Ereksiyon problemi
-
- Yeni Üye
Ereksiyon problemi
Merhabalar,
Sustanon-tren-boldenon kürümün 8.haftasında ereksiyn problemi yaşıyorum.Sertleşme olmuyor olsa bile cok uğraşmam gerekiyor.
Prolactin yüzünden oldugunu düşünüyorum.Çünkü cabaser almadım kürün basından beri.Bu hafta cabaser e basladım acaba kacıncı günden sonra ereksiyon problemi ortadan kalkar ve her şey normal hale gelir?
NOT:Kürün dozajları:
750 mg sustanon - 400 mg tren e. - 600 mg boldenon
Sustanon-tren-boldenon kürümün 8.haftasında ereksiyn problemi yaşıyorum.Sertleşme olmuyor olsa bile cok uğraşmam gerekiyor.
Prolactin yüzünden oldugunu düşünüyorum.Çünkü cabaser almadım kürün basından beri.Bu hafta cabaser e basladım acaba kacıncı günden sonra ereksiyon problemi ortadan kalkar ve her şey normal hale gelir?
NOT:Kürün dozajları:
750 mg sustanon - 400 mg tren e. - 600 mg boldenon
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Re: Ereksiyon problemi
prolaktine dayalı olabilir. 3günde 0,5mg arimidex de ekleyebilirsin. yani haftada toplam 1mg arimidex. buda yardımcı olabilir.
tabi kürdeki sustanonunda dalgalı çalışma yapısıyla, kandaki seviye sürekli değiştiği için, sürekli aynı olmayacaktır. (Libido artışı)
Bu yüzdendirki kürlerde sustanon yerine tek ester enanthate yada cypionate kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
tabi kürdeki sustanonunda dalgalı çalışma yapısıyla, kandaki seviye sürekli değiştiği için, sürekli aynı olmayacaktır. (Libido artışı)
Bu yüzdendirki kürlerde sustanon yerine tek ester enanthate yada cypionate kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
-
- Yeni Üye
Tren enanthate.
Konustugum bir kaç arkadaş cabaser almadıgın için prolaktine dayalı bir libido düşmesi olabilir dediler.
O yüzden 3 gün günde 1 tablet cabaser sonraki 3 gün 2 günde 1 sonraki 3 günse 3 günde 1 tablet cabaser kullanıcam.
Arimidex yerine nolvadex nasıl olur?Ya da proviron eklesem nasıl olur ereksiyon sorunu için?
Konustugum bir kaç arkadaş cabaser almadıgın için prolaktine dayalı bir libido düşmesi olabilir dediler.
O yüzden 3 gün günde 1 tablet cabaser sonraki 3 gün 2 günde 1 sonraki 3 günse 3 günde 1 tablet cabaser kullanıcam.
Arimidex yerine nolvadex nasıl olur?Ya da proviron eklesem nasıl olur ereksiyon sorunu için?
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
trenbolone prolaktin üzerinde etkilidir. bunun için zaten cabaser kullanacaksın. cabaser e devam et. arimidex nolvadex ten çok daha etkilidir. bu yüzden önerdim. ama nolvadex te kullanabilirsin tabiki.
-
- Yeni Üye
Nolvadex e basladım bugün 20 mg haliyle.Cabaser de 2 günde 1 1 tablet alıyorum sonra 3 güne 1 tablet olacak.
Peki cabaser de almasaydık nolvadex te trenbolone kesilseydi ilac vucuttan cıkınca bu durum düzelir miydi?
Peki cabaser de almasaydık nolvadex te trenbolone kesilseydi ilac vucuttan cıkınca bu durum düzelir miydi?
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
haklısın biraz karışmış daha açık izah edeyim.
Cabaser de nolvadex te almasaydık böyle bir durumda , trenbolone alımı kesilseydi ( ilac vucuttan cıkınca) bu durum düzelir miydi?
Cabaser de nolvadex te almasaydık böyle bir durumda , trenbolone alımı kesilseydi ( ilac vucuttan cıkınca) bu durum düzelir miydi?
-
- Yeni Üye
Prolaktine dayali oldugu icin kuvvetle muhtemel duzelmeyecti fakat ilerleyen donemlerde testo östro dengen duzelecegi icin duzelebilirde yasamadigimdan bilemem
-
- Yeni Üye
tekrar merhaba arkadaşlar,
kürümün 10.haftasındayım su an.Aklıma takılan bir soru var.
Ereksiyon problemi cabaser e basaldıktan sonra düzeldi yalnız sanki eskisi kadar rahat sertleşme olmuyor gibi.Bu durum prolaktinin dengede tutulamadıgından mı kaynaklanıyor yoksa tren li kürlerde bu durum normal midir?
NOT:Cabaser i 3 günde 1 1mg olarak alıyorum.
kürümün 10.haftasındayım su an.Aklıma takılan bir soru var.
Ereksiyon problemi cabaser e basaldıktan sonra düzeldi yalnız sanki eskisi kadar rahat sertleşme olmuyor gibi.Bu durum prolaktinin dengede tutulamadıgından mı kaynaklanıyor yoksa tren li kürlerde bu durum normal midir?
NOT:Cabaser i 3 günde 1 1mg olarak alıyorum.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir