, ama pct yapma direk definasyona gir
Gokhann
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gokhann »

lazka yazdı:gayet güzel sonuç alınır genelde o şekilde önerilir zaten definasyona girilecekse, ama pct yapma direk definasyona gir

Definasyon da en etkin ilaclar nelerdi
Ayrica tatil surecime yansima si iste aklimda soru isaretlerine sebebiyet veriyor.
Enjekteydi,alkol vs olma durumlari sikinti gibi..
_BlackLight_
Yeni Üye

Lazka nin dedigi gibi 8 hafta gayet makul bi sure definasyon icin cok guzel verim alirsin

Sana onerim ocak 15de basla nisan 7si gibi. Bitdr kurun cunku ilaclarin belli bi kismi baloncuk alirken eksik cektim fazla cektim derken gider nisan 15de 6 haftalik bi definasyon kurune girersen haziran 1de beton gbi cikarsin tatile gttgn yerdede pregnlyini vurursun nolvadex klomenini alirsin 3 ay bulutlarin ustunde gibi gecer

Alkol sex olayini hFtada 2 ile sinirli tutrsan hic bi sorun olmaz zaten fazlasi normal kurunude sekteye ugratir haberin olsun

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 4 misafir