Boldenon Kürü İLK KÜRÜM YARDIM LÜTFEN
Boldenon Kürü İLK KÜRÜM YARDIM LÜTFEN
2 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum ara vermek zorunda kaldım belli bir ara verdim şimdi 4 aydır gidiyorum spor hocam zayıf olduğum için boldenon'u tavsiye etti bende geçen pazartesi bu iğneyi 200mg lık olarak yaptırdım.
Yaptırdım ama sonradan araştırdığımda bu iğnenin yanında testosteron kullanılması gerekiyormuş bilgim olmadığı için size soruyorum.
Yüzümde sivilce yoktu 3 tane sivilce çıktı bu normal mi ?
Karaciğeri korumak için ne yapmalıyım ?
Boldenon kısırlık yapar mı ?
Birde kürü bitirdikten sonra herhangi bir iğne olunması gerekiyor mu ?
Bu yaptığım doğrumu devam etmelimiyim pazartesi tekrar iğne olucam.
Hocaya sorduğumda bunların hepsine olumlu cevap veriyor ama emin olamıyorum yardımınızı bekliyorum...
Teşekkürler
Yaptırdım ama sonradan araştırdığımda bu iğnenin yanında testosteron kullanılması gerekiyormuş bilgim olmadığı için size soruyorum.
Yüzümde sivilce yoktu 3 tane sivilce çıktı bu normal mi ?
Karaciğeri korumak için ne yapmalıyım ?
Boldenon kısırlık yapar mı ?
Birde kürü bitirdikten sonra herhangi bir iğne olunması gerekiyor mu ?
Bu yaptığım doğrumu devam etmelimiyim pazartesi tekrar iğne olucam.
Hocaya sorduğumda bunların hepsine olumlu cevap veriyor ama emin olamıyorum yardımınızı bekliyorum...
Teşekkürler
Re: Boldenon Kürü İLK KÜRÜM YARDIM LÜTFEN
kilon boyun nedir testosuz kür olmaz arkadaş nası bi hocadır ya bilip bilmeden sana ilaç öneriyo bide psikolojik olarak da seni rahatlatıyo bişe olmaz diye inşallah 2.enjeksiyonu yapmamışsındır
Boy:176 Kilo:60 Pazartesi günü yaptıracağım daha yaptırmadım Allaha şükürler olsun ne yapmalıyım şimdi ?
bak güzel kardeşim vurduğun dozda yan etki olmaz şimdi yapman gereken forumda çokça yazıyo ama neyse testosteron enant al 500 mg ondan çek boldenonu 400 e çek yani 500 testo 400 boldenon 10 hafta şeklinde yap 12 de olur kür boyunca proviron al 50 mg kür sonunda testislerin küçülürse panik yapma prengly al 1500 lük kür bittikden 2 hafta sonra 1500 lük vur sonra 5 gün geçsin aradan tekrar 1500 lük sonra klomen al 50 mg 3hafta boyunca kullan nolvadex de yanında 40 mg kullan kürünü bitir boldenonla kür mü olur birde bilgilendirmek amaçlı söylüyorum senin kullandığın boldenon anabolizan yani vicudda çalışması için testosteron ayni androjene gerek duyar sen androjeni almıyosun total (doğal) testosteronunu kullanırak çalışır bu sefer sende sıkıntı olur kısırlık ,sertleşme sorunları gibi (bunuda akıllan diye yadım kafana göre iş yapma)
Allah razı olsun vallahi yeminle içim rahatladı bende bunu bekliyordum hocamdan ama açıklayıcı birşey demiyor dediğin gibi psikolojik olarak rahatlatıyor beni herif kısırda edecek beni şuraya bak çok sağol allah razı olsun vallahi
kısırlık olayını ,devam etseydin misaliyle söyledim ilk hafta 200 mg bişe olmaz devam ediceksen dediğim şekil devam et bide boldenonun markası nedir?
Bilmiyorum tanıdığı bir eczaneciye gönderdi beni o şekilde adam yaptı aklım fikrim almıyor araştırmasam yada sizlere sormasam devam etmesem neler olacaktı allah bilir İlacı enjeksiyonla beraber 22 tlye yaptırdım bu normal fiyatı mı ? internette 16 tl bu ilaç birde şu var birdaki gidişimde 400mg vurduracaktım
internette 16tl bu ilaç diyosun ismini bilmiyosun ilacı hocandan aldın eczanede 22 tl ye mi yaptırdım tam anlamadım boldenon vurduğuna eminmisin?
Hoca bizzat kendi söyledi boldenon diye hatta mesaj attı iğnenin ismini ben o şekilde araştırdım eczaneciyede sordum boldenon dedi. Hocadan almadım Eczaneci kendi verdi toplam enjeksiyonla beraber 22 tl tuttu.
Sitenin ismini yazmayım ama googleden "boldenon 16 tl" yazınca 3. site "BOLDENON 200 *Boldenone Undecylenate* 2ml/200mg vial-sachets GENSHI LABS. OSAKA JAPAN " ilacın adı sitedeki ilacın adı bana vurulanı bilmiyorum markasını
Sitenin ismini yazmayım ama googleden "boldenon 16 tl" yazınca 3. site "BOLDENON 200 *Boldenone Undecylenate* 2ml/200mg vial-sachets GENSHI LABS. OSAKA JAPAN " ilacın adı sitedeki ilacın adı bana vurulanı bilmiyorum markasını
allah allah eczacı mesleği dışı iş yapmış demekki bu ilacı ecanede bulman imkansız 400 mg vurucaktı diyosun sen düşün para için adam harcayan insanlar işte neyse dediğim şekilde yap kürü yapıcaksan
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir