GROWTH kürü için önerileriniz
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
GROWTH kürü için önerileriniz
Forumdaki herkese selamlar. 3 senedir vücut geliştirme yapıyorum. Bu 4. kürüm olacak. 1,78 boy, 90 kiloyum. Bu gireceğim kür 6 aylık bir kür olacak. Elimdeki malzemeler: hygetropin, aburaihan testo enanthat, Tayland Testolic propionat, (alpha pharma parabolan, winstol, masteron), SP boldenon, SP tren enanthat, HULK tren acetat. Ayrıca ventolin, levotiron, tamoxifen, clomifen, arimidex de hazırda var. Suplement olarak; protein tozu, creatin, BCAA, glutamin, gainer, tablet aminoasit ve multivitamin mevcut. Kür konusunda profesyonel arkadaşların tavsiyesini rica ediyorum.
- Iron_Man
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 13 kez
- Aldığı teşekkür: 49 kez
Re: GROWTH kürü için önerileriniz
Öncelikle küründe başarılar diliyorum umarım istediğin sonuçları elde edersin.Kürün için bir öndizayn yapacak olursak
Bulk Dönem
1-12 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-10 hafta 400 mg trenbolone enanthate
1-4 hafta 40 mg dianabol(kickstart)
Definasyon Dönemi
1-10 hafta 400 mg testosterone propionate
1-10 hafta 400 mg masteron
1-10 hafta 300 mg trenbolone acetat
1-10 hafta hergün 3 tablet levotiron kahvaltıdan sonra
1-12 hafta İki günde bir tablet arimidex
1-10 hafta ventolin(idmanlardan önce)
1-10 hafta 200 mg winstrol enjeksiyon
Post Cycle Teraphy
26-30 hafta 40 mg tamoxifen 1.500 u.ı. pregnyl(5 gün arayla 3 er tane)
26-30 hafta 100 mg klomifen
Bulk Dönem
1-12 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-10 hafta 400 mg trenbolone enanthate
1-4 hafta 40 mg dianabol(kickstart)
Definasyon Dönemi
1-10 hafta 400 mg testosterone propionate
1-10 hafta 400 mg masteron
1-10 hafta 300 mg trenbolone acetat
1-10 hafta hergün 3 tablet levotiron kahvaltıdan sonra
1-12 hafta İki günde bir tablet arimidex
1-10 hafta ventolin(idmanlardan önce)
1-10 hafta 200 mg winstrol enjeksiyon
Post Cycle Teraphy
26-30 hafta 40 mg tamoxifen 1.500 u.ı. pregnyl(5 gün arayla 3 er tane)
26-30 hafta 100 mg klomifen
İletişim ve bilgi için : http://www.facebook.com/anabolizan
mail : blackmuratr@torguard.tg
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Verdiğiniz kür planı için çok teşekkür ederim. Boldenon yazmamışsınız ama Bulk dönemde kullansam nasıl olur? Bir de bulk dönemde 10 hafta tren ve definasyon dönemde de 10 hafta tren fazla olmaz mı? Yani 24 haftalık kürün 20 haftası tren olmuş olacak. Ayrıca yanında mastreon gibi güçlü bir ilaç da olacak. Bir de definasyon döneminde 4 enjekte steroid (propionat, tren, masteron, winstrol) ve GH fazla olur mu? Saygılar...
- Iron_Man
- Yeni Üye
Boldenon u istersen bulk dönemde kullanabilirsin.Kürün 20 haftası trenbolone olacak ama esterler değişeceği için vücudun maddeye alışması konusunda her hangi bir reseptör sıkıntısı olmayacaktır.Bu kürün pct sini çok iyi yapman gerekecek yoksa kalıcı zararları olabilir(hormon düşüklüğü buna bağlı olarak kürden sonra kas kayıpları yağlanma vs gibi)Masteron güçlü bir ilaç ama yan etkiside neredeyse yok denecek kadar az bir ilaçtır.Hem yağ yakar hemde anabolik etkisi sayesinde vücudu parçalarken kuru kas kütlesi ekler vücuduna.4 enjekte steroid fazla olmayacak ürünler birbiriyle güzel kombine yaratacak çünkü.Yalnız kısa esterlere bağlı enjeksiyon ağrıları çekersen eczaneden naprosyn jel ve voltaren alarak enjeksiyon bölgelerine masaj şeklinde uygulayabilirsin bu kısa esterli ilaçların ağrısını hafifletecektir.Saygılarımla.İyi çalışamalar.
sevgili iron man konuya göz gezdirirken yorum atmak ve fikrimi paylaşmak istedim.definisyon kürü için 500 propianat 300 - 400 acetat ve 600 bolde gibi kür benim kanaatimce güzel etkiler bırakacaktır.Sizden de bu konu hakkında fikir paylaşımı rica ediyorum.sevgiler
- Iron_Man
- Yeni Üye
JayCutler yazdı:sevgili iron man konuya göz gezdirirken yorum atmak ve fikrimi paylaşmak istedim.definisyon kürü için 500 propianat 300 - 400 acetat ve 600 bolde gibi kür benim kanaatimce güzel etkiler bırakacaktır.Sizden de bu konu hakkında fikir paylaşımı rica ediyorum.sevgiler
Definasyonda trenbolone acetat-testosterone propionate-boldenon üçlüsü yağ yakarken kas kazandırma konusunda ideal bir kombinasyon olacaktır.Trenbolone un yükselttiği progesteron/prolaktin seviyesine karşı küre winstrol metobolizmayı hızlandırmak için ise clenbuterol da eklenirse tadından yenmeyecek derece de etkili ve güzel bir kür olacaktır.Saygılarımla.
En son HAN tarafından Cum Oca 17, 2014 4:57 pm tarihinde darbelendi.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir