Sustanon ve Primobolan Kürü

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
HarryBlade
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Sustanon ve Primobolan Kürü

Mesaj gönderen HarryBlade »

_BlackLight_ yazdı:Harry kardesm jinekonmasti biraz genetiginede bakiyor ben mesela cok cok zorlasamda sade provironun dozunu artirarak engelliyorum.kimisininde 4oo mg testoda bile jinekomasti oluyor

Göğüs uclarım zaten büyük . Ama jinekomasti yok . 99 doktora gittim hepsi yok dedi.

250 mg da bir sıkıntı olur mu ?

nolvadex kullansam sadece yetersiz mi?
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Kardes bilemem bilmeden yorum yapamam
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Bu konu hakkında detaylı bir yazı yazacağım... Kürlerde östrojene bağlı yaşanan yan etkilerin nasıl önleneceğini pek çok arkadaş karıştırabiliyor.
Şimdi bu konu için elimizde kullanabileceğimiz 2 tane östrojen dengeleyici ilaç var
1-Nolvadex : Meme dokusunda östrojen reseptörlerini bloke ederek çalışır (bu yüzden göğüs kanserinin tedavisinde kullanılabiliyor)
2-Arimidex : Arimidex ise testonun östrojene dönüşmesini sağlayan enzimleri bloke ederek çalışır

Nolvadex östrojeni konsantresini düşürmez,östrojene bağlı yaşanan şişkinlik,su tutması,kan basıncı gibi yan etkileri engellemez.
Arimidex östrojen konsantresini düşürür ve östrojenik yan etkileri engeller

Biz ne yapmalıyız ?
Arimidex kullanmamızın amacı jinekomasti yaşandığı zaman değildir,çünkü arimidex göğüs ucunda biriken östrojeni bloke etmez,tüm vücutta birikmeye meyil gösteren östrojeni bloke eder
Nolvadex ise göğüs ucunda birikebilecek östrojeni bloke ederken,östrojeni bağlı yan etkileri bloke edemez
Yani uzun lafın kısası kürün başından beri östrojen dengesini ,su tutmasını,şişkinliği kontrol altında tutmak istiyorsak:ARİMİDEX
Jinekomasti oluşmuşsa,göğüs ucunda şişkinlik ve östrojen birikimi varsa: NOLVADEX
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
HarryBlade
Yeni Üye

lennox77 yazdı:Bu konu hakkında detaylı bir yazı yazacağım... Kürlerde östrojene bağlı yaşanan yan etkilerin nasıl önleneceğini pek çok arkadaş karıştırabiliyor.
Şimdi bu konu için elimizde kullanabileceğimiz 2 tane östrojen dengeleyici ilaç var
1-Nolvadex : Meme dokusunda östrojen reseptörlerini bloke ederek çalışır (bu yüzden göğüs kanserinin tedavisinde kullanılabiliyor)
2-Arimidex : Arimidex ise testonun östrojene dönüşmesini sağlayan enzimleri bloke ederek çalışır

Nolvadex östrojeni konsantresini düşürmez,östrojene bağlı yaşanan şişkinlik,su tutması,kan basıncı gibi yan etkileri engellemez.
Arimidex östrojen konsantresini düşürür ve östrojenik yan etkileri engeller

Biz ne yapmalıyız ?
Arimidex kullanmamızın amacı jinekomasti yaşandığı zaman değildir,çünkü arimidex göğüs ucunda biriken östrojeni bloke etmez,tüm vücutta birikmeye meyil gösteren östrojeni bloke eder
Nolvadex ise göğüs ucunda birikebilecek östrojeni bloke ederken,östrojeni bağlı yan etkileri bloke edemez
Yani uzun lafın kısası kürün başından beri östrojen dengesini ,su tutmasını,şişkinliği kontrol altında tutmak istiyorsak:ARİMİDEX
Jinekomasti oluşmuşsa,göğüs ucunda şişkinlik ve östrojen birikimi varsa: NOLVADEX

Takım kur tutayım okul kur okuyayım hocam var olasın .Aradığım buydu.

Peki PREGNYL nasıl olucak hocam ? .
Kullanıcı avatarı
lennox77

Saolasın kardeşim eksik olma:)
Susta-Primo küründe Pregnyl şart değil
Ama kullanmak istersen son iğnenden 10 gün sonra 1 adet 1500 iu Pregnyl,5 gün sonra bir tane daha 1500 iU Pregnyl
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
HarryBlade
Yeni Üye

Allah kahretsin ki hasta oldum . Faranjit. Iyilesmeden kurede giremicem sanirim.
Kullanıcı avatarı
lennox77

Anti biyotik vermişlerdir büyük ihtimal
Geçen kış kürümün 2.haftasında bende olmuştum ve bırakmak zorunda kalmıştım
Verimini cidden azaltıyor
HarryBlade
Yeni Üye

Fatih abi , antibiyotik virüslere etki etmez , serum takmak lazım . Vucud direncini yüksek tutmak için.

Bu arada iyileştim . Yarın başlıyacağım.
HarryBlade
Yeni Üye

Küre dün başladım. Bugün acayip yorgunum :(
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »