gelişim çağında doğal testosterone salgıların zaten yüksekken, yapay testosterone alarak doğal testo salgını baskılayacaksın. buda gelişimini olumsuz yönde etkileyebilir. 18 yaş kür için çok erken bir yaştır. gelişim sürecinde zaten steroid kullanmana gerek yok. vücudunun salgıladığı testosterone fazlasıyla yeter. özellikle danabol sakın kullanma. alacağın danabol ile östrojen seviyende artacaktır. küre harcayacağın para ile kendine supplement alabilirsin. aynı etkiyi göreceksindir. Pişman olacağın birşey yapmazsın umarım.
Not: başlığı kilitlemememin nedeni: bu yaş aralığında kür yapmayı düşünen kardeşlerimize uyarı olması açısından bırakmak istedim.
Önemli Rica: Kür önerisi yaptığınız arkadaşların, yaşını dikkate almanızı rica ediyorum. Bu yaşlardaki kardeşlerimize kür önerisi yapmaktan ziyade, kür yapmama önerisi yapmanız gerekir.
Saygılar.
Kür ve yan etkileri için yardım?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
Re: Kür ve yan etkileri için yardım?
yapma kardeşim yapma. bak burası bir steroid forumu ama sana bunca kişi kür yapma diyorsa bir bildikleri vardır. supplement kullan. bi supplement kürü yapsan mükemmel sonuçlar alırsın bu yaştaki hormonlarınla. lütfen dinle ve yapma.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: MSN [Bot] ve 4 misafir