TECRUBELİLERDEN ACIKLAMA LUTFEN
TECRUBELİLERDEN ACIKLAMA LUTFEN
[b][b]Spor Geçmişim ramazan ve yıllık tatillerde off olmak üzere aralıklı 3 yıl. Yasım 36 İlk kez küre giricem
yeme içme , antremanlara ve kardiyoya gereken özeni gostermeme ragmen istedigim duzeyde degilim.
Boy 175 cm kılo 77 üst bedenim yaglı
Ağırlıklı definasyon olmak üzere mevcut kas kütlemi ortaya cıkartacak ve üzerine birşeyler ekleyecek şekilde ilk kez küre giricem.10 haftalık Kür programım su sekilde lutfen artı ve eksi yonde yorumlarsanız memnun olurum.
haftada 300 propianat
haftada 2 mil vinstrol
haftada 1 mil masteron
haftada 1 mil trembolon
hergun 3 tablet oxandrolone
Clenbuterol (bunun dozunun ne olacagini bilmiyorum[/b][/b]m)
yeme içme , antremanlara ve kardiyoya gereken özeni gostermeme ragmen istedigim duzeyde degilim.
Boy 175 cm kılo 77 üst bedenim yaglı
Ağırlıklı definasyon olmak üzere mevcut kas kütlemi ortaya cıkartacak ve üzerine birşeyler ekleyecek şekilde ilk kez küre giricem.10 haftalık Kür programım su sekilde lutfen artı ve eksi yonde yorumlarsanız memnun olurum.
haftada 300 propianat
haftada 2 mil vinstrol
haftada 1 mil masteron
haftada 1 mil trembolon
hergun 3 tablet oxandrolone
Clenbuterol (bunun dozunun ne olacagini bilmiyorum[/b][/b]m)
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: TECRUBELİLERDEN ACIKLAMA LUTFEN
Kur guzel uzunlugu makul 2tavsiyem olacak
1)masteronu 2 ml e cikarin
2)treni ilerki kurlerinizde kullanin onun yerine nandrolne penly propionat kullanin
1)masteronu 2 ml e cikarin
2)treni ilerki kurlerinizde kullanin onun yerine nandrolne penly propionat kullanin
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
mevcut kas kütlesi üzerine koymak istiyoranız önce Bulk kürü ardından definasyon kürüne girmek daha mantıklı olur. Definasyon küründe üzerine bişey koymak isterseniz de trenbolone kullanın derdim ama ilk kür için trenbolone kullanımı fazla olur. Kür geçmişiniz olmadığı için +kütle istiyorsanız önce hacim sonra definasyon daha mantıklı olur.
bu şekilde direk definasyon kürüne girdiğinizde +kütleyi fazla düşünmeyin. ayrıca ilk kür için trenbolone fazla..
bu şekilde direk definasyon kürüne girdiğinizde +kütleyi fazla düşünmeyin. ayrıca ilk kür için trenbolone fazla..
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
yas 36 ise gunde 2-3 unıte hgh eklersen hem daha yagsız daha dınc hemde daha guzel olur zımba gıbı uyanırsın;) (dırek defnasyon kuru yazdıgın ıcın fazla hacım ıstemedıgını varsayarak yazdım)
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
definasyon kürlerinde pek kütle aranmaz. trenbolone ve HGH kas kütlesini artırmaya ciddi etki eder ama.
Yağ kütlesinden verip, kas kütlesinden alacağınız için toplam kilonuzda ciddi bir artış olmasada kas kütleniz her şekilde artmış olacaktır.
Yağ kütlesinden verip, kas kütlesinden alacağınız için toplam kilonuzda ciddi bir artış olmasada kas kütleniz her şekilde artmış olacaktır.
Kürü yeniden Dizayn ettik
Kürü Yeniden Dizayn ettik
1-3 Hafta 300 ML Testo-Priponat
4-10 Hafta 500 ML Testo-Priponat
Her Hafta 2 ML Winstrol Enjeksiyon
Her gün 5 Oxandrolone Tablet
Hergün 1 Tablet Parobolon
Yağsız ilave Kütle ve definasyon icin yorumlarınızı bekliyorum
Kürü Yeniden Dizayn ettik
1-3 Hafta 300 ML Testo-Priponat
4-10 Hafta 500 ML Testo-Priponat
Her Hafta 2 ML Winstrol Enjeksiyon
Her gün 5 Oxandrolone Tablet
Hergün 1 Tablet Parobolon
Yağsız ilave Kütle ve definasyon icin yorumlarınızı bekliyorum
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Ürün temin edebileceğim, daha önce alışveriş yaptığınız güvenilir biri varsa özelden paylaşmanızı rica ediyorum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir