Kötü Üslubumdan Dolayı Herkesten Özür Diliyorum,Başlık Kilit

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: İLK KÜR ! 13ARALIK 17:00 ( GELİŞİMİ PAYLAŞACAĞIM )

Mesaj gönderen melcan61 »

28 cm dedim ben sürekli en baştan beri ama bu ölçüyü alırken 3-4 gün kol çalışmamış ve soğuk ölçü aldım. Kolumu sıkmadan en en en minimum ölçüyü aldım da 28cm. Foruma resim koymayı deneyeceğim şimdi. bi fark olur herhalde 2-3cm kadar. 30dan aşağı değildir kolum sıkınca
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

fotoğraf koysan daha iyi olur
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

...
En son melcan61 tarafından Sal Mar 18, 2014 6:53 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Mesaj gönderen orhan15 »

Bence biraz aceleci davranmışsınız beslenme ve suplementlerlede gayet iyi gelişim yakalaya bilirdiniz ve gelişim durduktan sonra başlasaydınız daha verimli olurdu ama inşallah istedğiniz hedefe ulaşırsınız gelişiminizi takip ediyorum kürünüzde başarılar..
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Evet biraz aceleci davrandım ama eskiden bayağı bir göbeğim vardı. O göbekten kurtulayım derken bayağı bir kas kaybettim ve geri alamıyorum supplement ve beslenme ile. 3.5 ayda 1 cm ölçü almayı başaramadım o yüzden küre girmeyi karar verdim. Teşekkür ederim inş ulaşırım hedefime beslenme ve programım çok iyi 2 haftaya resim atıcam tekrar 2.haftama giricem 3-4 güne
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

1cm hacimi nasl degerlendirdiginize bagli belki yag kutlesini attiniz o yuzden -3 cm gtti ve iyi idman ve beslenmeyle +4cm artrdiniz 1 cm gelisme oldu?
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

kas gittiğini hissettim. Kilo verme ayağına karboyu kesince güç düştü. şimdi yine ne yaptıysam toparlayamadım. Ağırlıklarda anca anca eskiye dönüyorum. Küre zaten başladım bunu eleştirmeyeilm artık. Nasıl sonuç alabilirim. En maximum verimi almak için ne yapmalıyım bunları tartışsak daha iyi olur ?
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Mesaj gönderen orhan15 »

Beslenmeniz gayet iyi bundan gerisi azim ve sert idmanlara bakar suplementlerde gayet iyi yalnız kürden hemen sonra suplementleri kesmeyin kürden sonra size destek olucaklar çünkü. Kürden sonra pct de crateın ve trbulus eklemenizi tavsiye ederım güç düşüşü cok olmasın ve doğal olarak testeron artsın diye.
iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Evet kür sonunda pct biter bitmez creatine başlayacağım. Yanında Universal markasının zma diye bir ürünü var içerik bakımından felanda kuvvetli geldi bana ona devam edeceğim. Zaten Animal Pak ve Sterol Complex de kullanacağım kür boyunca ve kür sonrasında Universal markasının yine.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Kullanıcı avatarı
onur_odabas
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen onur_odabas »

Melcan61 nıcklı kardeşim bende bazı arkadaşlar gibi erken küre girdiğini düşünüyorum erken kelimesi bile az,
33 yaşında bi abin olarak bunları yazmak zorundayım,Kalbinde kırılsa,ki kalp kırılması ölmekten iyidir.
sanırım 4 aylık bi spor geçmişin var ki buna geçmiş denmez zaman harcanmış bile denmez fotolara bakılırsa zaman harcamamışın boşuna yol ve spor salonu parası vermişin kürden ne verim umdugunu merak ediyorum 3 ay sonra lazar angelov gibi mi olmayı hedefliyosun keşke küre girmeden önce böyle bi sitedeki bu spora yıllarını vermiş abi ve kardeşlerine sorsa idin,bi örnek vereyim,
çalıştıgım yerde bi arkadaşım, kendi 60 kilo idi spora başladı 6 ay oldu sadece gainer ve amino ile 15 kilo aldı ve sıfır göbek,çünkü azmetti AGIR ÇALIŞTI, sonunda kasları tepki verdi ve şişti,şişmek zorunda kaldı,yani stroidsiz oldu bu eminim ki sen 15 kılo alamıcaksın,
HADİ ALDIN DİYELİM;
Spor geçmişine bakılırsa pekte bi GYMKOLİK degilsin,yaptıgın kası kaybedecegine eminim,e sonra ne olacak bida steroıd bi daha steroıd ardı ardına,sen daha kaç yaşındasın be yavrum kim için ne için yapıyosun, bu ilaçların başın agrıyınca aldıgın aspirin gibi mi oldugunu düşünüyosun,bi araştır bakalım bu ilaçların hangi hastalara ne için verildigini, senin yaşın geregi zaten hormonlar fışkırıyodur senden,vücudunun hormon dengesi için kötü sonuçlar doguracak bu kür,
Son diyecegim;
Bu kimyasallar çocuk oyuncagı değil ama maalesef artık kür yapmışın henüz başında isen bırak, yarıladı isen bitir..ve PCT için burda bulunan abilerinden nasihat al,geri dönemecegin yollara girme..
Kilitli

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir