Boldenon+ testo+ dianabol Kurum

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Dj_Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Boldenon+ testo+ dianabol Kurum

Mesaj gönderen Dj_Hakan »

Merhabalar arkadaslar Bu kure girecegim kararimi aldim,Musade ederseniz bir konuya deginip hemen olaya girecegim..
Bir kac haftadir Tr den urun getirtmekle ugrasiyorum ve dolandirildim diyeyim acikcasi,simdi urunleri buraya gonderemiyorlar ve cok sukur burada urunleri buldum.Ama 12 haftalik kurum icin elin cinlisine ne kadar miktarda urun siparisi vermeliyim acaba? Bana basit sekilde yardimci olurmusunuz,urunler elime geldiginde kure basladigimda da bu basliktan gun gun olan biteni buradan sizlerle paylasirim ve sizlerin de yardimiyla insallah bu ilk kurumu bitiririm..
Saygilarimla.
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Re: Boldenon+ testo+ dianabol Kurum

Mesaj gönderen UncleO »

yapacağınız kür nedir? çinden getireceğiniz ürün markası nedir? çinden steroid getirmek nekadar mantıklıdır? yada ne kadar güvenilir bir üründür?

alacağınız ürünler kadar verdiğiniz dozajlar doğrultusunda hesaplanır. noname yada bilinmeyen marka ürünler kullanmaktansa, araştırıp markası belli olan ürünler kullanmak daha mantıklıdır derim
Dj_Hakan
Yeni Üye

Dostum Sanirsam yeterli derecede aciklayici olamadim,ben cin'de yasiyorum.Tr den getirtmeye kalktim olmadi.Olmamis bilemiyorum.burada buldum benim kurun ilaclarini,adamlardan siparis verecegim ama ne kadar miktar versem bilemedim.
Haklisiniz noname urun degil,normalde Boldenon+ testo+ dianabol nin Kur u icin sabit urunler vardir sanirsam.
urunlerin dozajini belirliyecek kadar bilgiye sahip degilim.
1.75 boy kilo75 uzun yillardir ugrasiyorum ama uzun yillar dememe bakmayiniz oyle aham sahap bir vucuda sahip degilim.Bu arada resim paylasirsam sizlerinde bilgisi olur sanirsam ve daha bir kolay yardimci olursunuz.Bir bakayim nasil resim ekleniyor
Dj_Hakan
Yeni Üye

https://imageshack.com/i/e93efij , http://imageshack.com/i/gon47cj , http://imageshack.com/i/nes2ijj Boyle bir vucuda sahibim arkadaslar.yorum ve yardimlarinizi bekliyorum
Sanirsam resimlerin boutlari buyuk dedi ekliyemedim birde boyle deniyeyim umarim gorebilirsiniz

NOT: 12 haftalik kur icin bu limitte siparis verecegim ne diyorsunuz arkadaslar?
Dianabol 350 adet
boldenon 5000mg
testo 6000mg
hayalet
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen hayalet »

selamlar
5 günde bir testo enantat 250 ml alabilirsin 16 tüp yapar şişe
bahsettiğin kürde ileri vitestir bana göre tabiki ama kişi tercihine kalmış sonuçta
kararlıysan dozları uygun bence saygılar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir