İlk defa steroid kürüne gircem hocalarımdan yardım beklyorum
İlk defa steroid kürüne gircem hocalarımdan yardım beklyorum
Daha önce bir konu acmıstım ama ilgilenilmedi rica ediyorum sorularıma cevap verirseniz aydınlatırsanız beni bende küre başlamak istiyorum. Benim gittiğim spor salonnda yıllardır tanıdıgm yarısmacılarla calısan bi abi var ben onla konustum biraz ilk kür için boldenon ve testo yeter dedi bana ama iyi sonuc almak icin düsük doz da bi deca ekliyim diyorum ? bi de bu 10 haftalık kur bıter bıtmez hemen pct falan yapmadan definisyon kürüne geçcez dedi yani testosteron üretimi olayının tamamen durmasından korkuyorum malum böyle bi durum risk var hemen ara vermeden arkasından definisiyon kürüne geçmek mantıklı mıdır 10 hafta da o kr sürse 20 hafta kür sonrasında pct nasıl olur ne gerekli acaba ? Kendımden bahsediyim karar verebilmeniz açısından fotografım yok ama vücudum su anda iyi 1.88 boy yasım 20 94 kiloyum yag oranım 14 sadece hafif alt karın var. 1 yıldır body yapıyorum 8 aydır da supplement kullanıyorum. su anda da bcaa glutamıne m.p. assoult ve gaspari myo elite proteinim var. sizlerin de verdiği cevaba göre kür malzemelerini alıcam. o abi bana sadece bolde ve testo icin 400ü gecmez dedi hadi deca da olsun 500 lira toplam heralde falan olur bu konuda da piyasaya göre bi yorum yaparsanız sevinirim. şimdiden cok tesekkür ederim cevap atanlara. saygılar..
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: İlk defa steroid kürüne gircem hocalarımdan yardım bekly
Ilk kurunse neden 2 tane anabolizan kullaniyorsun hala mantigini anlamis degilim.sen vites yukselmiyorsun yada yarismaya hazirlanmiyorsun şahsi dusuncem bolde testo yeterlidir
1o haftanin ardindan girecegn definasyon kuru kac hafya olacak ve ne kullanacaksin dozajlar ne olacak bulk doneminden naail cikacaksin formun nasil olacak bu sorulara cevap vermeden net yorum yapmak zor ama testo sevyenin 0 a inecegini.dusunmuyorum.
Fiyat acisindan neden kac mg kullanacaksin bilmeden yorum yapamayiz
1o haftanin ardindan girecegn definasyon kuru kac hafya olacak ve ne kullanacaksin dozajlar ne olacak bulk doneminden naail cikacaksin formun nasil olacak bu sorulara cevap vermeden net yorum yapmak zor ama testo sevyenin 0 a inecegini.dusunmuyorum.
_BlackLight_ yazdı:Ilk kurunse neden 2 tane anabolizan kullaniyorsun hala mantigini anlamis degilim.sen vites yukselmiyorsun yada yarismaya hazirlanmiyorsun şahsi dusuncem bolde testo yeterlidir
anladım hocam. dozajlar cok yuksek olmaz heralde ya 10 hafta 500 testo enant , bolde de 400 veya 500 yaparım onu da. 10 haftalık bı kur yapıcam böyle. fiyatları ne olur acaba. bir de definasyonda 4 tane bişey söyledi o bahsettiğim kişi testo ve oxandralon mu ne öyle bişey daha dedi onu kür sonrası mı dedi tam hatırlamıyorum ama o da vardı hocam.
-
- Yeni Üye
Oxandrolone fiyat acisindan sikintilidir acikcasi soyliyim.
Bulk kurun tahminen 4oo tldn cok az assagiya patlar 38o gibi birsey olur tam 4oo de olabilir.ama definasyon icin dedigm gibi ilaclari bilmemiz gerek ama sana totalde 75o gibi birseye mal olur definasyon dahil
Bulk kurun tahminen 4oo tldn cok az assagiya patlar 38o gibi birsey olur tam 4oo de olabilir.ama definasyon icin dedigm gibi ilaclari bilmemiz gerek ama sana totalde 75o gibi birseye mal olur definasyon dahil
_BlackLight_ yazdı:Oxandrolone fiyat acisindan sikintilidir acikcasi soyliyim.
Teşekkür ederim hocam cevaplariniz için. Peki diger dedigim konuya ne diyosunuz 10 hafta bulk 10 hafta definisyon kurunden sonra pct nasıl olmali veya jinekomasti oluşumu baslarsa ne yapmalı
-
- Yeni Üye
1o hafta bulk normal.1o hafta definasyon fazla toplamda 2o hafta eder oda 5 ay ilk kur icn 5 ay cok fazla.
Jinekomastiyi engellemek icin anti ostrojenlerini alman gerek amA yinede jineko olursa novadexe baslayip 1yada 2hafta kullanman yeterli
Jinekomastiyi engellemek icin anti ostrojenlerini alman gerek amA yinede jineko olursa novadexe baslayip 1yada 2hafta kullanman yeterli
_BlackLight_ yazdı:1o hafta bulk normal.1o hafta definasyon fazla toplamda 2o hafta eder oda 5 ay ilk kur icn 5 ay cok fazla.
Hocam o zaman ne yapıcam ben definisyon kürü yapmadan nasıl define olucak bulk da elde ettigim kütle veya bulk da olan yaglanmalar nasıl gidicek ?
-
- Yeni Üye
1o hafta bulk 6afta definasyon guzel.olur winstrol aradigin ilac
_BlackLight_ yazdı:1o hafta bulk 6afta definasyon guzel.olur winstrol aradigin ilac
tesekkur ederım hocam o zaman 10 hafta bolde + testo yapıyorum kilom 95 ölçüler ne kadar olsun haftada 500 testo 500 bolde iyi midir. sonra da 6 hafta oxandrolone , winstrol , testo pri ve clanbuterol dü galiba bi tane daha vardı bu 4 ü ile definisyon yapıyorum 6 hafta uygundur demi. bir de hocam bu kürlerle aynı esnada proviron kullansam nasıl olur, ve kür sırasnda vücuda organlara destek olarak ne kullanıyım gerek var mı en az hasarla atlatmak ıcın ?
-
- Yeni Üye
Yazdiklarin uygun oxandrolone opsiyonel olabilir hatta gerek yok.ama sen bilirsin.
Proviron kullanirsan olur bir sorun cikmaz.
Yardimci olarak apikobal yada benexol cinko ve milk tistle yeterli
Proviron kullanirsan olur bir sorun cikmaz.
Yardimci olarak apikobal yada benexol cinko ve milk tistle yeterli
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir