İlk Doping Kürüm!
İlk Doping Kürüm!
Sevgili Hocalar
İlk Kürüme başlamadan önce kullanacağım ürünleri buraya yazıp sizlerin fikrini ve önerilerini almak.Şimdiden Vakit ayırıpda cevap yazanlara sonsuz teşekkurler.
Kullanılacaklar:
1-Testo
2-Sustanon
3-Deka
4-Dianabolon
5.Clembuteron
Kullanacağim marka(alpa parma )
Yaş:21 Kilo:76 Boy:1.80 Spor geçmişim:5 senedir bu sporu yapıyorum(Yazları 3-4 ay kadar ara vererek) Maliyeti:600-700 arası
Amacım hem irileşip azda olsa Fitliğimi koruyabilmek .2 aylık bir kür olucak çok ağır bir başlangıç yapmak ıstemıyorum ilk kürüm olduğu için.
Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.
İlk Kürüme başlamadan önce kullanacağım ürünleri buraya yazıp sizlerin fikrini ve önerilerini almak.Şimdiden Vakit ayırıpda cevap yazanlara sonsuz teşekkurler.
Kullanılacaklar:
1-Testo
2-Sustanon
3-Deka
4-Dianabolon
5.Clembuteron
Kullanacağim marka(alpa parma )
Yaş:21 Kilo:76 Boy:1.80 Spor geçmişim:5 senedir bu sporu yapıyorum(Yazları 3-4 ay kadar ara vererek) Maliyeti:600-700 arası
Amacım hem irileşip azda olsa Fitliğimi koruyabilmek .2 aylık bir kür olucak çok ağır bir başlangıç yapmak ıstemıyorum ilk kürüm olduğu için.
Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
Re: İlk Doping Kürüm!
Deka ilk kur icin elzem.degildir clenbuterol ilerki kurlerde kullanilabilir testo ve sustanon yazmissin.bunlarin ne olduklarini.biliyormusun?
Bunlari alacagin kisi kullanim sekilini nasil soyledi dozajlarini nasl soyledi?
Bunlari alacagin kisi kullanim sekilini nasil soyledi dozajlarini nasl soyledi?
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Bu kürü önerenle satan aynı kişiyse bir daha asla görüşme 
Ayrı kişilerse yine görüşme

Ayrı kişilerse yine görüşme

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
vallahi hocam ortada yanlış olan bir şey var bunu anladım sizden ricam benım anlıycagım dılde açıklarmısnız ortada yanlış olan nedir
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir