FORUMDAKİ GENÇ ARKADAŞLARA

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
canberk1188
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 6 kez

FORUMDAKİ GENÇ ARKADAŞLARA

Mesaj gönderen canberk1188 »

Forumda erkenden küre girmek isteyen genç arkadaşlarımız oluyor.Bir anlık hevese kapılabiliyorlar.
Ancak onları direk önyargıyla suçlamak yerine bilgilendirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Şayet 60 kiloda küre giren 30 yaşında beyefendilerde bu forumda 17-18 yaşında arkadaşlarımızda bu forumda.
Onlara bu şekilde örnek olunursa kür yapmaya çalışmaları çok doğal.Kür yaparken önemli ölçüt yaştansa insanın
kendi vücudunu tanımasıdır.Steroidsiz sağlam bir beslenmeyle zorlanabildiği kadar zorlanmalı sonra küre girilmelidir.
Yabancı forumları biraz araştırırsanız yaşa değil doğrudan vücudunuzun şekline bakarak tavsiyede bulunurlar.
Daha 6 ay adam gibi idman yapmadan sırf anlık hevese kapılıp kür yapmak zaten gereksizdir.Vücudumuzdaki doğal
hormon seviyemiz zaten yeni başlayan birini geliştircek kadar yeterlidir.
Kendim 24 yaşımda ilk kürümü yapmış biri olarak ben bile bunu erken buldum ama yaşımdan dolayı değil.
Çünkü doğal olarak daha çok gelişebilirdim.Sonuç olarak elde edilebilecek maksimum gelişme eşiğine geldikten sonra
kür yapmak en mantıklısıdır.O yüzden genç arkadaşlarımız sabırsızlanmasın idmanlarını aksatmadan yapmaya devam etsinler.
3-4 sene sonra kendi yaptıkları vücuda bile şaşırırlar.Sabır bu sporun anahtarıdır.Profosyonel sporcular bile tonlarla ilaçla
10-15 sene çalışıp anca o hale geliyorlar.Buna göre kendi vücudunuzu tanıyıp ona göre davranmanız dileğiyle.
İyi çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: FORUMDAKİ GENÇ ARKADAŞLARA

Mesaj gönderen lennox77 »

Katılmakla beraber vücut yapıları iyi olsa da hormon gelişimini tamamlamayan hiçbir sporcunun kür yapmasını önermiyorum
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
onur_odabas
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen onur_odabas »

evet katılıyorum güzel bi yazı..hatta kürler profesyonel düşünmeyen biri için gereksiz..
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Genc yasli farketmez bu is bir hastalik iyi oldugunu goren cok az kimse tamam yeter der yada bwnim dogal halim daha,iyiydi...

Kafasina koymussa biri yapar
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

aynen black ilaçlarla ölçü aldığını vicudun şekillendiğini gören daha fazla ve daha fazla büyümek istiyor bununda sonu gelmiyo
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Pro düşünmekle düşünmemek arasındaki bağlantıyla ilaç kullanıp kullanmamayı paralel hale getirmek saçma olur
Pro düşünmeyen adam pro kürlere girmez ona tamam ama hiç küre girmesin diye bir mantık olamaz
Doğru zamanda doğru takviyelerle her sporcu küre girebilir
Unutmayın sporda ilk amaç insanın kendini yenmesi ve amaçlarına ulaşmasıdır.
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
falcone
Forum Duayeni
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Evet 18 yaşını geçmiş her vatandaş istediğini yapar, ama neticelerine de tahammül mecburiyeti kendi sırtında sabittir, zaten formun ilk kaidelerinden biri de tıbbi mesuliyet reddine dairdir. Yani urada eyin nasıl tatbik edileceğini okursunuz lakin bunların tatbikinden husula gelwcwk neticelerden yalnızca sen mesulsun, hafzalan almıyorsa yapmazsın.
falcone
Forum Duayeni
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Evet 18 yaşını geçmiş her vatandaş istediğini yapar, ama neticelerine de tahammül mecburiyeti kendi sırtında sabittir, zaten formun ilk kaidelerinden biri de tıbbi mesuliyet reddine dairdir. Yani burada neyin nasıl tatbik edileceğini okursunuz lakin bunların tatbikinden husula gelecek neticelerden yalnızca sen mesulsun, hafzalan almıyorsa yapmazsın.

Hususi şeraitin mevcutsa, bunu nasıl olsa doktorlar anlamayacağına göre icap eden malumata sahip olman senin vazifendir.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir