Kötü Üslubumdan Dolayı Herkesten Özür Diliyorum,Başlık Kilit

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: İLK KÜR ! 13ARALIK 17:00 ( GELİŞİMİ PAYLAŞACAĞIM )

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Idmanin daha sert olabilir bence yeterli degil
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen melcan61 »

En max ağırlıklarda giriyorum ama gireibldiğimin ? daha nasıl sert olabilir örnek verebilir misin ?
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
_BlackLight_
Yeni Üye

Tabiki anlatmak istedigim şu.kur yapmadigimz ve iyi beslenmedgimizde herbolgeden 4 hareketlik programlar bize hep cazip gelir nedeni vcudun fazlasini kaldramayacagini ve fayda yerine zarar gorecegini dusunuruz ki cok dogrudur ancak kur sirasinda iyi bir beslenmeyle KALICI KAS kitlesi istiyorsak idmanlar burda cok onemli bi plana geliyor nedeni şu.

Siz eger iyi beslenme ve iyi kurle vucudunuzu yeterince basku altina almazsaniz kas ici su tutan anabolizanlarinizin cogundan yuzde 1oo verim alamazsiniz.yine buyursunuz fakat gobekli tabiri caizse mişlen lastigi gibi.

Benim onerim MUTLAKA KARDIYO ekleyin ve bolge basina yaptiginz hareket sayisini 5-8 arasi tutun
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Kardiyo eklerim doğru onu yazmamışım. Bacak olmayan günler antrenman sonu kardiyo var zaten. Hareket sayısına gelecek olursam. Mesele arka koldayım. arnold dips 3x10 z bar alna 12-10-8-6 ve push yine 12-10-8-6. 5-8 demişsiniz. 8 diyelim. 8 tekrar mı 8 set mi ? yani arnold dipsi ben 3x8 mi yapmalıyım demek istiyorsunuz yoksa 8x10 mu ?
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
_BlackLight_
Yeni Üye

Demek istedigim şu setleriniz sabit olsun 3x1o yada 4x8 gibi ama hareket sayisini artirin
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

göğüs günü 4 hareket var diyelim 12-10-8-6 ..... 12-10-8-6 ... 3x10 ... 4x10 yerine diyorsun kii 4x8 yap 3x12 yap ama 5 hareket 6 hareket yap. doğru mudur ? peki programımı yazdım ben oraya hepsini 4x8 şekilde en çok ağırlığa girdim. ne eklemeliyim ? göğüs - omuz - sırt için 2şer ön kol ve arka kola 1er hareket söyler misin ? sağlam , şişiren.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Hareketin şişireni,küçülteni olmaz...
Nizamisi ve yanlış yapılanı olur
Program yaparken press hareketleri ve izole hareketler olarak ayırmalısınız
Sonra press hareketlerini ve izole hareketlerini ara ara değiştirirsiniz
Örn: Shoulder Press (press hareketi) ama Lateral (izole hareketidir)
Press hareketlerde ağır veya negatif tekrarlı çalışmanız iyi olabilir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
_BlackLight_
Yeni Üye

Benim.mesela antram sistemim 1acma ardina 1skstrma hareketi mantiginda tek tarafli degil yani ornegin

Bar curl 6x8
Dumbell curl 4x8
Scout curl 4x8
D.scout 4x8
Hummer curl 4x8
Concntration 3x12

Triceps icin

Pushdown 6x12
Alnatricp 4x8
Halat pushdown 4x1o
D.pota 4x8
Dips 4x12. Goguste keza ayni sekilde pres hareketlerinden sonra mutlaka dumbelle detaya inmeye cslisiyorum umarim.bu bir yol gosterici olur
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Çok teşekkür ediyorum yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara. Pazartesi günü içindeki antrenmanıma bu dediklerinizi dinleyerek gideceğim bi değişiklik bi farklılık olursa haber edeceğim sizi. Kürümde de 2 Testo+Deca 1 boldenon olmuştu şimdi 2.boldenonu da vurmuş bulunmaktayım. Şuan ölçü ve hacim olarak bir gelişme yok tabiki devam ediyorum antrenman ve beslenme programıma.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

aslında çok hareket yapmak çok gelişmek yada kalıcı kas kütlesi anlamına gelmez. çok fazla bilimsel ve teorik olarak yararı kanıtlanmış idman tipleri var. önerim şu yönde: her 2-3 ayda bir idman sistemini değiştirmek. vücut tek tip idman sistemine alıştığında artık gelişime az tepki vermeye başlar. bu nedenle idman tarızını değiştirmekte yarar var.
Kilitli

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir