Kurden 7 Ay Sonra
Kurden 7 Ay Sonra
Merhaba ben yaklasık 7 ay once nısan gıbı haftada 200 testo 400 deca ve boldenon kurune gırmıstım kur sırasındada nolvadex ve provıron ıle pct yapmıstım bı sıkıntı yasanmamıstı fakat 7 gectı sımdı gogsumde ufak bır kıtle ve yanma var 7 ay sonra etkısının cıkması mumkunmudur napabılırım bunun ıcın ?
Re: Kurden 7 Ay Sonra
jinekomasti olmuş olabilir aynaya baktığında uç kısmında bi tuhaflık hissediyormusun kitle olan bölgede
Yok oyle bı tuhaflık goremıyorum aynada fakat elımle kontrol ettıgımde ufak bı bezelye kadar sıslık bı beze oldugu kesın dokununca acıyorda bende jınekomastı baslangıcı dıye dusunuyorumda aklıma takılan kurden 7 ay sonra ortaya cıkması garıp geldı ondan sordum dedım , nolvadex kullanmayı dusunuyorum
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Ufak bir tavsiye
Deca gibi östrojene güçlü bir şekilde bağlanan bir anabolizanı 400 mg olarak alıyorsan yanında 200 mg testo androjenik etki olarak zayıf kalır,bu tarz yan etkileri ilerde doğurabilir.
Deca gibi östrojene güçlü bir şekilde bağlanan bir anabolizanı 400 mg olarak alıyorsan yanında 200 mg testo androjenik etki olarak zayıf kalır,bu tarz yan etkileri ilerde doğurabilir.
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir