Boldenon ve Enanthate Kürü için PCT
Boldenon ve Enanthate Kürü için PCT
Öncelikle merhaba, ben ilk kürüm için pct yi nasıl yapacağımı sizlere sormak istedim. 10 haftalık kürümde 400 mg boldenon ve 500 mg testosteron enanthate'ı her hafta enjekte edicem, kür sırasında her gün 2 adet proviron,suplament, multivitamin ve çinko takviyesi kullanmayı düşünüyorum. Kür sonu tedavimi nasıl yaparım ? Şimdiden teşekkürler.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
Re: Boldenon ve Enanthate Kürü için PCT
Merhaba Forumda yazıları okursan bu kür ile ilgili pct'ye ulaşabilirdin ...
4 hafta 40 mg nolvadex 100 mg klomen kullanman yeterli olacaktır ...
4 hafta 40 mg nolvadex 100 mg klomen kullanman yeterli olacaktır ...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Reçete yazılmış,denildiği gibi yaparsan yeterli olacaktır
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Arkadaşlar, kürde 8. haftaya girdim boldenonum fazla çekimden dolayı 2 hafta erken bitti. Primobolanla 2 hafta daha devam etmeyi düşünüyorum. Testosteronu da 12 haftaya çıkartmak niyetindeyim ve şu an ki durumlardan dolayı enanthate bulmam biraz zor o yüzden sustanonla devam etmeyi düşünüyorum. Sizce pct de değişiklik yapmama gerek var mı ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Normal bi durum kardes mumkun oldugunca az enjektor degistrmeni tavsiye ederm
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Sustanon'a geçmeni önermem Enanthate'dan
Eğer bridge olmayacaksa kürlerde ester değişimine (bir anda yapılan) karşıyım
Eğer bridge olmayacaksa kürlerde ester değişimine (bir anda yapılan) karşıyım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir