orjinal kıgtropın
orjinal kıgtropın
kıgtropınin orjinalliği nerden anlaışılır piyasada sahtesi çok olduğundan biraz tereddütlüyüm bu ürünü kullanmakta ve orjinal kıgtropinin fiyatı en düşük nekadar olabilir
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Re: orjinal kıgtropın
Piyasada ne yazık orjinali ile birebir ürünler var. Etkisini ancak kullanınca anlıyorsunuz. Bunun için tereddütlü ürünlerden ziyade, sahtesi daha az olan ürünlere yönelmek daha mantıklıdır.
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Kigtropin bugüne kadar genetropinden sonra kullandıgım en saglam hgh diyebilirim.Alternatif olarak bvsomatropinde alabilirsin fiyat/performans olarak çok iyi
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Hammerstorm yazdı:Kigtropin bugüne kadar genetropinden sonra kullandıgım en saglam hgh diyebilirim.Alternatif olarak bvsomatropinde alabilirsin fiyat/performans olarak çok iyi
orjinal kıgtropın arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Geçen sene kendim ve çevremin kullandıgı bütün kigtropinlerden memnun kalmıştık günlük saece 4 ü.i. kullanımda diyet ve kardiyo yapmadan yag oranımı %14 ten %9 a kadar indirmiştim 2 ay gibi kısa bir sürede ayrıca kan testi yaptırdıgım dönemde gh kullandıgımdan dolayı hgh seviyem yüksek çıkmıştı bende burdan yola çıkarak kigtropinin orjinal oldugu kanısına vardım ama gh sıkıntılı ürün soguk zincir olayı vs çok dikkat etmek gerekiyor ürün orjinal olsa bile saklama koşullarına dikkat edilmezse maalesef bozulabiliyor ve işe yarabilitesi düşüyor.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Hammerstorm yazdı:Geçen sene kendim ve çevremin kullandıgı bütün kigtropinlerden memnun kalmıştık günlük saece 4 ü.i. kullanımda diyet ve kardiyo yapmadan yag oranımı %14 ten %9 a kadar indirmiştim 2 ay gibi kısa bir sürede ayrıca kan testi yaptırdıgım dönemde gh kullandıgımdan dolayı hgh seviyem yüksek çıkmıştı bende burdan yola çıkarak kigtropinin orjinal oldugu kanısına vardım ama gh sıkıntılı ürün soguk zincir olayı vs çok dikkat etmek gerekiyor ürün orjinal olsa bile saklama koşullarına dikkat edilmezse maalesef bozulabiliyor ve işe yarabilitesi düşüyor.
iyi günler ilginize teşekkür ederim ürünü nerden kimden temin ettiğinizide paylaşırsanız sevinrm
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir