İlk kürüme başladım (Bütün Fotoğraflar Eklendi)
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
Re: İlk kürüme başladım (Değişim Fotoğrafları Eklendi)
hamilelerde çatlak oluşumunu engellemek için kullanılıyormuş ama, üzerinde de öyle yazıyordu bende aldım valla bir kere, bide güzel bişey yani, bebek gibi kokuyon falan iyi oluyo yani
bir deneyim bakıym, normalde bu çatlakların dediğiniz gibi alıp başını gitmesi gerekiyor bakalım kullanınca fark edecek mi, ederse de etmezse de yazarım buraya sonucu

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Bna sorarsan catlak rahatsiz olunacak birsey degil bi sporcunun emegini cektgi zorluklari gorebilirsiniz catlaklarindan
Ha catlamayan kisi emek vermiyor olarak anlasilmasin:D emege herzaman saygi
Ha catlamayan kisi emek vermiyor olarak anlasilmasin:D emege herzaman saygi
-
- Yeni Üye
saolasın black
benim 10 haftalık kürün ilk 5 haftasında gayet iyi bir gelişim oldu ama son 1 hafta 10 gündür nerdeyse hiçbir değişim yok, gelişimim durdu mu acaba ??? Durduysa geriye kalan 4 hafta ne olacak bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

-
- Yeni Üye
gayet normal kardes kurlerın en verrımlı donemlerı ılk 4 haftasıdır ben 5 haftada 82 den 91 e cıktım suan haftada 750 gram anca artıs olmustur
-
- Yeni Üye
Ama ilk 3-4 hafta pek bir verim bekleme diyordu herkes, ilaçlar zaten 4. 5. Haftadan sonra vücutta kendini göstermeye başlar diyordu, diyordunuz, diyorlardı noldu şimdi ne güzel gidiyorduk yaw 

-
- Yeni Üye
ılk 4 hafta frontload donemıdır 4.haftanın sonunda vucut patlar
- UncleO
- Forum Duayeni
- Aldığı teşekkür: 99 kez
kür içinde gelişim sürekli olur yada ilk 4 , son 5 olur diye kesin bir kanı yoktur. Bu bünyenizin vereceği tepkiye bağlı kişiden kişiye değişir. Bilimsel bir gerçek olan, "vücudun büyüme dönemi" dediğimiz dönemlerde vücut birden bir büyüme de sağlayabilir. yada kür içinde düzenli büyüme de sağlayabilir. BUu tamamen bünyeye bağlı bir durumdur.
Beslenme ve idman disiplinini bırakmadan devam etmekte yarar var. Beslenme ve idmana göre mutlaka 1 sıçrayış daha yapacaktır.
Beslenme ve idman disiplinini bırakmadan devam etmekte yarar var. Beslenme ve idmana göre mutlaka 1 sıçrayış daha yapacaktır.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
evet durumlar nasıl , kür nasıl gidiyor verim alabiliyormusun beslenme nasıl idmanları aksatıyormusun? hiç güncelleme yapmamışsın 

Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
-
- Yeni Üye
Kardeşim kürde son enjeksiyonları ayın 30.12.13 de yaptım. Dolayısıyla kür de 05.01.14 de bitmiş oldu. Kürden iyi verim aldığımı düşünüyorum. Foruma fotoğraf atacaktım da hem çekilmiş foto yok foruma atacak, bu hafta sınav haftası olduğu için de çekemedim ama en geç bir haftaya kür sonu fotolarını paylaşırım. Antremanlara da yaklaşık 3 aydır aralıksız devam ediyorum. 1 hafta daha gidip sonra 2 hafta ara verecem. Sonra yine tam gaz devam inşaAllah. Şimdilik Before and after ölçülerini yazıym foto gelene kadar idare edin 
Kür öncesi ölçüler:
Kg: 54.5
Kol: 29.5
Göğüs: 85
Omuz: 108
Bel: 71
Yağ oranı: %5
Kür sonu:
Kg: 61.5
Kol: 33
Göğüs: 92
Omuz: 115
Bel: 73
Yağ oranı: %8
2 Ay sonra da deca kürü var inşaAllah, hedef +70 kg vyo %10

Kür öncesi ölçüler:
Kg: 54.5
Kol: 29.5
Göğüs: 85
Omuz: 108
Bel: 71
Yağ oranı: %5
Kür sonu:
Kg: 61.5
Kol: 33
Göğüs: 92
Omuz: 115
Bel: 73
Yağ oranı: %8
2 Ay sonra da deca kürü var inşaAllah, hedef +70 kg vyo %10

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir