kür hakkında sorular

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
napolyon79
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez

kür hakkında sorular

Mesaj gönderen napolyon79 »

yaş:22 boy:1.83 kilo:71/77 2,5 yıldır bu sporu yapmaktayım 3. yılıma gırdım fakat 76-77 kıloları gecemedıgım ıcın küre girmeye karar verdim,ilk defa küre girceğim için eczane kürü yapmayı düşünüyorum sadece pirimobolan kullanmayı planlıyorum (9 hafta)..fakat bazı sorularım var,forumda her nekadar baksamda sadece primobolan kullanmıs bırını gormedım genelde ek yapmıslar buyuzden konu acma geregı duydum çogu kişiye faydalı olur umarım sorularım..
1.pirimobolan gerekli suplement ve besin takviyesi ile nekadar etkili olabilir? kişisine göre değişebilceğini biliyorum fakat 5-10 kilo aldırır diyenler oluyor bukadar etkili olabilir mi tek başına?
2.güç artışına faydası olur mu?
3.ilk başta su tutucağı söyleniyor,dianabol gibi su tutan bir steroidmidir yoksa sadece protein sentezini artırıp kaliteli kas alımına mı etkili olur?
4.kür döneminde alınan kasın nekadarı kalıcı olabilir? yada 3-5 ay nekadar etkısını gosterır?
5.defineyi bozar mı?
6.karaciğer,böbrek vs yapısını korumak dışında testesteron düzeyini korumak için ekstralara gerek var mı?
gibi soruların cevaplarını verebilirseniz eger hem benim için hem arastıran arkadaslar ıcın faydalı olacagını dusunuyorum,sımdıden tesekkurlerımı sunarım.. bunun dısında yanına sunu eklersen daha ıyı sonuc alabılırsın gıbı yardımlarda bulunursanızda faydalı olur..
En son napolyon79 tarafından Cum Kas 29, 2013 2:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Re: kür hakkında sorular

Mesaj gönderen lazka »

kardeş yaşın kaç primabolon la kürmü olur daha doğrusu testosuz kürmü olur bunu sana kim önerdi
napolyon79
Yeni Üye

ilk kür oldugu için testoya henüz girmek istemiyorum,yası yukarıda ekledım
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

ilk kürle ne alakası var testosuz kullanırsan kendi vicudundaki testosteronlara bağlanır primabolone buda sana sıkıntı yaratır
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Testosuz kur yaparsan icinden birdaha spor yapmak gelmez
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

foruma konu açmakla doğru olanı yapmışın. yoksa hatalı bilgilerle küre girecektin.

1- yaşın ve spor geçmişin kür için yeterli fakat çok ağır bir kürden ziyade hafif bir kür yapman gerek. 22 çok iyi bir yaş değil.
2- testosterone kullanımının ilk veya son kürle alakası yoktur. Testosterone u her kürde kullanman gerekir.
3- primobolan sadece vücutta doğal sentezlenen proteininin sentezini arttırır. Bu sadece primo ile kür yapılabileceği anlamına gelmez. haftada 10ML primo kullansan dahi vücudunun doğal testo su ile bunun tamamını kullanamaz, bu nedenle + testo alman şart.
4- kür döneminde aldığın kas kütlesi, idmanlara devam ettiğin sürece ve günde mevcut kilon x 1,5gr protein aldığın sürece korunur. yani kür sonu 80kg isen günde 120gr protein alman gerekir mevcut kütleni korumak için.
5- defineyi bozarmı sorusu biraz eksik olmuş. hacim kürü yaparsan tabiki bozulur define. hacim kürü ardından definasyon kürü yapablirsin. zaten definasyon kür sonunda yapman gereken bişeydir. bulk olarak da gezebilirsin bu sana kalmış bişey. define olduktan sonra define halini korumak da sana kalmış. define vücutların hepsi yıllarca yada aylarca o şekilde gezmiyorlar. güzel definasyon çok zor ve emek isteyen birşeydir.
6- kür içinde tabiki alman gereken koruyucular var. kür sonu PCT tedavisi var ayrıca.

Sonuç: Önce kürden beklentilerini belirlemen gerek. Sonra yapacağın küre karar vererek ona göre kür içinde ve sonrasında kullanman gereken takviyeler ayarlanır. Her kür için ezbere birşey yoktur.
napolyon79
Yeni Üye

'UncleO' verdiğin bilgiler için öncelikle tesekkur ederım,banada boyle bı anlatım gerekıyordu..
peki ne gibi bir kombine yapabilirim? 77 kılolara kadar besın + suplement takvıyesı ıle cıkabılıyorum amacım 80-85leri gorebılmek,bu konudada yardımcı olabılırsenız eger
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

testo yanında primo yada boldenone ile bir kombine yapabilirsin. 10-12 haftalık bir hacim kürü. danabol eklenebilir ilk 4 hafta. danabol bitimine 5-12 haftalara primo yada boldenone. pct ve kür içi desteklerde ona göre ayarlanır. definasyon yapacaksan da kısa bir definasyon öneririm. 6 haftalık bir kür olabilir. propionate wins ve clen ile birlikte.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

tek primabolan vucuduna gereksız anabolızan sokmaktan baska bısı olmaz kılo almak ıstıosan yemek planını deıstır gunde 6000 kalorılere cık kılo alırsın oka boka steroid kullanılmaz!!!! 2 saate bır yemek ye gunde 300 gr pirinc 1 kılo tavuk veyaz hındı 10 yumurta beyazı ye bulgur pırınc muhakkak bolca ara ogun olsun gece yatmadan once muhakkak yemek ye sıgara ıcıosan azalt gainer kullan ayda 3 kılo bu sekılde 13 kılo almıstım spor yapaken ve 2 paket sıgara ıcıp vardıyalı calısıordum
napolyon79
Yeni Üye

peki bu kürü neye göre ayarlamalıyım dozajı yada koruyucuları vs. yada kımden nerden bı bılgı almalıyım? neye gore prımo neye gore boldenon mesela,bu konuda epey bılgısızıım :/

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir