250 Enanthate 200 Boldenon kürü YARDIM

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
eanday
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 9 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: 250 Enanthate 200 Boldenon kürü YARDIM

Mesaj gönderen eanday »

Benimki şartlandırmak değil neden kendimi sinirli olucam diye şartlandırayım ki? Benim konuyu açmaktaki amacım düşük doz denemek üzerine fikir almak. Zaten sende belirtmişsin steroidler tetikleyebiliyor diye.
canberk1188
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 6 kez

Mesaj gönderen canberk1188 »

Hocam düşük doz yapıcaksan boldenonu cıkarıp deca 200 testo 250 yapabilirsin.Hem daha iyi verim alırsın hemde agresiflik
daha az olur.İyi çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Kür yapılabilir
Nor-19 steroid grubu steroid dünyasının sosyopat ilaçlarıdır,temiz ve sade bir kür isteyenler eanday arkadaşın kürünü örnek alabilir
Dozajlar yükseltilebilir ama arkadaşın kişisel tercihi bu dozajlarda ve dediğim gibi kür uygulanabilir seviyede
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

ben 60 kilo falanım, haftada 500 testo+400boldenon+günde 40 mg danabol kullanıyorum, günlük sadece toz olarak min 100-150 gram protein alıyorum 5 haftada zor bela 5 kilo falan alabildim, daha da 5 hafta var ne olur bilemiyorum daha. sen bu kürün tamamında toplam 4-5 kilo hacim kazanırsan çok çok iyi birşey yani bu,önceki kürünü bilmem de bu küründe sinir stres olacağını pek zannetmiyorum, bende agresiflik sinir sitres hiç birşey yok şuanda mesela, boldenonu 800 mg vurdum gene birşey olmadı, öncekine göre daha da sakin ve mutluyum yani şuan
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Arakdaşlar zaten bir kürde max 8-10 kg alınır
Bu rakamlardan fazla alırsanız bir sorun var demektir ve kalıcı olmayacaktır
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
canberk1188
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 6 kez

Mesaj gönderen canberk1188 »

ferdi hocam 60kiloyken keske girmeseydin,zaten doğal olarak 10-15kilo alırdın ama senin tercihin iyi şanslar
hayabusa
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayabusa »

eanday yazdı:Selam öncelikle bana destek verecek kişilerin yazdıklarımı dikkatlice okumalarını rica ediyorum.

Bunda önceki kürümde;
10 hafta boyunca haftada iki kez olmak üzere 250mg sustanon+ 200mg primobolan toplamda 500mg sustanon 400mg primobolan kullandım.

Kür dönemi boyunca günde bir kez olmak üzere milk thistle- apikopal- zinko- supradyn kullandım.

Son enjeksiyondan 2 hafta sonra, 5 gün arayla 2 adet 1500 preglyn ve ilk preglyn iğnesinden itibaren 2 hafta 20mg nolvadex ve 50mg klomen ile PCT yi tamamladım.

Kür dönemi sonrası hızla libidoda düşüş, kilo ve kuvvet kaybı yaşadım. Malesef bende yan etki olarak saçma sapan herşeye çabuk sinirlenme öfke kontrolünde problem ve insanlara karşı inanılmaz kuşku duyma tarzı garip bir psikolojik etki yarattı. Sonuç olarak bir tartışma sırasında aşırı kasılmadan dolayı olduğum yere yığılıp kaldım. Şaka değil belirli süre nefes darlığı çektim ölüyorum sandım ve vücudum kaskatı kesildi. Sonuc ambulans ve hastane :( Doktorun ilk söylediği şey ilaç kullanıyormusun? Biz kesinlikle tavsiye etmiyoruz kalbe cok buyuk etkisi var vb. şeylerdi.

Buraya kadar olan kısım sadece başımdan gecenleri sizlerle paylaşmak içindi. Asıl konum şu;

Yaşadığım sıkıntılardan dolayı gerçek anlamda steroid işinden çekinen biri olarak tekrar küre girmek istiyorum. 1.82 boyunda 85 kilo biri için kabul ediyorum ki 250mg testo 200mg boldenon çok düşük dozajlar. Fakat kesinlikle üzerine cıkmak istemiyorum ve mümkünse "hiçbir faydası olmaz boşa uğraşma" tarzı yorum yapmamanızı rica ediyorum.

Haftada;
250mg Enanthate
200mg Boldenon

Hergün 1 tablet;
Milk Thistle
Proviron
Apikopal
Omega-3
Çinko
Multivitamin

Kullanmayı düşündüğüm ilaçlar bunlar. Size sorum çok açık ve basit;

1) Bu kürü kaç hafta uygularsam sorunsuz bir şekilde en iyi verimi alabilirim? ( 10-12-14-16 hafta)

2) Vereceğiniz hafta tavsiyesine göre kür sonunda PCT için Nolvadex - Klomen hangi dozajlarda kullanmalıyım?

Cevap ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar dilerim.

hocam etkisi oldumu bu mg larda ?
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen orhan15 »

Kürün sonuçları ne oldu kaç kg aldınız değişim nasıl bu dozajlarda öğrenebilirmiyim ?
saygılarımla ıyı forumlar..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir