İlk steroid kürüne başlıcam yardım bekliyorum lütfen
İlk steroid kürüne başlıcam yardım bekliyorum lütfen
Öncelikle forumda yeniyim herkeze selamlar iyi forumlar. Ben 1 yıldır body building yapıyorum 6 aydır da supplement kullanıyorum protein bcaa glutamın ve kreatin kullanıyorum su anda.Boyum 1.88 kilom 95 bu arada yag oranım %13 yaglı değilim. Salondaki bi abi yarışmacılarla calısıyor yarısmacı arkadasları var ve balkan pharm diye bi marka getirtiyorlar bulgaristandan bana ilk başlıcaksan bulk yapcaksın dedi ve boldenon ve testo alsan yeterli senin için dedi 12 haftalık kür olcak dedi bi 1 kg kadar kas kütles yaparsın su tutmaz boldenon dedi sonra da definasyon yaparız dedi. ne diyosunuz bu konu hakkında başlarken bilmem gereken neler var sonradan dengeleyici falan oluyo kısır kalmak falan riski var hak verirsiniz yeni oldugumdan bilmediğimden endişeliyim beni bu ürünler konusunda veya bu kür konusunda aydınlatmanızı rica ediyorum saygılar..
Re: İlk steroid kürüne başlıcam yardım bekliyorum lütfen
klasik çaylak kürüdür testosteron enante 500 mg boldenon 400 mg kilon 70 kg üzerindeyse tabi bu dozaj kür boyunca proviron al 50 mg jinekomasti önlemei içinde arimidex alabilirsin kür boyunca 2 günde bi tablet olarak kür sonu tedaviside kür bittikden 2 hafta sonra 3 hafta arimidexe devam edersin bu 3 hafta boyunca yanına klomen her gün 50 mg testislerde küçülme olursa prengly işin içine girer
Çok karışık bir işmiş ya ne yapacagımı şaşırdım valla. Bana bu ikisi yeter mi ilk kür için eklemem gereken başka anabolik veya olmazsa olmaz anrojenik neler var ona göre getirteyim adama. kür bittikten sonra hemen bi de definasyon kürüne başlıcaz dedi yani 20 hafta sürcek benim steroidle olan maceram
10. haftasında 1500 prengly kullanırsın kür sonunda duruma göre tekrar prengly kullanırsın kolay değiş tabi kardeş steroid küçümsenicek birşey değil söylediklerimin hepsinin önemli bir görevi oluyor kür boyunca vicudda ayrıcak iğne çeşitinide 5 cc lik siyah uçlu yada yeşil uçlu enjektör almayı unutma insülin iğnesiyle enjekte edenler var
Daha önce bahsettigim gibi eger yeniysen bu sporda vucuduna ilk önce ilaci tanit ve vericegi tepkiyi gör. Merak ettigim diger bir konu neden glutamın kullaniyorsun ? Almis oldugun proteinin icinde yeterli miktarda glutamın mevcut. Fazlasi cis ile disari gider.Parani cöpe atma 
13 hafta x 250 Testo
10 hafta x 200 Deca
ve supplementler. Bcaa,creatin,omega 3 vb.

13 hafta x 250 Testo
10 hafta x 200 Deca
bguzelsoy yazdı:Daha önce bahsettigim gibi eger yeniysen bu sporda vucuduna ilk önce ilaci tanit ve vericegi tepkiyi gör. Merak ettigim diger bir konu neden glutamın kullaniyorsun ? Almis oldugun proteinin icinde yeterli miktarda glutamın mevcut. Fazlasi cis ile disari gider.Parani cöpe atma
13 hafta x 250 Testo
10 hafta x 200 Deca
cevabınız için teşekkür ederim saolun. Decayı ilk kürde önermedi o bahsettiğim abi boldenon yeter testoyla beraber dedi. glutamine de mhp glutamıne var 1kg almıstım bıtınce almam bı daha

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Boldenon 15-24 hafta aradi maximum sonuc verir haberin olsun
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
_BlackLight_ yazdı:Boldenon 15-24 hafta aradi maximum sonuc verir haberin olsun
peki neden bütün boldenonlu kürlerde 10-12 hafta kür süresi veriliyor, bende bu kürdeyim de benim kür de 10 haftalık, uzatalım gerekirse
ilaçın içeriği bakımından geç kana karışıyor vede kas gelişimini uzun süre kullanımda gösteriyor 10-12 hafta olmasının sebebi bu dahada fazla olabilir
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
12 haftada da mutlaka fayda gorursun ki baslangic kuru icin onerilmesinin sebebide budur.fakat decadan az anabolik biraz fazla androjenik bi ilac kimyasal adi equipose undecyclent equipose nin esitlik denge anlami vardir buda anabolik degrrinin 1oo androjenik degerinin 5o olmasindan kaynaklidir keza testesteronun 1oo 1oo dur
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 4 misafir